Droon DJI Mini 2 SE Fly More Combo

Täpsustused:
Tüüp: Droon
Kaamera: Jah
Kauba ID: 8919671

Müüdud

Anname Sulle teada, kui toode on taas saadaval

Sarnased tooted

Toote kirjeldus: DJI Mini 2 SE Fly More Combo

DJI Mini 2 SE – pane hetked lendama

Perspektiiv tavalisest palju kõrgemal
Igapäevaste hetkede või reiside jäädvustamine on alati hea mõte. Võta kaasa DJI Mini 2 SE ainulaadsete vaatenurkade loomiseks, mis panevad Sinu hetked lendama.

Kerge ja kaasaskantav
Kui kerge on DJI Mini 2 SE? Vähem kui 249 g kaalub see umbes sama palju, kui õun ja mahub peopessa. Kompaktne ja mugav Mini 2 SE on Sinu ideaalne reisikaaslane, mis muudab Sinu lemmikhetkede jäädvustamist.
 
Kuni 6 km HD videoedastus
Mini 2 SE toetab kuni 6 km kaugusele HD-videoedastust ja sellel on suurepärane häiretevastane võimekus, mis annab Sinule võimaluse lennata kaugemale ja näha selgemalt.

Maksimaalne lennuaeg 31 minutit
Maksimaalse 31-minutilise aku kasutusajaga Mini 2 SE annab täiusliku võtte tegemiseks rohkem kui piisavalt aega.
 
Tugev lendamine
Mini 2 SE lendab stabiilselt ja usaldusväärselt ning hoiab Sinu filmitud materjali stabiilsena isegi 5. taseme tuulega keskkondades lennates, kiirusega kuni 38 km/h.
  • Maksimaalne stardikõrgus - 4000 m
  • Tuuletakistus – 38 km/h (Aste 5)
Loovus, lihtsustatult
Nutikad funktsioonid võimaldavad Sul kohe esimesel katsel lennata.

Algajasõbralik
DJI Fly rakendusega on kaasas selged juhised ja hõlpsasti järgitavad lendamise õpetused, mis hõlmavad kõiki alustamiseks vajalikke näpunäiteid.

Tõuse õhku & maandu ühe puudutusega
Vajutage ja hoidke all stardi/maandumise ikooni ja lennuk tõuseb automaatselt õhku või maandub.

Tagasi koju
Smart RTH, Low Battery RTH ja Failsafe RTH annavad Sulle lennu ajal rohkem enesekindlust ja meelerahu, lennutades drooni ise tagasi õhkutõusu kohta, kui kaob side puldi ja drooni vahel või akumahutavus on muutunud kriitiliselt madalaks.

Suurenda oma inspiratsiooni intelligentsete režiimidega - Unistuste võte on lihtsam kui arvad

QuickShots
Vaid mõne puudutusega salvestab DJI Mini 2 SE automaatselt ja filmib professionaalsel tasemel videoid, et neid otse sotsiaalmeedias jagada. Olenemata sellest, kas oled algaja või kogenum lendaja, DJI Fly rakendus aitab Sinul luua muljetavaldavaid tulemusi koos heliribade ja filtritega.

Panoraam
Valie kera-, lainurk- ja 180° panoraamvaate vahel ning Mini 2 SE teeb ülejäänu, luues ühe puudutusega vaevata panoraammeistriteose.

3-teljeline gimbal
3-teljelise mehaanilise stabiliseerimissüsteemiga Mini 2 SE tagab ühtlaselt sujuva pildi, olenemata sellest, kui seikluslikuks muutud.

Selged ja teravad pildid
Varustatud 1/2,3-tollise CMOS-kaameraga, pakub droon 12MP fotosid ja kuni 2,7K videoid.
Salvesta kauneid hetki pere ja sõpradega või jäädvusta reisil loodusmaastikke – DJI Mini 2 SE võib lisada igale loomingulisele ideele midagi erilist.

4 × suurendus
4 × suurendus võimaldab Sinul HD-videote salvestamisel liikuda erineva vahemaa ja kompositsiooniga võtete vahel. See tähendab, et saad ohutust kaugusest jäädvustada selgeid ja vapustavalt elavaid kaadreid oma lastest, kohevatest sõpradest või arhitektuurist.

Fly More Combo
Mini 2 SE Fly More Combo sisaldab standardversiooniga võrreldes lisatarvikuid. Nende lisatarvikute hulka kuuluvad õlakott Mini 2 SE ja varustuse võttekohta kandmiseks, kaks täiendavat akut droonile ja palju muud.
  • 2-suunaline laadimisdokk
  • Kaks täiendavat lennuakut
  • Kaks lisa paari propellereid
  • Propelleri hoidik
  • 12 lisakruvi

Tähelepanu!
1. DJI kaubamärgi tooteid on keelatud otseselt ja kaudselt eksportida, võõrandada ja kasutada järgmistes riikides: Venemaa, Ukraina, Kuuba, Iraan, Põhja-Korea, Süüria, Krimmi poolsaar, Donetski ja Luhanski piirkonnad.
2. Keelatud on otseselt ja kaudselt eksportida, võõrandada ja võimaldada toote kasutamist isikutele, kes on kantud SDN (Specially Designated Nationals and Blocked Persons) nimekirja (Keelatud isikud), mille andmebaas on leitav veebiaadressilt https://sanctionssearch.ofac.treas.gov/.
3. Keelatud on otseselt ja kaudselt eksportida, võõrandada ja võimaldada toote kasutamist isikutele, kes omavad otseselt või kaudselt Keelatud isikus olulist mõju või vähemalt 50% hääleõigust Keelatud isikus.
4. Toodet on lubatud kasutada ainult tsiviilkäibes ja isiklikuks tarbeks. Keelatud on toote kasutamine või toote kasutamise võimaldamine tegevustes, mis on otseselt või kaudselt seotud sõjandusega, raketisüsteemidega, pikamaa (üle 300 km) mehitamata sõidukitega, tuumaenergiaga, bioloogiliste või keemiliste relvadega või terrorismiga.
5. Nordic Digital AS nõudel on klient kohustatud esitama dokumente ja muud asjakohast infomatsiooni, mis võimaldavad kontrollida punktide 1-4 täitmist.

Üldine tooteinfo: DJI Mini 2 SE Fly More Combo

Kauba ID: 8919671
Kategooria: Droonid
Tootja kood: CP.MA.00000574.01
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,3 x 0,1 x 0,2 m, 1,6 kg
Kaubamärk: DJI
Kaamera resolutsioon: 12 Mpix
GPS: Jah
Maksimaalne kiirus: 57600 m/h
Töökaugus: 15000 m
Lennuaeg: 31 min
Kaal: 249 g
Lennu stabilisaator: Jah
Pinge: 7.7 V
Juhtimine: Kaugjuhtimispult
Elementide tehnoloogia: Li-Polymer
Maht: 2250 mAh
Aku tüüp: Laetav aku
Töötemperatuur: 5 °C - 40 °C
Nutiseade: Jah
Tüüp: Droon
Kaamera: Jah
Vaade: DJI, jah droonid
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik DJI tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

DJI Mini 2 SE Fly More Combo
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki