Helisüsteem Wharfedale IS-48

Täpsustused:
Tüüp: Helisüsteem
Kauba ID: 7211625
33500

On jäänud vähem kui 5 tk

Lisa korvi
1266 / kuus
Sinu linn

Tallinna väljastuspunkt (Mustamäe tee 46, Tallinn)

Reedel, 10. maist

000

Kuller

13. maist

1799

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Kuller

13. maist

1799

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Kaitse Sinu tootele

Toote kirjeldus: Wharfedale IS-48

Wharfedale IS-48 aktiivne mobiilne helisüsteem koos valgusefektidega

Wharfedale IS-48 on aktiivne kahesuunaline kõlarisüsteem koos LED-valgusefektidega. Süsteem on kergesti kaasaskantav, eraldi osadeks lahti võetav, seega on seda väga mugav transportida ning kui seda ei kasutata, võtab see väga vähe ruumi. Kokkupandud süsteem kaalub vaid 16 kg ja mõõdud on 32 x 40 x 186 cm.

Wharfedale IS-48 süsteem kasutab 8-tollist bassikõlarit ja 2,5-tollist kõrge sagedusega kõlari massiivi (4 kõlariga). Selline süsteemi konfiguratsioon tagab kõige soodsama heli leviku ruumis ning sisemine võimendi loob 100 W helivõimsust.

IS-48 süsteem soodustab juhtmevaba helisignaali edastamist Bluetooth ühenduse kaudu, mis võimaldab vältida traditsiooniliste helisüsteemide jaoks vajalikke lisajuhtmeid ning muusikat saab juhtida igast Bluetooth-heli toetavast seadmest. Samuti on võimalik juhtmevabalt ühendada stereopaari kaks IS-48 kõlarit ja kahekordistada helisüsteemi võimsust.

Wharfedale IS-48-l on integreeritud muusikapleier, standardsed helipistikud seadmete ühendamiseks kaablitega, samuti LED valgusefektid ning kaugjuhtimispult pleieri juhtimiseks.

Helisüsteem

Suurepärase koduse helisüsteemi loomiseks ei pea olema heliekspert. Siin on see, mida vajate, et nautida rohkem kui ainult oma nutitelefoni kõrvaklappe, Bluetoothi või muud tüüpi juhtmevaba kõlarit. Miks Stereo? Stereo pakub kuulamiskogemust, kus helisid edastatakse kahe kanali kaudu, et tekitada tunne nagu kontserdisaalis. Juhuesitus liigutab osa helisid põhikuulamisasendist vasakule ja teised paremale. Vasakul ja paremal kanalil edastatavad helid (nt vokaalid) tulevad vasaku ja parema kõlari vahelisest fantoom-keskkanalist. Lühidalt öeldes loob see illusiooni eri suundadest tuleva heli kohta. Mida on vaja koduseks stereosüsteemiks? Koduse stereosüsteemi saab valmis pakendada või koostada üksikutest komponentidest, millel on järgmised põhifunktsioonid. Stereovõimendi või -vastuvõtja: toimib sisuallikate ja kõlarite ühendamiseks ja juhtimiseks. Kõlarid: stereosüsteemides on vaja kahte kõlarit, ühte vasaku ja teist parema kanali jaoks. Allikad: allikad pakuvad juurdepääsu muusikasisule. Integreeritud võimendiga süsteemides peate ühendama välised allikad. Kui süsteemil on vastuvõtja, on sellel sisseehitatud vastuvõtja ja mõnel juhul Bluetooth või Interneti-voogesitus.

Üldine tooteinfo: Wharfedale IS-48

Kauba ID: 7211625
Kategooria: Kõlarid
Tootja kood: IS-48
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,32 x 0,4 x 1,86 m, 17,5 kg
Kaubamärk: Wharfedale
Toide: AC-kaabel
Heli väljundvõimsus: 100 W
Kaugjuhtimise võimalus: Jah
Bluetooth: Jah
Värv: Must värv
Niiskuskindlus: Ei
Nutiseade: Jah
Tüüp: Helisüsteem
Vaade: Wharfedale, helisüsteem kõlarid
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Wharfedale tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Wharfedale IS-48
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki