Fiskars Solid Laotur

Täpsustused:
Tüüp: Laoturid
Ettenähtud: Puistama
Kauba ID: 6756107
1199

SJH hind

1490
-19%
Lisa korvi
Sinu linn

Telli täna kuni 19:00


Tallinna väljastuspunkt (Mustamäe tee 46, Tallinn)

HOMME, 2. maist

000

Omniva pakiautomaat

Reedel, 3. maist

219

DPD pakiautomaat

Reedel, 3. maist

249

Smartpost pakiautomaat

Reedel, 3. maist

259

Postkontor

Esmaspäeval, 6. maist

199

Kuller

Esmaspäeval, 6. maist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Postkontor

Esmaspäeval, 6. maist

199

Omniva pakiautomaat

Esmaspäeval, 6. maist

219

DPD pakiautomaat

Esmaspäeval, 6. maist

249

Smartpost pakiautomaat

Esmaspäeval, 6. maist

259

Kuller

Esmaspäeval, 6. maist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.


Toote kirjeldus: Fiskars Solid Laotur

  • Fiskars Solid laotur sobib suurepäraselt liiva, soola, väetise jms täpseks puistamiseks.
  • Puistematerjali doseerimist saab juhtida lihtsalt keeratava reguleerimisnupuga. Valikud on väga kiire, kiire või aeglasem vool.
  • Lukustussüsteem muudab anuma täitmise puistematerjaliga lihtsaks.

Fiskars Solid laotur sobib suurepäraselt liiva, soola, väetise jms ühtlaseks puistamiseks. Unikaalne, lihtsalt keeratav valikunupp võimaldab valida kolme doseerimisrežiimi vahel: väga kiire, kiire või aeglane vool.

Nagu kõik Fiskars Solid tööriistad, on ka see laotur äärmiselt vastupidav ja sellel on lukustussüsteem, mis muudab konteineri avamise, täitmise ja kiire sulgemise lihtsaks.

Fiskars

„Fiskars Group“ on Soomes asutatud ettevõte. Ettevõtte juured on Fiskarsi külas, kus see asutati 1649. aastal. Ülemaailmne peakorter asub Helsingis Arabianranta linnaosas. Ettevõte on mitme aastakümne jooksul tegutsenud erinevates sektorites.

"Fiskars" on juhtiv bränd, seega pole tööriistad varustatud ainult mugava ja vastupidava disainilahendusega, vaid ka funktsionaalsusega. "Fiskarsi" tooted on tõeliselt inspireerivad ja loodud selleks, et muuta töö võimalikult lihtsaks ja pakkuda töö tegemisel naudingut. Valige „Fiskarsi“ toode ja kogege selle ergonoomilist disaini ja uuenduslikku funktsionaalsust. „Fiskarsile“ kuuluvad sellised kaubamärgid nagu: “IITTALA”, “GERBER”, “ROYAL COPENHAGEN”, “BUSTER”.

„Fiskarsi“ eduteguriks on innovatsiooni, pideva tootearenduse ja uurimistehnoloogia kombinatsioon. Tootevalik on mitmekesine ja sisaldab nii aiatööriistu, metsatööriistu kui ka laia valikut köögitarvikuid. Kõik vajalikud tööriistad nii sise- kui välistöödeks on võimalik soetada läbi hooaja. Vastupidavad tooted tagavad, et teete oma tööd maksimaalselt ohutult ja mugavalt.

„Fiskarsi“ missioon ja visioon on luua ikooniline elustiilibränd ning tagada positiivne ja kestev mõju meie elukvaliteedile.

Kirvis Fiskars X17 - M 122463 Fiskars

Fiskarsi on Soomes asutatud ettevõte. Ettevõtte juured on Fiskarsi külas, kus see asutati 1649. See on vanim Soomes tegutsev ettevõte ja selle ülemaailmne peakorter asub Helsingis, Arabianranta linnaosas.
Fiskars on juhtiv kaubamärk mugavate, funktsionaalsete ja vastupidavate tööriistade tootjana. Fiskarsi tooted on disainitud nii, et nendega oleks võimalikult lihtne ja nauditav töötada. Valige Fiskarsi toode ja nautige selle ergonoomilist disaini ja uuenduslikku funktsionaalsust. Fiskarsile kuuluvad sellised kaubamärgid nagu: IITTALA, GERBER, ROYAL COPENHAGEN, BUSTER.
Fiskarsi edu on kombinatsioon uuendustest, pidevast tootearendusest ja teaduslikust tehnoloogiast. Tootevalik on mitmekesine, sinna kuuluvad aiatööriistad, metsatööriistad ja lai valik köögiriistu. Kõiki kodus ja õues töötamiseks vajalikke tööriistu saab kasutada kogu hooaja vältel. Vastupidavad ja turvalised tooted tagavad, et teete valitud tööd võimalikult ohutult ja mugavalt.
Fiskarsi missioon ja visioon on luua ikooniline elustiilibränd ning tagada positiivne ja püsiv mõju meie elukvaliteedile.

Fiskars Solid Laotur

Pildid on illustratiivsed ja mõeldud toote omaduste näitamiseks. Joonisel kujutatud toode ei kajasta konkreetset tootemudelit.

Paljundustööriistad on aias vajalikud abilised, mis teevad tööd lihtsamaks. Väetisepuisturid on mõeldud seemnete, väetise, liiva ja muude puistematerjalide mugavaks puistamiseks. Neid saab lükata, käsitsi, kinnitada aiatraktori või muude aiaseadmete külge. Vastupidavaid ja lihtsalt kasutatavaid tööriistu saab kasutada aastaringselt ning lai valik võimaldab valida sobivaima variandi sõltumata sellest, kas soovid suurt kompaktsust ja kergust või eelistad maksimaalset efektiivsust. Need on erineva suurusega, kohandatud levima erinevatesse piirkondadesse ja materjalidesse. Hajuteid saab mugavalt hoida seistes või rippudes, säästes ruumi panipaigas või õues. Dosaatori abil on võimalik reguleerida kallatavat kogust, et ei peaks muretsema raisatud materjali pärast. Nende ratastel on sügav turvis, mis muudab selle seadme kasutamise hõlpsaks igal pinnal ning mugavad käepidemed võimaldavad tööriista juhtida ühe või mõlema käega. Hajuteid iseloomustab vastupidavus erinevatele väliskahjustustele, neid on lihtne pesta, seega püsib nende seisukord täiuslik. Igaühe vajaduste järgi kohandatud erinevad puistetööriistad sobivad suurepäraselt nii harrastajale kui ka professionaalile.

Loe lähemalt

Üldine tooteinfo: Fiskars Solid Laotur

Kauba ID: 6756107
Kategooria: Aiatööriistad
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,1 x 0,1 x 0,1 m, 1 kg
Pikkus: 131 mm
Kaal umbes: 277 kg
Tootjamaa: Soome
Tüüp: Laoturid
Vaade: Fiskars, laoturid aiatööriistad
Ettenähtud: Puistama
Kaubamärk: Fiskars
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Fiskars tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Fiskars Solid Laotur
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki