Korpus Darkflash DLC29 Mesh Computer Case (white)

Täpsustused:
Sobivus: Atx, Itx, MATX
Korpuse tüüp: Midi Tower
Kauba ID: 8220921
4059
Lisa korvi
Sinu linn

Tallinna väljastuspunkt (Mustamäe tee 46, Tallinn)

6. maist

000

Kuller

7. maist

1599

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Kuller

7. maist

1599

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.


Toote kirjeldus: Darkflash DLC29 Mesh Computer Case (white)

D

arkflash DLC29 võrguga arvutiümbris


Darkflash DLC29 Mesh arvutiümbris võimaldab teil luua riistvarakonfiguratsiooni, millega mängite või töötate hästi. See on varustatud mitme pordiga, nagu USB 3.0, USB 2.0 ja HD Audio. See on valmistatud suurepärase kvaliteediga materjalidest, muutes selle äärmiselt vastupidavaks ja hõlpsasti hooldatavaks. Võrk-stiilis metallpaneelid sulanduvad ideaalselt taustvalgustusega komponentidega.

Sisseehitatud lahed ja pordid


Tootel on pesad 330 mm VGA kaardi ja maksimaalselt 165 mm CPU jahuti jaoks, mis lahendab inetu kaabelduse probleemi. Samuti on võimalik paigaldada 360mm ja 240mm vesijahutid. Failide kiireks edastamiseks on ka 2 USB 3.0 sisendit, samuti 2 USB 2.0 sisendit ja üks HD-heli sisend.

Jahutussüsteem


Korpus on loodud teie seadme täiuslikuks kaitsmiseks ülekuumenemise eest. See on varustatud kvaliteetse sisemise jahutuskanaliga ja võimaldab paigaldada kuni 6 ventilaatorit: 3 120 / 140 mm ventilaatorit või 360 mm vesijahutust ees, 1 120 mm ventilaatorit taga, 2 120 / 140 mm ventilaatorit või 240 mm vesijahutust. juhtumi ülemine osa.

Võrgustruktuur


Külgpaneel ja esipaneel on valmistatud metallist võrkstruktuuris. Seega sobivad need ideaalselt kokku taustvalgustusega komponentidega. Valige funktsionaalsuse ja stiili kombinatsioon, mis püüab pilku ja sobib suurepäraselt igasse interjööri.

Spetsifikatsioon:


Tootja
Darkflash

Mudel
DLC29 võrk

Värv
Valge

Korpuse tüüp
Keskmine torn

Emaplaadi standard
ATX, M-ATX, ITX

Kõrvalpaneel
Metallist

Esipaneel
Metallist

Mõõtmed
385 * 210 * 478 mm

Kettapesad
HDD 2/1SSD 2/3

Laienduskaartide pesad
9

Maksimaalne graafikakaardi pikkus
330 mm

Max CPU jahuti kõrgus
165 mm

Toiteallika paigalduskoht
Altpoolt

Ventilaatori paigaldamise võimalused
Ees: 120 mm x3 ventilaator / 140 mm x3 ventilaator Tagumine: 120 mm x1 ventilaator Ülemine: 120 mm x2 ventilaator / 140 mm x2 ventilaator (ventilaatorid ei kuulu komplekti)

Vesijahutuse paigaldusvõimalused


Ees: 240 mm vesijahutussüsteemÜlamine: 240 mm vesijahutussüsteem


Eesmised pistikud
USB 3.0 x 2 USB 2.0 x 2 HD heli toite lähtestamine

Arvuti korpuseks Darkflash DLC29 Mesh Computer Case (white)on kast või ümbris, mis sisaldab peaaegu kõiki arvuti olulisi komponente:

  • emaplaat;
  • kõvaketas;
  • optiline seade;
  • ketta seadmed, lugejad;
  • videokaardid;
  • helikaardid jne.

Tavaliselt on need varustatud toiteallikaga, mistõttu on oluline tagada, et tarnitava toiteallika võimsus on piisav? Võib-olla tasub osta toiteplokk ilma korpuseta ja tellida eraldi?

Arvuti korpuse valimisel on väga oluline hinnata enda vajadusi, sest sõltuvalt kesta kujust saab sinna paigutada ainult sobiva suurusega kaardi, teisisõnu ainult emaplaadi, mis füüsiliselt sobib korpusesse. Emaplaadi suurus määrab, kui palju ja milliseid pistikuid see sisaldab. Need on sisemised ühendused töömälu jaoks, PC-le funktsioone laiendavad pesad. Sellest sõltub ka väliste USB, HDMI või videoväljundi ühenduste arv.

Samuti võivad erineda korpuste värvid, suurused, osasid saab paigaldada püstisesse asendisse ja osasid pikali. Mõnedel arvutitel on läbipaistvad seinad, mis on mõeldud arvutikasutajatele, kes hindavad stiili ja kavatsevad kasutada värviküllaseid detaile arvuti korpuses.

Sageli juhitakse kasutaja tähelepanu „Cube tower“ korpusele, mis on kuubiku ebatavalise kuju tõttu väga muljetavaldav. Selline korpus kaunistab teie kodust interjööri!

Arvuti korpused ja neile sobivad emaplaatide formaadid:

  • Micro tower: Mini itx, Micro atx (uatx);
  • Mini Tower: Mini itx;
  • Midi tower: Itx, Atx, Micro atx (uatx);
  • Full tower: Atx;
  • Cube tower: microATX, Mini-ITX.

Oluline!

Sõltuvalt tootjast on mõnel muul emaplaadi formaadil mõnikord saadaval konkreetne arvuti korpus. Olge selle parameetri vaatamisel tähelepanelik!

Darkflash DLC29 Mesh Computer Case (white)

Pildid on illustratiivsed ja mõeldud toote omaduste näitamiseks. Joonisel kujutatud toode ei kajasta konkreetset tootemudelit.

Üldine tooteinfo: Darkflash DLC29 Mesh Computer Case (white)

Kauba ID: 8220921
Kategooria: Arvutikorpused
Tootja kood: DLC29
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,83 x 0,24 x 0,85 m, 5 kg
Kaubamärk: Darkflash
Värv: Valge
Sobivus: Atx, Itx, MATX
Korpuse tüüp: Midi Tower
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Darkflash tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Darkflash DLC29 Mesh Computer Case (white)
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki