Juhtmega mänguri klaviatuur Canyon

Täpsustused:
Klaviatuuri tüüp: Mehaaniline
Eesmärk: Universaalne
Klaviatuuri keel: Täpsustamata
Kauba ID: 2137317
7290

On jäänud vähem kui 5 tk

Lisa korvi
761 / kuus
Sinu linn

Tallinna väljastuspunkt (Mustamäe tee 46, Tallinn)

Teisipäeval, 7. maist

000

Postkontor

Kolmapäeval, 8. maist

199

Omniva pakiautomaat

Kolmapäeval, 8. maist

219

DPD pakiautomaat

Kolmapäeval, 8. maist

249

Smartpost pakiautomaat

Kolmapäeval, 8. maist

259

Kuller

Kolmapäeval, 8. maist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Postkontor

Kolmapäeval, 8. maist

199

Omniva pakiautomaat

Kolmapäeval, 8. maist

219

DPD pakiautomaat

Kolmapäeval, 8. maist

249

Smartpost pakiautomaat

Kolmapäeval, 8. maist

259

Kuller

Kolmapäeval, 8. maist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Kaitse Sinu tootele

Toote kirjeldus: Juhtmega mänguri klaviatuur Canyon

• 108 nuppu
• Black Canyoni mehaanilised lülitid
• Võtme teekond 4,0 mm
• Päästiku käivitamine 1,5 mm jõuga 80 +/- 10g
• 60 miljonit vajutust nupu kohta
• Kahetuumaline IC-kiip
• Täielik kohandamise tarkvara
• NKRO kummitus- ja segamisvastane funktsioon
• Multifunktsionaalne juhtnupp
• makrode ülesanded
• “Windows/Start” nupu lukk
• 22 tüüpi taustvalgustust
• Eemaldatav magnetiline randmetugi
• Ferriitmagnetrõngaga punutud kaabel
• Topeltsüstiga klahvikorgid
• Boonuskleebis komplektis
22 TÜÜPI TAUSTVALGUST
Disaini poolest on see klaviatuur tõeline lööklaine! Mugav juhtnupp võimaldab reguleerida ja programmeerida meediumipleieri lugusid, helitugevust ja 22 erinevat tüüpi taustvalgustust. See klaviatuur pole mitte ainult suurepärane mänguseade, vaid ka lahe kaunistus teie kodusele tööruumile. Nautige lahinguid ja saage fantastiline kasutajakogemus! Heitke pilk oma pimedas helendavale klaviatuurile ja saage inspiratsiooni kauakestvateks üleöisteks mängusessioonideks.
108 KINDEL NUPPU
Tänu uuenduslikule mehaanilisele nupumehhanismile, optimeeritud klahvide marsruudile ja kiirele päästikule aitab see mehaaniline klaviatuur teil võita nagu tõeline professionaalne mängija. Klaviatuuril on 108 ülitugevat klahvi, mis tagavad vinge tunde ja suurepärase kontrolli mängu üle. Nupud saavad hakkama üle 60 miljoni tõmbega.
MUST MEHAANILISED LÜLITID
Laske oma vaenlastel pärast öö saabumist hirmust väriseda! Sellel professionaalsel tasemel klaviatuuril on mustad mehaanilised lülitid, mis on tunnistatud seni parimaks mängude tehnoloogiaks. Need on kõigist standarditest kõige jäigemad lülitid, kuna need sobivad mängimiseks ja tippimiseks. Mustade lülitite tugev käitamisjõud pakub lisakaitset juhusliku klahvivajutuse eest.
4 MM VÕTMETEERU JA 1,5 MM JUHTIMINE
4-mm võtmetee ja 1,5-mm päästiku käivitamine nõuavad jõudu 80 +/- 10g. See tagab korraliku reageerimise ja tipptasemel kaitse juhuslike klikkide eest. Kontrolli oma mängu ja võida nagu professionaal, vajutades nuppudele optimaalset survet.
TOKSELT SÜSTIMISE KLAHVIKLAPPID
Topeltpritsetehnoloogia võimaldab luua võtmelegendi, mis kunagi ei tuhmu ega katke. Klahvide tekstuur jääb samaks, olenemata sellest, kui sageli klaviatuuri kasutate. Selle tehnoloogia abil loodud taustvalgustus näeb uskumatu välja ja töötab väga hästi ruumi mis tahes valgustuse tasemel.
NKRO ''ANTI-GHOSTNG'' JA ''ANTI JAMMING''
100% kummitus- ja segamisvastane funktsioon tagab veatu mängukogemuse ilma ühtki klahvivajutust kaotamata. NKRO tehnoloogia toetab nii palju üheaegseid klahvivajutusi kui vaja ja tagab, et teie klahvivajutused saadetakse vigadeta ja täpselt vajutamise järjekorras.
DUAL CORE IC TEHNOLOOGIA
Iga nupp on varustatud kahetuumalise IC-kiibiga, kus üks tuum vastutab NKRO kummitus- ja segamisvastase tehnoloogia ning teine ​​kohandatud valgustuse eest. Suurepärane võimalus pikkadeks mängusessioonideks!
VÕIDA/START NUPP LUKK
"Windows/Start" nupu lukk tagab katkestusteta mängusessioonide. Arvestades kõike ülalkirjeldatud, on see klaviatuur suurepärane tööriist igaks lahinguks, millega võite silmitsi seista.
EEMALDATAV RANDMETE TUGI
Sukeldu oma lemmikmängudesse ja ole terve öö üleval! Teie käed ei väsi kunagi selle laheda välimusega ja meeldiva puudutusega randmetoega. Kui te ei soovi seda tööriista kasutada – ärge muretsege, saate selle magnetpinna abil hõlpsalt lahti võtta ja uuesti tagasi kinnitada.

KOHALDATUD TARKVARA

Canyon Gaming tarkvara abil saate määrata makrosid ja ümber programmeerida nuppude toiminguid vastavalt oma isiklikele mänguvajadustele. Klaviatuuritarkvara töötati välja selleks, et anda teile laialdased võimalused isiklike seadistuste tegemiseks mis tahes žanri mängus. Seadme täielik kohandamine võimaldab teil luua mängija profiili, määrata makrosid, muuta nuppude ülesandeid. Võit on sinu!

1,8 M PÕUNUD KAABEL FERIITFILTRIGA
Punutisega kaetud kaabel tagab signaali suure kiiruse ja teravuse. Miski ei saa teie mängu dünaamikat segada! Ferriitfiltri poolt pakutav kohene signaaliedastus vähendab elektrilisi häireid.

Üldine tooteinfo: Juhtmega mänguri klaviatuur Canyon

Kauba ID: 2137317
Kategooria: Klaviatuurid
Tootja kood: CND-SKB7-RU
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,28 x 0,2 x 0,14 m, 0,25 kg
Kaubamärk: Canyon
Tüüp: Juhtmega klaviatuur
Vaade: Canyon, juhtmega klaviatuur
Värv: Must värv
Nupud: 108 tk
Valgustus: Jah
Klaviatuuri tüüp: Mehaaniline
Eesmärk: Universaalne
Klaviatuuri keel: Täpsustamata
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Canyon tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Juhtmega mänguri klaviatuur Canyon
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki