Veebikaamera IP-kaamera Xiaomi Smart C500 Pro

Täpsustused:
Kaamera tüüp: IP-videosalvesti
Mikrofon: Jah
Kauba ID: 9813742
6990
Lisa korvi
924 / kuus
Sinu linn

Postkontor

5. juulist

199

DPD pakiautomaat

5. juulist

249

Smartpost pakiautomaat

5. juulist

259

Kuller

5. juulist

599

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Postkontor

5. juulist

199

DPD pakiautomaat

5. juulist

249

Smartpost pakiautomaat

5. juulist

259

Kuller

5. juulist

599

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Kaitse Sinu tootele

Toote kirjeldus: IP-kaamera Xiaomi Smart C500 Pro

Xiaomi Smart Camera C500 Pro IP-kaamera
Xiaomi Smart Camera C500 Pro pöörlev IP valvekaamera - turvakaamera tipphetked:
  • Pildid 3K kvaliteediga 5 MPx
  • HDR
  • Taimede tuvastamine
  • Füüsiline objektiivi kate
  • Duaalne Wi-Fi 2, 4 / 5 GHz
  • Värvirežiim väga vähese valguse korral
  • Sisesseehitatud infrapunavalgusti
  • Suunatud heli
  • Inimese ja loomade tuvastamine
  • Kaksimootoriline suumimootoriga konstruktsioon koos paani ja kallutusega = paindlik objektiivi pööramine üles, alla, vasakule ja paremale, 360° horisontaalselt ja 114° vertikaalselt
  • Toode Poola ametlikust turustusest, mõeldud Euroopa turule!
Xiaomi Smart Camera C500 Pro pöörlev IP-valvekaamera - klassi parim koduvalvekaamera
Xiaomi Smart Camera C500 Pro on IP-valvekaamera, mis sobib ideaalselt koduvalvesüsteemiks.
Varustatud täiustatud funktsioonide ja tehnoloogiatega, pakub see kindlat kaitset teie kodule ja lähedastele.
  • Pildi 5MPx eraldusvõime tagab ultra-täpse pildi, mis võimaldab näha ka kõige väiksemaid detaile, isegi kui olete kodust eemal. Tänu HDR-tehnoloogiale ja lemmikloomade tuvastamisele on kaamera pildid mitte ainult teravad, vaid ka dünaamilised ja täpsed ning saate edukalt jälgida oma lemmikloomade mänguaega ja heaolu.
  • Lisaks on Xiaomi Smart Camera C500 Pro kaamera füüsilise objektiivi kattega, mis pakub teile täiendavat privaatsust ja turvalisust. Kahesageduslik2,4 / 5 GHz Wi-Fi ja äga vähese valgusega värvirežiim tagavad stabiilse ühenduse ja suurepärase nähtavuse - isegi rasketes valgustingimustes.
  • Sisesseehitatud infrapunavalgusti ja kaksikuheli võimaldavad tõhusat suhtlemist ja jälgimist ka öösel.
  • Mudeli suurimaks eeliseks on aga selle kahemootoriline suumimoodul, mis võimaldab objektiivi paindlikult üles, alla, vasakule ja paremale pöörata. Selle tulemusena pakub Xiaomi Smart Camera C500 Pro täielikku 360° horisontaalset ja 114° vertikaalset vaadet, mis võimaldab teil hõlpsasti ja täpselt jälgida oma kodu iga nurka.
Xiaomi Smart Camera C500 Pro pöörlev IP-valvekaamera - kaitse oma privaatsust turvakiibiga
Xiaomi Smart Camera C500 Pro ei ole mitte ainult täiustatud koduvalvevahend, vaid ka privaatsuse garantii tänu uuenduslikule turvakiibile.
Kaigil sisseehitatud MJA1 turvakiibil on unikaalne privaatne võti ja sertifikaat. See tähendab, et kogu seadme andmete edastamine, olgu need siis pildid või heli, läbib seda usaldusväärset MJA1 kiipi.
  • Selle täiustatud turvalisuse abil on side Xiaomi Smart Camera C500 Pro ja kasutaja seadme vahel tõhusalt kaitstud. Selline kaitsetase - võrreldav pangandusasutuste standarditega - annab IP-valvekaamera Xiaomi Smart Camera C500 Pro kasutajale kindlustunde, et tema privaatsus on täiesti turvaline.
  • Xiaomi Smart Camera C500 Pro paistab silma kui mudel, mis pakub kõrgeimat kaitsetaset. Selle tulemusena saab selle kasutaja nautida meelerahu, teades, et tema kodu jälgimine ei ole mitte ainult tõhus, vaid ka privaatsuse seisukohast turvaline.
Xiaomi Smart Camera C500 Pro pöörlev IP-valvekaamera - võimalus kaamerat füüsiliselt nutitelefoniga lukustada
Xiaomi Smart Camera C500 Pro pakub uuenduslikku lahendust, mis annab turvakaamera kasutajatele enneolematu kontrolli oma privaatsuse üle.
Selle kaameraga saab objektiivi füüsiliselt nutitelefoniga lukustada, kui kaamerat ei kasutata. See tähendab, et isegi kui teil ei ole vaja oma kodu jälgida, saate pakkuda lisaturvalisust, lülitades kaamera välja ja kindlustades selle objektiivi.
  • Kui lukustus on aktiveeritud, pöördub kaamera objektiiv ülespoole, peitudes korpuse sisse. See intelligentne mehhanism mitte ainult ei taga objektiivi kaitset volitamata juurdepääsu või juhusliku kahjustamise eest, vaid suurendab ka kasutaja privaatsustunnet.
  • Selgitavalt on kasutajal täielik kontroll luku aktiveerimise ajastuse üle, võimaldades seda kohandada vastavalt oma vajadustele ja kaamera kasutamisgraafikule. Selline paindlik lähenemine allikatasandi andmete turvalisusele annab kasutajatele täieliku kindluse, et nende privaatsus on alati kaitstud, isegi kui kaamerat ei kasutata. Selle uuendusliku funktsiooniga paistab Xiaomi Smart Camera C500 Pro silma kui mudel, mis ei paku mitte ainult suurepäraseid jälgimisvõimalusi, vaid hoolitseb ka kasutajate privaatsuse ja turvalisuse eest kõige kõrgemal tasemel.
Xiaomi Smart Camera C500 Pro pöörlev IP-valvekaamera - 5MPx kvaliteetne pildistamine
Xiaomi Smart Camera C500 Pro on suurepärane IP-valvekaamera, mis pakub kõrgeima kvaliteediga pildistamist. 5MPx eraldusvõimega pakub see kaamera pildi ülitõhusa 3K-kvaliteediga.
See tähendab, et isegi kui oled kodust eemal, saad rahulikult jälgida kõiki detaile oma kodus.
  • Selle 5MPx eraldusvõime tagab, et ükski detail ei jää sinu tähelepanu alt välja ja isegi kõige väiksemaid detaile saab näha täiuslikus fookuses. Seega võite olla kindel, et teil on täielik kontroll oma kodu üle, ükskõik kus te ka ei viibiksite.
  • 3K pildikvaliteet ei paku mitte ainult erakordset selgust, vaid ka täpsust, mis võimaldab näha ka kõige väiksemaid detaile. Selle tulemusena pakub Xiaomi Smart Camera C500 Pro isegi keerulistes valgustingimustes võrratut pildikvaliteeti, mis teeb sellest turvakaamerast ideaalse lahenduse teie kodu jälgimiseks kõikjal maailmas.
Xiaomi Smart Camera C500 Pro pöörlev IP-valvekaamera - värvilised pildid ka väheses valguses
Xiaomi Smart Camera C500 Pro ei ole mitte ainult täiustatud IP-valvekaamera, vaid ka seade, mis tagab suurepärase pildikvaliteedi ka väheses valguses.
See siseruumide turvakaamera võimaldab innovaatilise värvirežiimiga väga hämaras täisvärvilisi pilte ka kõige vähem valgustatud kohtades.
  • Värvirežiim väga hämaras ei tähenda lihtsalt pildistamist hämaras tingimustes. See on täiustatud tehnoloogia, mis pikendab aega, mil Xiaomi Smart Camera C500 Pro IP valvekaamera suudab päevasel ajal värvilisi kaadreid jäädvustada, andes kasutajale rohkem paindlikkust ja parema pildikvaliteedi.
  • Sellisel viisil suudab kaamera ka siis, kui viibite hämaras ruumis või pärast pimedat, jäädvustada täisvärvilisi pilte inimeste ja esemete paremaks tuvastamiseks. See sobib ideaalselt inimestele, kes soovivad, et nende kodu jälgimine oleks usaldusväärne, olenemata kellaajast või ilmastikuoludest.
  • Selle värvirežiimi funktsiooniga väga hämaras valguses paistab Xiaomi Smart Camera C500 Pro silma kui mudel, mis pakub mitte ainult suurepärast pildikvaliteeti, vaid ka paindlikkust ja usaldusväärsust erinevates valgustingimustes.
Xiaomi Smart Camera C500 Pro pöörlev IP-valvekaamera - HDR-režiim: selged pildid ka vastvalguses või pimestuses
Xiaomi Smart Camera C500 Pro on usaldusväärne jälgimisvahend, mis pakub täiustatud funktsioone, sealhulgas HDR (High Dynamic Range)-režiimi, mis tagab suurepärase pildikvaliteedi ka keerulistes valgustingimustes.
Moodus HDR on funktsioon, mis võimaldab kaameral jäädvustada selgeid pilte ka tugeva valguse või vastvalguse korral. Kui see funktsioon on sisse lülitatud, suudab kaamera säilitada rohkem detaile nii heledates kui ka tumedates pildiosades, mis toob kaasa parema pildikvaliteedi üldiselt.
  • Kaamera HDR režiimiga Xiaomi Smart Camera C500 Pro saab hakkama olukordades, kus on suured heleduse erinevused, näiteks taustvalgustus või pimestus. See režiim säilitab pildi selguse ja suurema detailsuse, mis on oluline kodu jälgimiseks ning inimeste ja objektide tuvastamiseks.
  • Selle tulemusena võivad kasutajad isegi kõige keerulisemates valgustingimustes olla kindlad, et Xiaomi Smart Camera C500 Pro pakub neile usaldusväärseid ja selgeid pilte tõhusa jälgimise ja suurema turvatunde tagamiseks.
Xiaomi Smart Camera C500 Pro pöörlev IP-valvekaamera - sisseehitatud infrapunavalgusti täiustatud öövaatlusrežiimi jaoks
  • Kõik sisseehitatud infrapunavalgusti abil suudab Xiaomi Smart Camera C500 Pro kiirata inimsilmale nähtamatut infrapunakiirgust, mis valgustab öösel jälgitavat ala. See võimaldab kaameral jäädvustada kvaliteetseid pilte - isegi hämaras tingimustes, võimaldades pidevat kodu turvaseiret ööpäevaringselt.
  • Sisesseehitatud infrapunavalgustiga öövaatlusrežiimi täiustamine teeb Xiaomi Smart Camera C500 Pro kaamerast ideaalse lahenduse kodu turvaseireks kõikides tingimustes, pakkudes kasutajatele meelerahu ja kodu turvalisust igal öö- ja kellaaegadel.
Xiaomi Smart Camera C500 Pro pöörlev IP-valvekaamera - kohalik inimeste tuvastamine ja liikumise jälgimine
Xiaomi Smart Camera C500 Pro on intelligentne jälgimisseade, mis pakub kohalikku inimeste tuvastamist ja liikumise jälgimist, võimaldades kasutajatel kiiresti reageerida võimalikele ohtudele või soovimatutele olukordadele.
  • Kui kaamera tuvastab inimese kohaloleku oma vaateväljas, hakkab ta kohe tema liikumist jälgima. See tähendab, et IP-kodukaamera Xiaomi Smart Camera C500 Pro kohandab automaatselt oma kaadrit, et hoida inimest fookuses, ükskõik, kuidas ta liigub.
  • Muudagi, see pole veel kõik - kui Xiaomi Smart Camera C500 Pro registreerib liikumise, eriti inimese kohaloleku, saadab ta kohe teate nutitelefonile. See hoiab teid kursis igasuguse tegevusega kaamera poolt jälgitavas piirkonnas, isegi kui teid ei ole läheduses. See funktsioon mitte ainult ei suurenda teie turvatunnet, vaid võimaldab teil ka vajadusel kiiresti võtta asjakohaseid meetmeid. Tänu kohalikule inimeste tuvastamisele ja liikumise jälgimisele muutub Xiaomi Smart Camera C500 Pro asendamatuks kodu turvaseirevahendiks, mis tagab kasutajatele meelerahu.
Xiaomi Smart Camera C500 Pro pöörlev IP-valvekaamera - lemmikloomade tuvastamise funktsioon: teie lemmikloomade heaolu eest!
Xiaomi Smart Camera C500 Pro ei ole mitte ainult kodu turvaseirevahend, vaid ka kodukaamera, mis on loodud teie lemmikloomade heaolu silmas pidades.
  • Selle uuendusliku funktsiooniga suudab Xiaomi Smart Camera C500 Pro tuvastada oma vaateväljas olevad lemmikloomad. Ükskõik, kas teie kassid mängivad elutoas või teie koer valvab tagahoovis, Xiaomi Smart Camera C500 Pro tuvastab automaatselt nende kohalolu.
  • Lemmikloomade tuvastamise funktsioon ei aita mitte ainult jälgida koduloomade tegevust, vaid võimaldab kasutajatel vajadusel kiiresti reageerida. Kui näiteks teie koera või kassi märkab kaamera vales kohas, saate kohe teate oma nutitelefonile, mis võimaldab teil kiiresti reageerida ja hoida oma lemmikloomad turvaliselt.
Xiaomi Smart Camera C500 Pro pöörlev IP-valvekaamera - pöörlevad mootorid, vertikaalne ja horisontaalne liikumine ning zoom
Xiaomi Smart Camera C500 Pro on täiustatud valveseadme, mis pakub uuendusliku pöörlemissüsteemiga võrratut kontrolli teie kodu üle.
Kahe pöörleva mootoriga varustatud kaamera suudab täpselt liikuda vertikaalselt, horisontaalselt ja teostada suumifunktsiooni, pakkudes täies ulatuses jälgimist ilma pimedate kohtadeta.
  • Kahe pöörleva mootoriga Xiaomi Smart Camera C500 Pro võib objektiivi pöörata üles, alla, vasakule ja paremale, andes kasutajale panoraamvaatluse kogu kodupiirkonnast. Xiaomi Smart Camera C500 Pro pakub muljetavaldavat liikumisulatust 360° horisontaalselt ja 114° vertikaalselt, mis tähendab, et saate hõlpsasti ja täpselt jälgida oma kodu iga nurka.
  • Selle laia jälgimisulatusega Siaomi Smart Camera C500 Pro välistab kõik pimedad kohad ja annab täieliku ülevaate kogu ruumist. Ükskõik, kus sa kodus ka ei viibiks, võid olla kindel, et kaamera jälgib iga liigutust ja pakub sulle igakülgset kaitset.
  • Selle täiustatud pöörleva mootori funktsiooni tõttu paistab Xiaomi Smart Camera C500 Pro välja kui asendamatu kodu jälgimise vahend, mis pakub oma kasutajatele turvalisust ja meelerahu - isegi siis, kui nad on kodust eemal.
Xiaomi Smart Camera C500 Pro IP-valvekaamera - kahesuunalise vestluse funktsioon selge heliga
Xiaomi Smart Camera C500 Pro ei ole mitte ainult täiustatud IP-valvekaamera, vaid ka seade, mis pakub kahesuunalist vestlust erakordselt hea helikvaliteediga.
Selle võimsa sisseehitatud kõlariga Xiaomi Smart Camera C500 Pro IP-kodukaamera võimaldab sujuvat ja selget kahepoolset suhtlust igas olukorras.
  • Seadme sisseehitatud kõlar pakub mitte ainult valju, vaid ka selget heliedastust erakordselt selge kahepoolse vestluse jaoks. Olgu tegemist siis hädaolukorraga, vajadusega suhelda majapidamisliikmetega või lihtsalt sooviga hoida koduga ühendust,Xiaomi Smart Camera C500 Pro tagab usaldusväärsuse ja kvaliteetse heli.
  • Kaksikõne selge heliga muudab Xiaomi Smart Camera C500 Pro mitte ainult turvaseirevahendiks, vaid ka koduelu lahutamatuks osaks, mis võimaldab teil hõlpsasti suhelda ja tagada oma turvalisus, kus iganes te ka ei viibiks.
Xiaomi Smart Camera C500 Pro pöörlev IP-vaatluskaamera - Google Assistant ja Amazon Alexa häälassistendi tugi
  • Xiaomi Smart Camera C500 Pro ei ole mitte ainult täiustatud IP-vaatlusseade, vaid kaäge tugisüsteem, mis pakub täielikku integratsiooni populaarsete häälassistentidega, nagu Google Assistant ja Amazon Alexa.
  • Häälejuhtimisfunktsiooni abil saavad Xiaomi Smart Camera C500 Pro kasutajad seireseadet juhtida häälkäsklustega, mis tagab mugavuse ja kasutusmugavuse. Kasutades lihtsaid häälkäsklusi, nagu „Alexa, näita mulle kööki“ või „Google, keera kaamera vasakule“, saavad kasutajad kaamerat kiiresti ja lihtsalt juhtida isegi siis, kui nad on hõivatud kodutöödega või neil ei ole nutitelefon käepärast.
Käivitatav IP-vaatluskaamera Xiaomi Smart Camera C500 Pro - kokkuvõte seadme omadustest ja funktsioonidest:
  • Kõrge kvaliteediga pilt: resolutsioon 5MPx tagab ülikiire 3K kvaliteediga pildi, mis võimaldab kasutajatel näha ka kõige väiksemaid detaile kodus.
  • HDR- ja lemmiklooma tuvastamise funktsioonid: HDR-režiim pakub selgeid pilte ka eredas valguses, lemmiklooma tuvastamise funktsioon aga kaitseb ja jälgib koduloomi.
  • Extreemselt vähese valgusega värvirežiim: toodab täisvärvilisi pilte isegi minimaalses valguses, pikendades seireaega päeval.
  • Lokaalne inimeste tuvastamine ja liikumisjälgimine: kaamera tuvastab koheselt inimeste kohaloleku ja jälgib nende liikumist, saates kasutajate nutitelefonidesse teateid.
  • Kaksikõne: sisseehitatud suure võimsusega kõlar võimaldab sujuvat kahesuunalist suhtlust, et tagada meelerahu ja võimalus suhelda inimestega kodus.
  • Seostumine häälassistentidega:ühilduvus Amazon Alexa ja Google Assistantiga võimaldab kaamerat juhtida häälkäsklustega, mis lisab mugavust ja kasutusmugavust.
  • Sisesseehitatud infrapunavalgusti: öövaatlusrežiimi täiustamine võimaldab kaameral jäädvustada selgeid pilte ka täielikus pimeduses, pakkudes pidevat 24/7 kodu turvaseiret.
  • Pöörlevad mootorid:Kaks pöörlevat mootorit võimaldavad kaamerat pöörata 360° horisontaalselt ja 114° vertikaalselt, kõrvaldades pimedad kohad ja pakkudes täielikku jälgimisulatust.
Xiaomi Smart Camera C500 Pro pöörlev IP-valvekaamera - tehnilised andmed ja spetsifikatsioonid:
  • Tootenimi: Xiaomi C500 Pro
  • Tootemudel: MJSXJ16CM
  • Toote mõõtmed: 78 x 78 x 124 mm
  • Toote netokaal: 301g
  • Toite: 5V⎓2A
  • Video kodeerimine: H. 265
  • Resolutsioon: 2960x1666
  • Kasutustemperatuur: -10°C kuni 45°C
  • Vahejuhtmevaba ühendus: 2.4GHz/5GHz, Bluetooth 5. 2, Wi-Fi IEEE 802.11a/b/g/n
  • andmesalvestus: MicroSD-kaart (8 GB-256 GB, ei kuulu komplekti!)
  • Maksimaalne Wi-Fi väljundvõimsus: 2400-2483,5 MHz:
  • Maksimum Bluetooth väljundvõimsus: 2402-2480 MHz:
  • rakenduste tugi: Mi Home / Xiaomi Home Androidile ja iOSile
  • Funktsioonid: 360° pööramine, otseülekanne, teavitused telefonile, pildistamine, öine režiim, inimeste ja lemmikloomade tuvastamine, liikumistuvastus
  • Pakendi sisu: kaamera, seinakinnituse lisakomplekt, toitekaabel, kasutusjuhend

Xiaomi

Xiaomi sisenes riistvarasegmendi turule koos Mi One telefoni tutvustamisega 2011. aastal. Xiaomi meeskond keskendus kvaliteetsete seadmete väljatöötamisele ja müümisele madalamate kuludega kui tol ajal turul olevad konkurendid. Nad soovisid teenida tulu nii oma teenustest ja nende sisust.
Täna müüb ettevõte lisaks mobiiltelefonidele ka palju muud: mobiilirakendusi, sülearvuteid, kodutehnikat ja nutikodu seadmeid.
Sõna "Xiaomi" tähendus on "Soros" ja vähesed teated näitavad, et see tähendab ka "riisi". Lei Jun seob sõna "Xiao" budistliku kontseptsiooniga, et "üks riisitera on sama suur kui mägi", mis näitab ettevõtte mentaliteeti.
Ettevõtte logo, valgele taustale kirjutatud sõna "MI", on paigutatud oranži ristkülikusse. "MI" tähistab "mobiilset internetti" ja Xiaomi mainis, et seda võib lugeda kui "võimatut missiooni", kajastades kõiki väljakutseid, mida ettevõte on seni kogenud.
Xiaomi visioon on muuta kvaliteetne tehnoloogia kõigile kättesaadavaks ja ettevõtte moto on "" Innovatsioon kõigile ". Ettevõte võimaldab seda oma kvaliteetsete toodete ja suurepäraste teenustega. 

IP-kaamera Xiaomi Smart C500 Pro Xiaomi

Pildid on illustratiivsed ja mõeldud toote omaduste näitamiseks. Joonisel kujutatud toode ei kajasta konkreetset tootemudelit.

Üldine tooteinfo: IP-kaamera Xiaomi Smart C500 Pro

Kauba ID: 9813742
Kategooria: Veebikaamera
Tootja kood: BHR8088GL
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,4 x 0,35 x 0,45 m, 2 kg
Kaubamärk: Xiaomi
Resolutsioon: 2560 x 1944 dpi
Kaamera tüüp: IP-videosalvesti
Vaade: Xiaomi, ip-videosalvesti veebikaamera
Mikrofon: Jah
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Xiaomi tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

IP-kaamera Xiaomi Smart C500 Pro
Jäta esimene arvustus!
Info ja reeglid
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Info ja reeglid
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki