Baseus BS-OH139

Täpsustused:
Ühendus: DisplayPort (DP), USB-C
Kauba ID: 9563671
2488
Lisa korvi
Sinu linn

Tallinna väljastuspunkt (Mustamäe tee 46, Tallinn)

24. maist

000

Smartpost pakiautomaat

24. maist

259

Postkontor

27. maist

199

Omniva pakiautomaat

27. maist

219

DPD pakiautomaat

27. maist

249

Kuller

27. maist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Smartpost pakiautomaat

24. maist

259

Postkontor

27. maist

199

Omniva pakiautomaat

27. maist

219

DPD pakiautomaat

27. maist

249

Kuller

27. maist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.


Toote kirjeldus: Baseus BS-OH139

USB-C–DP-adapter – Baseus 8K 1,5 m (must)


USB-C–DP-adapter Baseus 8K 1,5 m (mudel BS-OH176) on oluline tööriist nii kodus kui ka tööl. Selle praktilised funktsioonid, nagu 8K eraldusvõime tugi, kiirlaadimine kuni 100 W ja ühilduvus mitme operatsioonisüsteemiga, teevad sellest valiku neile, kes hindavad jõudlust ja töökindlust. Lisaks aitavad selle vastupidav 48-juhtmeline nailonkaabel ja läbilaskevõimega laadimine kaasa selle pikaealisuse ja mitmekülgsuse.

Ühilduvus erinevate seadmetega


Baseus Adapter tagab võrratu ühilduvuse paljude seadmetega, alates nutitelefonidest ja sülearvutitest kuni mängukonsoolideni. See mitmekülgsus muudab selle ideaalseks lahenduseks nii koduseks kui ka professionaalseks kasutamiseks, olenemata kasutatavast riistvarast.

Erakordne pildikvaliteet


Adapter toetab eraldusvõimet 8K@60Hz, pakkudes erakordset pildikvaliteeti. Kasutajad saavad nautida selget ja üksikasjalikku visuaali, mis on ülioluline nii graafilise töö kui ka vaba aja tegevuste jaoks, nagu mängimine ja filmide vaatamine. Lisaks parandab HDR-i tugi visuaalset kvaliteeti, muutes värvid erksamaks ja realistlikumaks.

Kiire ja tõhus laadimine


Baseuse adapter võimaldab kiiret laadimist kuni 100 W võimsusega, mis on tänapäeva kiire elustiili juures hädavajalik. Läbiv laadimise funktsioon võimaldab samaaegset laadimist ja andmeedastust, pakkudes suurt mugavust ja ajasäästlikkust.

Vastupidavus ja vastupidavus


48-juhtmeline nailonkaabel ei anna adapterile mitte ainult elegantset välimust, vaid tagab ka vastupidavuse ja vastupidavuse. See on vastupidav paindumisele ja kahjustustele, mistõttu on see ideaalne valik sagedasteks reisideks või igapäevaseks kasutamiseks.

Kasutuslihtsus ja mitmekülgsus


Toitelülitiga saavad kasutajad juhtida toitevoolu, mis pole mitte ainult mugav, vaid suurendab ka seadme ohutust. Adapter ühildub Windowsi, Apple OS-i, Linuxi ja Vista operatsioonisüsteemidega, mistõttu on see mitmekülgne lahendus erinevatele platvormidele. Lisaks tagab selle kõrge värskendussagedus 240 Hz sujuva visuaali, mis on eriti oluline mängijatele ja videotöötlusprofessionaalidele.

Paki sisu


Kaabel


Brändi Baseuse mudel BS-OH176SisendportUSB-C väljundport DP eraldusvõime 8K@60Hz, 4K@240Hz, 2K@240Hz, 1080@240Hz PD sisend 5V - 3A, 9V - 3A, 15V - 3A, 5A. Süsteemid Windows, Apple OS, Linux, Vista värskendussagedus 240 Hz läbilaskevõimega laadimine Jah Kiirlaadimine Jah, 100 W Selgus 8K megapikslit HDR Jah

Üldine tooteinfo: Baseus BS-OH139

Kauba ID: 9563671
Kategooria: USB adapterid ja jagajad
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,02 x 0,04 x 0,12 m, 0,4 kg
Kaubamärk: Baseus
Tüüp: Adapter
Ühendus: DisplayPort (DP), USB-C
Vaade: Baseus, displayport (dp) usb adapterid ja jagajad, Baseus, usb-c usb adapterid ja jagajad
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Baseus tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Baseus BS-OH139
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki