Juhtmevabad kõrvaklapid Soundpeats Air 3 Deluxe TWS earphones (black)

Täpsustused:
Tüüp: Juhtmevabad kõrvaklapid
Eesmärk: Universaalne
Kauba ID: 8234521
4549
Lisa korvi
Sinu linn

Tallinna väljastuspunkt (Mustamäe tee 46, Tallinn)

29. maist

000

Postkontor

30. maist

199

Omniva pakiautomaat

30. maist

219

DPD pakiautomaat

30. maist

249

Smartpost pakiautomaat

30. maist

259

Kuller

30. maist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Postkontor

30. maist

199

Omniva pakiautomaat

30. maist

219

DPD pakiautomaat

30. maist

249

Smartpost pakiautomaat

30. maist

259

Kuller

30. maist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Kaitse Sinu tootele
SOOVITAME

Toote kirjeldus: Soundpeats Air 3 Deluxe TWS earphones (black)

TWS Soundpeats Air3 Deluxe HS Headphones (black)


Do you care about the best possible sound quality? The Soundpeats Air3 Deluxe HS headphones won't let you down - they guarantee high-end sound, as confirmed by Hi-Res Audio certification. They are equipped with 14.2-millimeter drivers and support LDAC codec. They connect to devices via Bluetooth 5.2, and thanks to built-in microphones with ENC, they allow you to talk freely on the phone. There is also a dedicated app that provides access to a number of interesting features.




Great sound quality


Take your musical experience to a new level. The Air3 Deluxe HS headphones will surprise you with fantastic high definition sound quality. They support LDAC codec and stand out with large 14.2mm drivers, so you can enjoy incredible richness of detail and deep, powerful bass. With Soundpeats in your own home, you'll feel like you're at a concert!




Reliable connection - low latency


Discover a new and better wireless transmission quality. The headphones use advanced Bluetooth 5.2 technology to give you a stable connection in almost any situation. The Air3 Deluxe HS is also a great option for gamers - it offers a special gaming mode with a latency of only about 60ms. Perfect synchronization of video and audio will make it easy to find yourself in the world of your favorite game, quickly locate incoming opponents and not be surprised!




Excellent sound also during conversations


With Air3 Deluxe HS, you can talk freely on the phone even in extremely noisy places. Each handset is equipped with 2 microphones that will perfectly register your voice. They also support ENC noise cancellation technology, which effectively filters out up to 80% of unnecessary background noise. All this gives you the assurance that you and your callers will hear each other without any problems - even if you answer the phone in a crowded supermarket or bus.




Tailored to you


The Air3 Deluxe HS headphones fit perfectly in your ears and are extremely comfortable. Their operation is made easy by built-in touch panels, with which you can, for example, stop playback, change mode, activate the voice assistant, switch a song, answer the phone or adjust the volume. Now everything you need is at your fingertips! What's more, the headphones detect whether you have them in your ears. If you take them out, they automatically stop playback and resume when you put them back in.




Check out what the app offers


Install the free SoundPeats app and get more options. With it, you can, for example, adjust the volume, select the playback mode, check the headphones' charge level, turn the touch control on or off, and update the firmware. EQ settings are also available - adjust them to your expectations and enjoy an even more interesting experience!




Long runtime


Listen to your music at home, at work or while traveling without worrying about your headphones draining too quickly! The Air3 Deluxe HS can run for up to 5 hours on a single charge. In addition, the included case allows you to extend this time to about 20 hours. So you can listen to your favorite songs or watch YouTube videos without any interruptions.




In the box



  • Headphones

  • Charging case

  • Charging cable (USB-A / USB-C)

  • User manual



Specification






Brand
Soundpeats

Model
Air3 Deluxe HS

Color
Black

Bluetooth
5.2

Driver
14.2mm

Audio codecs
LDAC

Frequency response
20Hz-40kHz

Number of microphones
4 (2 per earpiece)

Operating time
Approx. 5h (headphones), approx. 20h (with case)

Charging port of the case
USB-C

App
SoundPeats




Juhtmeta peakomplektil pole üldse kaablit ega pistikut ning see on seadmega ühendatud raadio- või infrapunasignaali kaudu. Neid saab kasutada mitmesugustes tegevustes, kuna neil on palju eeliseid. Inimesed üle kogu maailma naudivad iga päev juhtmevaba peakomplekti vabadust, olgu nad siis sportimas, trennis, väljas söömas või lihtsalt igapäevatoimingutes. See on väga mugav, kuna te ei pea lootma juhtmetele ega sõltu seadmetest. Alates Bluetoothi ​​debüüdist on see sidesüsteem oluliselt paranenud ning koos mürasummutus- ja kajasummutusega ning mõnede aktiivse mürasummutusega mudelitega on see pakkunud juhtmevabade kõrvaklappide jaoks suurepärase helikvaliteeti. Pidevalt laienev Bluetooth-ühenduvuse ulatus võimaldab teil vabalt liikuda ilma telefoni ühendamata. Juhtmeta peakomplektis kasutatav Bluetoothi ​​sagedus on väga madal ja seda ei peeta inimestele ohtlikuks. Need kiirgavad tuhat korda madalamaid sagedusi kui tavaline mobiiltelefon. Kui esimesed juhtmevabad mudelid välja tulid, oli üks suurimaid kaebusi aku kestvus. Õnneks on paljudel tootjatel õnnestunud sellele probleemile lahendus leida – juhtmevabad laadimisraamid. Peaaegu kõik juhtmevabad peakomplektid on varustatud laadimisümbrisega, mis võimaldab mõlemat peakomplekti korraga laadida.

Kõrvasisesed kõrvaklapid on spetsiaalselt disainitud nii, et need libisevad kõrvaklambri taha ja kuulmekäiku. Parimad kõrvasisesed kõrvaklapid võimaldavad kuulata oma lemmiklugusid, kuulata audioraamatuid või rääkida telefoniga mitmekülgselt ja mugavalt. Seda tüüpi kõrvaklappide suurimaks eeliseks on nende kompaktsus – need mahuvad kergesti taskusse või käekotti. Enamik tipptasemel kaubamärke pakuvad tänapäeval kõrvaklappide jaoks kõva ümbrist, mille tõttu on neid raske murda ja neid on lihtne käes hoida – pole vaja muretseda nööride pigistamise või sõlme minemise pärast. Nende kõrvaklappide teine ​​eelis on mugavus. Mõned kaubamärgid pakuvad kohandatud kõrvaklappe, mis sobivad hästi teie kõrvadesse. Kuna need asuvad kõrvakanalis, on müra isolatsioon tõesti hea. Tehnilisest vaatenurgast on helikvaliteet parem, sest kõrvaklapid on sõna otseses mõttes trummikile lähemal (seega olge väga suure helitugevusega muusika kuulamisel ettevaatlik). Tänapäeval on kõrvasiseste kõrvaklappide valik väga lai, nii et saate vastavalt oma vajadustele valida juhtmevabad või juhtmega kõrvasisesed kõrvaklapid.

Universaalne

L (vasakpoolne) ja R (parempoolne) sildid kõrvaklappidel täidavad oma eesmärki ja see ei ole ainult kõrvakanalisse sobitamine. Heliallikas - olgu selleks siis telefon, arvuti või MP3-mängija - saadab vasaku ja parema kanali heli vastavatesse kõrvaklappidesse. Kuigi see võib tunduda tähtsusetu, võib see teha vahet muusika, filmide ja muude videote kuulamise ebavõrdse kogemuse vahel, sidudes pildi (video puhul) ja heli suunaga, kuhu see oli mõeldud. Universaalsed kõrvaklapid - otsustavad ise, milline kõrv kus on, ja saadavad heli igasse kanalisse vastavalt sellele. Universaalsetel kõrvaklappidel on kõrvaklappides kiip, mis määrab kindlaks, kas need on vabas õhus kõrva ees või kõrva tagaosa lähedal. Kui kõrvaklapid tuvastavad, milline kõrv on vasak ja milline parem, suunatakse heli vasakule kanalile vasaku kõrva jaoks ja paremale kanalile parema kõrva jaoks. Teine eelis on see, et kui kasutaja jagab kõrvaklappe sõbraga, tuvastavad universaalsed kõrvaklapid olukorra ja saadavad ühise signaali vasakule ja paremale. See tähendab, et kogu heli edastatakse võrdselt ja mitte suunatult.

Loe lähemalt

Üldine tooteinfo: Soundpeats Air 3 Deluxe TWS earphones (black)

Kauba ID: 8234521
Kategooria: Kõrvaklapid
Tootja kood: Air3 Deluxe HS Black
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,17 x 0,17 x 0,14 m, 0,25 kg
Kaubamärk: Soundpeats
Kandmise viis: Kõrvasisesed
Värv: Must
Liidese tüüp: Bluetooth
Mikrofon: Täpsustamata
Mürasummutus: Täpsustamata
Tüüp: Juhtmevabad kõrvaklapid
Vaade: Soundpeats, juhtmevabad kõrvaklapid kõrvaklapid
Eesmärk: Universaalne
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Soundpeats tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Soundpeats Air 3 Deluxe TWS earphones (black)
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki