Mänguri kõrvaklapid Astro Gaming A40TR

Täpsustused:
Tüüp: Mänguri kõrvaklapid
Eesmärk: Mängimiseks
Kauba ID: 8743761

Müüdud

Anname Sulle teada, kui toode on taas saadaval

Sarnased tooted

Toote kirjeldus: Astro Gaming A40TR

Photo.

  • MÄNGUMISEKS OPTIMINEERITUD – pakub professionaalset mängude helikvaliteeti, kui see on tõesti oluline, olgu selleks siis elutoast otseülekanne või turniiri kuumus.
  • Kohandatavad kõlarisildid: võimaldab teil isikupärastada oma kõrvaklappe eelprinditud eriväljaannete või oma disainiga kõlarisildi kohandaja abil
  • Esmaklassiline sobivus ja jõudlus: mängumaratonide jaoks mõeldud A40 mängupeakomplekt on kerge, mugav ja vastupidav
  • ASTRO MixAmp M80: see adapter ühendatakse otse teie Xboxi kontrolleriga, andes teile juurdepääsu kõigile olulistele asjadele. helitugevuse regulaatorid kiireks reguleerimiseks
  • MOD KOMPLEKT ÜHILDAB – mürarohketes keskkondades, näiteks professionaalsetel turniiridel, saab peakomplekti modifitseerimiskomplektiga (müügil eraldi) muuta kinniseks, müra isoleerivaks peakomplektiks.

Peakomplekt ASTRO A40 TR koos MixAmp M80-ga on loodud selleks, et anda Xboxi mängijatele piiramatu kontroll oma mängude helikogemuse üle. A40 TR on lahtise tagaküljega müra isoleeriv peakomplekt, millel on vahetatav mikrofon ja kohandatavad kõlarisildid, mis sobivad igas keskkonnas. Mürarohkes keskkonnas saab A40 TR-i muuta kinniseks müra isoleerivaks kõrvaklapiks, lisades sellele modifikatsioonikomplekti (müüakse eraldi). Adapter MixAmp M80 ühendub otse Xboxi kontrolleriga, nii et kõik olulised helijuhtelemendid on käeulatuses, sealhulgas üldine helitugevus, mängusisese vestluse tasakaal, vaigistuse ja ekvalaiseri juhtnupud. MixAmp M80 adapter töötab juhtmevabalt Xboxiga.

Nuotrauka.

Erakordne sobivus ja disain.

Mängumaratonide jaoks mõeldud peakomplekt A40 TR on kerge, mugav ja vastupidav.

Ühildub ASTRO Audio V2-ga.

ASTRO kõrvaklapid on spetsiaalselt loodud mängude jaoks. ASTRO Audio V2 pakub neutraalset, tasakaalustatud ja laiendatud sagedusspektrit üksikasjalikuks ja realistlikuks taasesitamiseks. See tähendab tasakaalustatud eraldusvõime tagamiseks teravaid kõrgeid, teravaid keskmisi helisid ja tihedaid, moonutusteta madalaid helisid.

Nuotrauka.

Ühildub mod komplektiga

Sisaldab mürasummutavaid kunstnahast kõrvapatju, häält isoleerivat mikrofoni, polsterdatud peapaela ja eemaldatavate kõlarisilditega suletud kõlaritagasid.

Vestluse tasakaalumäng

Game Audio Voice Chat Balance, mille ASTRO on teerajaja, võimaldab teil hõlpsalt reguleerida videomängu heliväljundi ja häälvestluse heliväljundi helisuhet.

Nuotrauka.

Kohandatavad kõlarisildid.

Magnetkõlarite sildisüsteem võimaldab teil iga üksikut kuularit isikupärastada. Saadaval on kohandatud väljaanded, aga ka oma kujunduse loomine kõlarisildi kohandaja abil.

Vahetatav mikrofon peas

Ülitundlik ühesuunaline mikrofon, mis tõstab esile kõneleja hääle ja vähendab taustamüra miinimumini.

Nuotrauka.

ASTRO MixAmp M80.

Adapter MixAmp M80 ühendub otse Xboxi kontrolleriga, võimaldades kõikidel olulistel helijuhtnuppudel mängusiseste vestluste tasakaalu kiiresti reguleerida, mis tähendab, et heliefektide ja häälkõnede tasakaal on hõlpsasti juurdepääsetav. Lisaks saab kasutaja valida ühe kolmest erinevast ekvalaiseri režiimist, mis on optimeeritud erinevatele mängužanritele, samuti reguleerida üldist helitugevust ja lihtsalt vaigistada mikrofoni. MixAmp M80 adapter töötab juhtmevabalt Xboxiga, et seda oleks lihtne kasutada.

Mänguri kõrvaklappidel on arvutimängijatele kasulikud erifunktsioonid. Paljud kõrvaklapid on loodud välistama ümbritseva müra ja võimaldama mängijal täielikult mängumaailma sukelduda. Kõrvaklappide tihedus mõjutab oluliselt nende helikvaliteeti. Halb isolatsioon võib muuta kuulmist, mis on eriti oluline mängude puhul, mis kasutavad väga lihtsalt suunatavaid piikse. Kõige olulisem põhjus, miks inimesed mängurikõrvaklappe valivad, on see, et mikrofon ja kõrvaklapid on ühes kohas. Mikrofon võimaldab mängu ajal teiste mängijatega vabalt rääkida. Mänguri kõrvaklapid keskenduvad ruumilise heli loomisele. Mõnikord tehakse seda üldise kvaliteedi arvelt. Ruumiline heli annab suunataju, nii et mängija on teadlik, mis ümberringi toimub. Olenevalt mängust on suunataju väga oluline – see võimaldab kuulda samme, kui keegi läheneb või eemaldub ning aitab kiiremini reageerida. Virtuaalne ruumiline heli luuakse arvutisse või peakomplekti installitud tarkvara abil. See loob parema mängukogemuse jaoks laiema helikeskkonna.

Üldine tooteinfo: Astro Gaming A40TR

Kauba ID: 8743761
Kategooria: Kõrvaklapid
Tootja kood: 3739
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,17 x 0,17 x 0,14 m, 0,25 kg
Kaubamärk: Astro
Kandmise viis: Kõrvapealsed
Värv: Must, Roheline
Liidese tüüp: 3.5 mm
Sageduskaja: 20 - 24000 Hz
Takistus (Ω): 48 Ω
Mikrofon: Jah
Konstruktsioon: Hingega
Mürasummutus: Ei
Tüüp: Mänguri kõrvaklapid
Vaade: Astro, mänguri kõrvaklapid kõrvaklapid
Eesmärk: Mängimiseks
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Astro tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Astro Gaming A40TR
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki