Droon DJI Mini 4 Pro RC 2

Täpsustused:
Tüüp: Droon
Kaamera: Jah
Kauba ID: 9052346
0 € tasuta tarne Omniva pakiautomaati
98300
Lisa korvi
3715 / kuus
Sinu linn

Tallinna väljastuspunkt (Mustamäe tee 46, Tallinn)

8. maist

000

Omniva pakiautomaat

9. maist

0 € tasuta tarne sooduskoodiga TARNE424
219

Postkontor

9. maist

199

DPD pakiautomaat

9. maist

249

Smartpost pakiautomaat

9. maist

259

Kuller

9. maist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Omniva pakiautomaat

9. maist

0 € tasuta tarne sooduskoodiga TARNE424
219

Postkontor

9. maist

199

DPD pakiautomaat

9. maist

249

Smartpost pakiautomaat

9. maist

259

Kuller

9. maist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.


Toote kirjeldus: DJI Mini 4 Pro RC 2

Mine miniga suureks

DJI Mini 4 Pro on DJI seni kõige arenenum minikaamera droon. Sellesse on integreeritud võimsad pildistamisvõimalused, mitmesuunaline takistuste tuvastamine, ActiveTrack 360° koos uue jälgimisrežiimiga ja 10 km FHD-videoedastus, pakkudes nii professionaalidele kui ka algajatele veelgi rohkem armastust.
 

Võta rahulikult

Võtke õhku alati, kui inspiratsioon tabab. Alla 249 g kaaluv Mini 4 Pro on loodud mugavuse tagamiseks liikvel olles ning drooni kaal tähendab, et enamikus riikides ja piirkondades pole vaja koolitust ega eksameid.
 

Suurepärane kujutise jõudlus

Jäädvustage hõlpsasti keerukamaid detaile Mini 4 Pro kaameraga, mille toiteallikaks on 1/1,3-tolline CMOS-sensor, millel on Dual Native ISO Fusion, f/1,7 ava ja 2,4 μm neli-ühes pikslit. Suure dünaamilise ulatusega rohkem esiletõstetud ja varjudetaile tähendab kompromissituid tulemusi igas kaadris.
 

Maksimaalne visuaalne mõju

Andke erksatele stseenidele väärilised detailid 4K/60 kaadrit sekundis HDR ja 4K/100 kaadrit sekundis videoga, samas kui 10-bitised D-Log M ja HLG aitavad jäädvustada vapustavat värvivalikut ning pakuvad redigeerimisel ja jagamisel suuremat paindlikkust.
 
  • 4K/60 kaadrit sekundis HDR – säilitage iga hetke loomulik ime. 4K/60 kaadrit sekundis HDR võimaldab teil jagada päikeseloojangu või päikesetõusu nüansse tõetruu kvaliteediga.
  • Slo-Mo 4K/100 kaadrit sekundis – Võta publik igasse kaadrisse. Aegluubis 4K teravusega jäädvusta tegevust radadel, rannas või oma koduaias kiirusega 100 kaadrit sekundis.
  • Tõsta öö esile – Mini 4 Pro Night Shots video täiustatud müravähendusalgoritm summutab tõhusalt müra ning võimaldab selgemat ja puhtamat kaadrit otse kaamerast.


1,07 miljardit värvi

Salvesta 10-bitises D-Log M-vormingus. Loomulikud värvide gradatsioonid ja peened täisspektri detailid tähendavad, et Mini 4 Pro avab professionaalse taseme järeltootmise juhtimise ja eksperditasemel loomingulise redigeerimise paindlikkuse.
 

Dünaamiline igal platvormil

Sõltumata sellest, kus Sa oma sisu avaldad, tagab HLG, et loomulikud värvid ja heledus jäävad oma suure dünaamilise ulatuse tõttu elutruuks ilma reguleerimise või vormingu teisendamiseta.
 

RAW fotod

Tihti on kõige olulisemad just pisiasjad. Säilita kõik keerulised detailid 48 MP RAW ja järgmise põlvkonna SmartPhoto abil, mis ühendab esiletõstvate piltide jaoks HDR-pildi, stseenituvastuse ja palju muud.
 

Rohkem võimalusi selle kõige nägemiseks

  • Suure nurgaga kallutamine – saavuta ülisujuv kaamera liikumine maksimaalse 60° kaldenurgaga, avades suurema filmipotentsiaali.

  • Digitaalne suum – jäädvusta fotosid kuni 2-kordse suumiga ja videoid 4-kordse suumiga, muutes kaugel oleva ligipääsetavaks.


Intuitiivsed funktsioonid, täiustatud lennud

Tunne rohkem, lenda ohutult

Mitmesuunaline takistuste tuvastamine muudab Mini 4 Pro väga turvaliseks. Nelja lainurknägemisanduri ja paari allapoole suunatud nägemissensoriga tuvastab see takistused iga nurga alt. Advanced Pilot Assistance Systems (APAS) tagab täiendava ohutuse, võimaldades lennu ajal automaatset pidurdamist ja möödasõitu.
 

Lenda kauem, loo rohkem

Euroopas on Mini 4 Pro-l C0 sertifikaat. Standardse intelligentse lennuakuga saad kuni 34 minutit lennuaega, tagades sujuva sisu tootmise ilma akuprobleemideta.
 

10 km videoülekanne

Mini 4 Pro-l on DJI O4 videoedastus. Naudi ülitundlikku juhtimist ja sujuvaid 1080p/60 kaadrit sekundis FHD otseülekandeid kuni 10 km kauguselt.
 

Täisväärtuslikud funktsioonid

  • Waypoint Flight – suurenda vaevata pildistamise efektiivsust Waypoint Flighti automaatse marsruudi funktsiooniga, mis tagab marsruudi täpse korratavuse.

  • Püsikiiruse regulaator – püsikiiruse hoidja võib vähendada tööväsimust pikamaalennu ajal püsiseisundis ja veelgi vähendada kaamera värisemist kaamera sujuvama liikumisega.

Täiustatud Retun-to-Home – Mini 4 Pro suudab automaatselt planeerida ohutu lennumarsruudi tagasi kodupunkti ja hõlpsalt takistustest mööda minna. Lisaks hõlbustab AR RTH marsruudi funktsioon enesekindlamat juhtimist tagasilendude ajal.


Kinokunsti puudutus

Mini 4 Pro-l on kolm lihtsat võimalust soovitud võtete tegemiseks: Spotlight, huvipunkt ja revolutsiooniline uus ActiveTrack 360° koos täiustatud objekti jälgimise võimalustega. Sujuvate kinopiltide jäädvustamiseks pühi jälgimisratta liidesel mööda teed. Mitmesuunalise takistuste tuvastamise abil on takistustest möödasõit ning sujuvama ja stabiilsema jälgimise saavutamine professionaalsete tulemuste saavutamiseks šokeerivalt lihtne.
 

Redigeeri LightCuti abil

LightCut toetab juhtmevaba ühendust ning kompositsiooni ja lennumarsruutide intelligentset tuvastamist, nii et saad kiiresti redigeerida ja luua pilkupüüdvaid videoid ühe puudutusega. Ühildades ActiveTracki, MasterShotsi ja QuickShotsi imporditud kaadreid, sobitab rakendus automaatselt heliefekte ja eksklusiivseid malle kiireks ja kvaliteetseks videotootmiseks. Lisaks pole vaja monteerimisprotsessi ajal kaadreid alla laadida, säästes nutitelefoni salvestusruumi.
 

Tähelepanu!
1. DJI kaubamärgi tooteid on keelatud otseselt ja kaudselt eksportida, võõrandada ja kasutada järgmistes riikides: Venemaa, Ukraina, Kuuba, Iraan, Põhja-Korea, Süüria, Krimmi poolsaar, Donetski ja Luhanski piirkonnad.
2. Keelatud on otseselt ja kaudselt eksportida, võõrandada ja võimaldada toote kasutamist isikutele, kes on kantud SDN (Specially Designated Nationals and Blocked Persons) nimekirja (Keelatud isikud), mille andmebaas on leitav veebiaadressilt https://sanctionssearch.ofac.treas.gov/.
3. Keelatud on otseselt ja kaudselt eksportida, võõrandada ja võimaldada toote kasutamist isikutele, kes omavad otseselt või kaudselt Keelatud isikus olulist mõju või vähemalt 50% hääleõigust Keelatud isikus.
4. Toodet on lubatud kasutada ainult tsiviilkäibes ja isiklikuks tarbeks. Keelatud on toote kasutamine või toote kasutamise võimaldamine tegevustes, mis on otseselt või kaudselt seotud sõjandusega, raketisüsteemidega, pikamaa (üle 300 km) mehitamata sõidukitega, tuumaenergiaga, bioloogiliste või keemiliste relvadega või terrorismiga.
5. Nordic Digital AS nõudel on klient kohustatud esitama dokumente ja muud asjakohast infomatsiooni, mis võimaldavad kontrollida punktide 1-4 täitmist.

Üldine tooteinfo: DJI Mini 4 Pro RC 2

Kauba ID: 9052346
Kategooria: Droonid
Tootja kood: CP.MA.00000732.01
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,2 x 0,1 x 0,1 m, 1 kg
Kaubamärk: DJI
Kaamera resolutsioon: Ultra 4K HD Mpix
GPS: Jah
Maksimaalne kiirus: 57600 m/h
Töökaugus: 17000 m
Lennuaeg: 34 min
Kaal: 275 g
Lennu stabilisaator: Jah
Pinge: 7.4 V
Juhtimine: Kaugjuhtimispult
Elementide tehnoloogia: Li-Polymer
Maht: 2600 mAh
Aku tüüp: Laetav aku
Töötemperatuur: 5 °C - 40 °C
Nutiseade: Jah
Tüüp: Droon
Kaamera: Jah
Vaade: DJI, jah droonid
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik DJI tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

DJI Mini 4 Pro RC 2
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki