Tugevdatud koormakate Bradas Gray 3x4 m, 200 g/m2

1819
Lisa korvi
Sinu linn

Tallinna väljastuspunkt (Mustamäe tee 46, Tallinn)

15. maist

000

Postkontor

16. maist

199

DPD pakiautomaat

16. maist

249

Smartpost pakiautomaat

16. maist

259

Kuller

16. maist

599

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Postkontor

16. maist

199

DPD pakiautomaat

16. maist

249

Smartpost pakiautomaat

16. maist

259

Kuller

16. maist

599

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.


Toote kirjeldus: Tugevdatud koormakate Bradas Gray 3x4 m, 200 g/m2

  • Mõõdud: 3x4 m;
  • Grammatuur: 200 g/m2;
  • Värv: hall;
  • Kate on ette nähtud objektide ajutiseks katmiseks ja kaitsmiseks nii sise- kui ka välistingimustes;
  • Servad on kahekordsed;
  • Koos alumiiniumist avadega katte paigaldamiseks;
  • Kõrgem tihedustagab katte suurema vastupidavuse ja kasutusea;
  • Universaalne kasutus – saab katta õuemööblit, küttepuid, jalgratast, paati, paviljoni katust jne.

Erineva suurusega katet kasutatakse laialdaselt paljudes kaasaegse inimtegevuse valdkondades: laoseadmed; jahtide ja paatide, sõiduautode, veoautode, poolhaagiste ja haagiste katmine; põllukultuuris, eelkõige heina, põhu ja teravilja katmine; suured maa-alad, ajutiste varjualuste rajamine, värskelt laotud asfaldi kaitse vihma eest, ehitusmaterjalide katmine, hoonete kaitse, betoneerimistööd, telkimise asendamatu atribuut.

Katet saab kinnitada ka improviseeritud vahenditega (nöör, oksad, pulgad), mitu katet saab omavahel ühendada ja katta suuri alasid.

 

Kvaliteetsed pinnase teisaldustööriistad muudavad töö lihtsamaks. Nende kasutamine aitab läbi viia erinevaid haljastustöid, nagu maa või umbrohu kaevamine, taimede istutamine jne. Kahvlid, labidad, rehad ja kultivaatorid muudavad aiaprobleemide lahendamise veelgi tõhusamaks ja mugavamaks. Istutamist alustatakse igas talus sobiva labidaga, mille pikkus oleneb sinu pikkusest – pikk inimene vajab pikema varrega labidat kui lühem inimene. Puude ja põõsaste istutamiseks vali kitsama plaadiga labidad, suurema plaadiga tööriistad sobivad aga suurepäraselt suuremale maa-alale. Istutuskahvlid on kasulikud, kui teil on vaja sõnnikut, jäätmeid või komposti maha laadida ja raputada. Rehad tasandavad mullapinda ja on iga mulla asendamatud kaaslased. Pika varrega reha võimaldab rohida ja katta suuremat pinda, lühikese varrega tööriistad aga hoolsamalt teedel tööd teha ja väiksemat umbrohtu välja rookida. Kobesteid ja kõplasid kasutatakse mulla kobestamiseks ja rohimiseks, seemnete külvamiseks, ümberistutamiseks ja istikute istutamiseks. Vastupidavad ja ergonoomilised tööriistad on loodud funktsionaalsesse aeda, seega kiirusta sobivamate abiliste valimisega!

Remonti pole vaja ainult maja sees. Aiatöö ei saa alati läbi ilma aiavaiade või kileta. Lehtede riisumine vastupidavale välikilele ühte kohta on suurepärane valik ning seejärel lohistada need teise kohta. Aiakilesid kasutatakse ka mulla katmiseks, et vältida umbrohu kasvu, jättes augud ainult istutatavatele taimedele. Hõredalt kootud sünteetilised kiled katavad põõsaid ja puid, et kaitsta nende vilju lindude eest. Kiled on saadaval erineva suuruse, tiheduse ja värviga.

Loe lähemalt

Üldine tooteinfo: Tugevdatud koormakate Bradas Gray 3x4 m, 200 g/m2

Kauba ID: 5122287
Kategooria: Aiatööriistad
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,56 x 0,42 x 0,06 m, 2 kg
Pikkus: 3000 mm
Laius: 4000 mm
Tootjamaa: EU
Tüüp: Koormakatted
Vaade: Bradas, koormakatted aiatööriistad
Ettenähtud: Abivahendid, Kütuse ladustamine, Sirgendamiseks, Tööriistade hoidmiseks, Transportimiseks, Universaalne
Kaubamärk: Bradas
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Bradas tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Tugevdatud koormakate Bradas Gray 3x4 m, 200 g/m2
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki