Kaasaskantav kõlar Kõlar Sven PS-285 Black Waterproof

Täpsustused:
Tüüp: Kaasaskantav kõlar
Kauba ID: 8055300

Müüdud

Anname Sulle teada, kui toode on taas saadaval

Sarnased tooted

Toote kirjeldus: Kõlar Sven PS-285 Black Waterproof

SVEN PS-285 Black Waterproof

Universaalne kõlar neile, kes ei suuda paigal istuda – nii võib nimetada SVEN PS-285 kaasaskantavat akustikat.

Selle kompaktne tünnikujuline korpus, mugav käepide ja kerge kaal alla kilogrammi muudavad selle hõlpsaks kõikjale kaasa võtmiseks. SVEN mudel on valmistatud vastupidavast plastikust ja mis kõige tähtsam, sellel on IPX7 veekaitse. See tähendab, et see pole mitte ainult kaitstud pritsmete või juhuslike veejugade eest, vaid talub ka lühiajalist kuni meetri sügavust sukeldumist! Rannas, basseinis, treenides või matkates teenib PS-285 teid truult igal ajal ja igal pool.

Sven

Sven on Soome kõlarite, elektroonika ja arvutitehnika kaubamärk, mille eksklusiivsed kõrgtehnoloogilised lahendused on igapäevaelu lahutamatuks osaks. "Sven" on Põhja-Euroopast pärit sõna, mis tähendab aktiivset, noort ja energilist. Sven toodab professionaalseid seadmeid kõigile, kes soovivad saada parimat. 1991. aastal asutatud ettevõte alustas arvutiseadmete tootmisega ning pälvis juba 2001. aastal rahvusvahelise tunnustuse oma helisüsteemide tootmise eest. Järgmise 12 aasta jooksul pälvis ettevõte regulaarselt ekspertide tunnustust, samuti tiitli "Aasta bränd" kategoorias "Arvuti kõlarisüsteemid" (2002-2013). Praegu ei tegele ettevõte mitte ainult kõlarite tootmisega, vaid omab ka oma uurimisbaasi ja insenerikeskust, mis viib läbi pidevaid uuringuid innovatsiooni vallas. Sven hindab klientide lojaalsust ja soovib saada lemmikelektroonikabrändiks igas kodus ja kontoris. Ida ja lääne filosoofiast inspireeritud toodete kvaliteet vastab lääne tehnoloogia ja kasutusmugavuse kõrgeimatele standarditele. Bränd ei paista silma mitte ainult kodukino tasemel loova helikvaliteedi, vaid ka toiteallika kaitseseadmete poolest, mis lisavad täiendava kaitse vooluvõrgu rikete eest. Ettevõte ise kontrollib ja täiustab regulaarselt oma tooteid, süvenedes seeläbi klientide vajadustesse.

Kõlar Sven PS-285 Black Waterproof Sven

Pildid on illustratiivsed ja mõeldud toote omaduste näitamiseks. Joonisel kujutatud toode ei kajasta konkreetset tootemudelit.

Nende mudelite uusi ja kvaliteetseid seadmeid iseloomustab kõrge vastupidavus niiskusele ja veepritsmetele. Hoiatame teid, et nende mudelite kasutamise ja loomuliku kulumise tõttu võivad need seadmed olla vähem vastupidavamad niiskuse , pritsmete ja kahjustuste suhtes.

Samuti juhime tähelepanu, et niiskuskindlus määrati puhtas ja voolavas vees. Muudel juhtudel võivad isegi nende mudelite uued seadmed olla niiskuse ja pritsmete suhtes vähem vastupidavad, kui niiskusallikas (voolav või pritsmed) on määrdunud.

Palume kodus mitte mingil viisil katsetada nende mudelite vastupidavust niiskusele ja pritsmetele. Kuigi need seadmed on loodud niiskuskindlaks ei tähenda see sugugi, et nende mudelite seadmed oleksid 100% veekindlad. Pange tähele, et vedelike põhjustatud kahjustuste tõttu ei kuulu nende seadmete mudelid garantiiteenuse alla.

Üldine tooteinfo: Kõlar Sven PS-285 Black Waterproof

Kauba ID: 8055300
Kategooria: Kõlarid
Tootja kood: PS-285
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,092 x 0,09 x 0,21 m, 0,9 kg
Kaubamärk: Sven
Toide: Aku
Heli väljundvõimsus: 2 x 10 W
Subwooferi võimsus: Nenurodyta
Sagedusala: 60 - 20000 Hz
Takistus: -
Kaal: 0.9 kg
Muu info: Veekindel (IPX7), kiire laadimisega (1,5 tundi), võib siduda 2 kõlariga
Membraani läbimõõt (mm): 53
Kaugjuhtimise võimalus: Jah
Komplektis: Kõlar, Muu
Liidesed: microSD, USB
Bluetooth: Jah
Aku kestvus: 10 h
Korpus: Plastik
Värv: Must värv
Madal sagedusala (Hz): -
Kõrge sagedusvahemik (kHz): -
Akustika tüüp: Nenurodyta
Eesmised kõlarid: 1
Subwooferid: Täpsustamata
Toetatavad tehnoloogiad: Bluetooth, usb
Niiskuskindlus: Jah
Nutiseade: Jah
Tüüp: Kaasaskantav kõlar
Vaade: Sven, kaasaskantav kõlar kõlarid
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Sven tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Kõlar Sven PS-285 Black Waterproof
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki