Mängukonsool Microsoft Xbox Series X 1TB GB SSD + Forza Horizon 5 Premium Edition

Täpsustused:
Kauba ID: 7301620
-10 € al. 150 € ostust sooduskoodiga PUHAD324
55629
Lisa korvi
2102 / kuus
Sinu linn

Tallinna väljastuspunkt (Mustamäe tee 46, Tallinn)

Reedel, 5. aprillist

000

Postkontor

8. aprillist

199

Omniva pakiautomaat

8. aprillist

219

DPD pakiautomaat

8. aprillist

249

Smartpost pakiautomaat

8. aprillist

259

Kuller

8. aprillist

599

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Postkontor

8. aprillist

199

Omniva pakiautomaat

8. aprillist

219

DPD pakiautomaat

8. aprillist

249

Smartpost pakiautomaat

8. aprillist

259

Kuller

8. aprillist

599

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Kaitse Sinu tootele

Toote kirjeldus: Microsoft Xbox Series X 1TB GB SSD + Forza Horizon 5 Premium Edition

Microsoft Xbox Series X mängukonsoolil on spetsiaalselt disainitud protsessorid, millel on AMD Zen 2 ja RDNA 2 arhitektuur, 12 teraflopsi protsessori võimsust süsteemi kiibil SOC (Schematic System) ja DirectX kiirte jälgimine – tekitades mängides tunde, nagu oleksite mängija. , kuna kõik pildid on realistlikumad ja selgemad. Microsoft Xbox Series X mängukonsool ühildub nelja põlvkonna mängudega.

Žaidimų konsolė Microsoft Xbox Series X

Xbox Series X avab tarbijatele mõeldud konsoolimeelelahutuse uue mõõtme riist- ja tarkvarauuendustega, mis võimaldavad luua tõeliselt futuristlikke mänge.

microsoft xbox series x kaina

Xbox Velocity arhitektuuriga ühilduv SOC kiibisüsteem loob mängides täiesti uued kiirus- ja jõudlusvõimalused ning 1 TB SSD võimaldab mängijal kiiresti lülituda erinevate kiiruste vahel 0 kuni 120 kaadrit sekundis.

 microsoft xbox series x internetu

Microsoft Xbox Series X mängukonsooli jahuti on mitteelektrooniline passiivne mehaaniline komponent, mis mängib võtmerolli Xbox Series X konsooli töökindluse ja suurepärase jõudluse tagamisel. See on integreeritud otse korpusesse, andes konsoolile ainulaadse ja kaasaegse disaini.

microsoft xbox series x atsiliepimai

Revolutsioonilise Xbox Velocity arhitektuuriga töötavad tuhanded Xbox One, Xbox 360 ja isegi originaalsed Xboxi mängud palju paremini. Mängud laaditakse ka palju kiiremini, stabiilsema kaadrisageduse, kõrgema eraldusvõime ja kvaliteetsema graafikaga.

microsoft xbox series x pirkti

Uue põlvkonna juhtmevaba Xboxi kontroller on elegantne ja mugav, selle nuppudel on ebaühtlane tekstuurpind, mistõttu see ei libise mängides käest.

Microsoft Xbox Series X

Tehnilised omadused:

  • Protsessor: CPU. 8X südamikku @ 3,8 GHz (3,66 GHz w / SMT) Kohandatud Zen 2 CPU / GPU. 12 TFLOPS-i, 52 CU-d @ 1,825 GHz kohandatud RDNA 2 GPU;

  • Protsessori suurus: 360,45 mm;

  • Protsessori tüüp: 7 nm täiustatud;

  • Mälu: 16 GB GDDR6 w / 320 bit

  • Mälu lint: 10 GB @ 560 GB / s, 6 GB @ 336 GB / s.

  • Sisemälu: 1 TB NVME SSD jaoks

  • I / O ribalaius: 2,4 GB / s (toores), 4,8 GB / s (tihendatud, valikulise riistvaralise tihendusüksusega)

  • Mängu eraldusvõime: 4K

  • Suur dünaamiline ulatus: kuni 8K HDR

  • Optiline draiv: 4K UHD Blu-Ray

  • Jõudluse eesmärk: 120 kaadrit sekundis

  • HDMI omadused: HDMI muutuv värskendussagedus. AMD FreeSync

  • Heli: Dolby Digital 5.1 / DTS 5.1 / Dolby TrueHD koos Atmosega / kuni 7.1 L-PCM

  • Ühendused: HDMI. 1x HDMI 2.1 port / USB. 3x USB 3.1 Gen 1 port / juhtmeta. 802.11ac kaheribaline / Ethernet. 802.3 10/100/1000 / Spetsiaalne kaheribaline Xboxi juhtmeta raadio

  • Mõõdud: 15,1x15,1x30,1 cm

  • Värv must

  • Alustage oma suurimat seiklust Xbox Series X ja Forza Horizon 5 Premium Editioniga. Avastage Mehhiko maastikke elavas ja pidevalt muutuvas avatud maailmas planeedi lahedamate autodega, millel on 12 teraflopsi töötlemata graafika töötlemisvõimsust, DirectX-kiirte jälgimist, kohandatud SSD-d ja 4K-mänge*.
  • Tugevdage oma seiklust Forza Horizon 5 Premium Editioniga. Saate lisandmoodulid nagu Hot Wheels Expansion, Welcome Pack, VIP-liikmelisus, Car Pass ja teise laienduse kohe, kui see saadaval on, kõike seda kõigi aegade kiireimal ja võimsaimal Xboxi konsoolil.
  • Forza Horizon 5: Hot Wheelsi laiendus kutsub kõiki hulljulgemaid võidusõitjaid avastama Horizon Hot Wheels Parki kütkestavat ja hämmastavat maailma Mehhiko kohal pilvedes. Sõitke 10 vapustava uue autoga kõige kiirematel ja ekstreemsematel ringradadel, mis eales loodud. Kujundage, looge ja jagage oma Hot Wheelsi seiklust.
  • Forza Horizon 5 tervituspakett sisaldab 5 spetsiaalset ettevalmistatud autot, mängijamaja, ühekordset müügisaali auto kontsessiooni ja 3 ühekordset tavalist või haruldast rõivastust.
  • Forza Horizon 5 VIP-liikmesus sisaldab kolme eksklusiivset Forza Editioni autot, VIP-kroonit, dekoratiivesemeid, emotsioone ja sarvi, mängijamaja, topeltkrediiti võidusõidupreemiana, iganädalasi õnneratta boonuskeerutusi ja palju muud. mängivad sammu võrra kõrgemale ja paistavad Festival Horizonil silma.
  • Forza Horizon 5 Car Pass laiendab teie garaaži 42 uue autoga, sealhulgas 8 Formula Drift autoga, et alustada stiilselt mängimist. Lisaks saate ühekordse toetuse iga mängusiseses garaažis oleva auto eest.

Microsoft

Microsoft on rahvusvaheline arvutitehnoloogia korporatsioon, mille asutasid 1975. aastal New Mexicos Bill Gates ja Paul Allen Albuquerque. Selle populaarseimad tooted, mida tuntakse ja kasutatakse üle maailma, on Microsoft Windowsi operatsioonisüsteem, Microsoft Office'i tarkvarapakett, Xboxi mängu-, muusika- ja videomeelelahutuse tootesari, Bingi otsingumootori sari ja Microsoft Azure'i andmesalvestusplatvorm.
Microsofti missioon ja visioon on anda kõigile ja ettevõtetele mõjuvõimu. Selle eesmärgi saavutamiseks lähtub ettevõte kolmest põhiväärtusest: austus iga inimese ja tema vajaduste vastu, ausus ja vastutus iga väikese ja suurema ettevõtte ees.
Microsoft usub, et tänapäeva tehnoloogia peab muutma ja edendama helgemat homset, tagades, et iga kasutaja saab tehnoloogiat ohutult ja turvaliselt kasutada. Selle saavutamiseks viib Microsoft pidevalt läbi teaduslikke ja sotsiaalseid uuringuid, et mõista inimeste ja ärimaailma vajadusi mitte ainult tehnoloogia, vaid ka tervislikuma eluviisi ja igapäevaste harjumuste osas.

Microsoft Xbox Series X 1TB GB SSD + Forza Horizon 5 Premium Edition Microsoft

Pildid on illustratiivsed ja mõeldud toote omaduste näitamiseks. Joonisel kujutatud toode ei kajasta konkreetset tootemudelit.

Üldine tooteinfo: Microsoft Xbox Series X 1TB GB SSD + Forza Horizon 5 Premium Edition

Kauba ID: 7301620
Kategooria: Mängukonsoolid
Tootja kood: RRT-00061
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,2 x 0,2 x 0,3 m, 2 kg
Kaubamärk: Microsoft
Mudel: Xbox Series X
Vaade: Microsoft, xbox series x mängukonsoolid
Väljalaske aeg: 2023
Turustaja: Microsoft
Mälu suurus (RAM): 16000 MB
Protsessori tüüp: AMD Zen 2
USB ühenduste arv: 3 tk
Kõvaketta maht: 1000 GB
Komplektis: Konsool, Mäng, Pult
Traadita võrgu kaart (WLAN): Jah
Ühenduse tüüp: Ethernet, HDMI, USB
WiFi: Jah
Mõõtmed: 15.1 x 15.1 x 30.1 cm
Värv: Must
Juhtpaneelid: Jah
Juhtpaneelide arv: 1
Kaasatud mängud: Forza Horizon 5 Premium Edition
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Microsoft tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega. Kui teil on küsimusi, ootame alati teie kõnet +372 611 5511 või e-kirja aadressil [email protected].


Tihti ostetakse koos
Komplekti hind
67304
Lisa korvi

Hinnangud ja arvustused (8)

Microsoft Xbox Series X 1TB GB SSD + Forza Horizon 5 Premium Edition
5

(8 ostja hinnangud)

5 tähte
(8)
4 tähte
(0)
3 tähte
(0)
2 tähte
(0)
1 täht
(0)

100%

seda toodet soovitavad ostjatest

Jäta toote kohta arvustus

Info ja reeglid

Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.

Hinda toodet
OLEGS A.
04.01.2024

Suurepärane konsool,vaikne,kiire,kvaliteetne graafika.Komplektis on ka mängu digiversioon mida saab seadistusmenüüst siduda mis tahes profiiliga Kiire ja kvaliteetne kohaletoimetamine Olen ostuga rahul,I soovitaks seda.

Rando V.
26.12.2023

Korralik asi ja õiges kohas :)

Irmantas B.
30.11.2023

Töötab kiiresti, vaikne. Juhtpaneel topeltanduritega. Töötab ideaalselt. Kvaliteetne graafika!!!

Ieva S.
28.11.2023

Hea teenindus ja tore kingitus poisile.

Veera G.
14.11.2023

Hea kvaliteet

Evelina G.
12.11.2023

Saabus terve, usaldusväärne müüja

Alvydas N.
28.09.2023

Väga hea toode. Ja kiire kohaletoimetamine

Mait S.
27.03.2023

Kiire tarne ja hästi pakendatud

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki