USB-C kuvaadapter UGREEN CM236, hall

Täpsustused:
Ühendus: Mini DisplayPort (mini DP), USB-C
Kauba ID: 2061407
1799
Lisa korvi
Sinu linn

Tallinna väljastuspunkt (Mustamäe tee 46, Tallinn)

21. maist

000

Smartpost pakiautomaat

21. maist

259

Postkontor

22. maist

199

Omniva pakiautomaat

22. maist

219

DPD pakiautomaat

22. maist

249

Kuller

22. maist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Smartpost pakiautomaat

21. maist

259

Postkontor

22. maist

199

Omniva pakiautomaat

22. maist

219

DPD pakiautomaat

22. maist

249

Kuller

22. maist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.


Toote kirjeldus: USB-C kuvaadapter UGREEN CM236, hall

Adapter UGREEN CM236 USB -C - Mini DP

UGREENi USB-C kuni Mini DP adapter tagab suurepärase pildikvaliteedi kuni 4K-ni ja tänu laiale ühilduvusele saate seda kasutada peaaegu kõigi seadmetega. See võimaldab teil töötada kahes režiimis - ekraani paljundamine või laiendamine. Plug & play süsteem muudab selle kasutamise lihtsaks. Adapter on ka väga vastupidav.

Lai ühilduvus - palju rakendusi

Adapteri abil saate ühendada isegi mitmesuguseid seadmeid. USB-C-pistik ühildub muu hulgas nutitelefonide, sülearvutite ja MacBookidega. Seevastu Mini DP port sobib erinevatele kuvaritele. Nii saate näiteks mugavalt mängida mobiilimänge või töötada suurel ekraanil.

Uimastav pilt

Seade toetab 4K ja 2K eraldusvõimet värskendussagedusega kuni 60 Hz. See tähendab, et selle abiga kuvatava pildi kvaliteet hämmastab teid kindlasti. Hämmastav detailirikkus ja erksad, teravad värvid muudavad filmide vaatamise või mängude mängimise veelgi nauditavamaks.

Kohanda ekraani vastavalt oma vajadustele

Adapter pakub 2 kuvamisrežiimi. Esimene võimaldab pilti kopeerida - näiteks sülearvutist monitorini. Seega sobib see ideaalselt filmide või fotode vaatamiseks - suurelt ekraanilt näete lihtsalt rohkem. Teine režiim võimaldab teil ekraani laiendada, mis on ideaalne, eriti kui töötate. Veelgi enam, seda võimalust kasutades ei pea muretsema tüütute viivituste pärast.

Kiire ja lihtne paigaldus

Tänu Plug & Play süsteemile on adapterit lihtne ja mugav kasutada. Täiendavaid draivereid pole vaja. Samuti ei pea te muretsema keeruka seadistamise pärast. Lihtsalt ühendage oma valitud seadmed ja nautige uusi kasulikke funktsioone!

Tipptasemel ülekanne

VL100 ja PS8330 kahetuumalised kiibid võimendavad signaali, parandades edastamise stabiilsust. Adapteri kvaliteetne vaskjuht vastutab ka selle suurepärase kvaliteedi eest. Veelgi enam, alumiiniumkilp ja metallpunutis mitte ainult ei kaitse südamikku, vaid kõrvaldavad ka võimalikud häired. Seega saate nautida usaldusväärset ajamit peaaegu igas olukorras.

Hoolikalt läbimõeldud disain

Toode on ka vastupidav ja ohutu kasutada. Selle kaabel on vastupidav löökidele ja mehaanilistele kahjustustele. Te ei pea muretsema selle purunemise pärast. Lisaks ei ole adapteri alumiiniumisulamist korpus mitte ainult vastupidav, vaid võimaldab ka tõhusamat soojuse hajumist, kaitstes teid põletuste eest.

Teil võib see alati kaasas olla

Adapter on ka kerge, vaid 50 g ja kompaktne. Mahub hõlpsalt seljakotti, rahakotti või isegi taskusse! Et ta saaks alati teie käeulatuses olla. See võimaldab selle funktsioone kasutada kõikjal ja igal ajal - kodus, tööl või isegi välismaal puhkusel.

Tehnilised andmed

Kaubamärk: UGREEN

Mudel: CM236

Eraldusvõime: 4K * 2K @ 60Hz

Korpus: alumiiniumisulam

Tuum: tinutatud vask

Pikkus: 10 cm

Üldine tooteinfo: USB-C kuvaadapter UGREEN CM236, hall

Kauba ID: 2061407
Kategooria: USB adapterid ja jagajad
Tootja kood: 60351
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,17 x 0,15 x 0,16 m, 0,3 kg
Kaubamärk: Ugreen
Tüüp: Adapter
Ühendus: Mini DisplayPort (mini DP), USB-C
Vaade: Ugreen, mini displayport (mini dp) usb adapterid ja jagajad, Ugreen, usb-c usb adapterid ja jagajad
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Ugreen tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

USB-C kuvaadapter UGREEN CM236, hall
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki