Baseus Smooth Writing

Täpsustused:
Lisatarviku tüüp: Tahvelarvutite, e-lugerite pliiats
Ühilduvus: Apple iPad Pro 11 3 Gen (11")
Kauba ID: 9140236
4109
Lisa korvi
Sinu linn

Tallinna väljastuspunkt (Mustamäe tee 46, Tallinn)

6. maist

000

Kuller

7. maist

5499

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Kuller

7. maist

5499

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.


Toote kirjeldus: Baseus Smooth Writing

LED-MAPSUTIIVNE PLIIAT TELEFONI/TAHVELLETI ALUSELE SULJAKS KIRJUTAMISEKS (VALGE).Baseuse kaubamärgi pliiats töötab hästi nii tahvelarvutis kui ka telefonis. Aideaalne toode õpilastele ja loovtöötajatele, kes oma töid kirjutavadtahvelarvutis. USB-C laadimisport võimaldab mugavalt uuendadaenergiat. Tänu peopesa tagasilükkamise tehnoloogiale saate vabalt puhataasetage ekraanile täielikult nagu paberil.MUGAV KASUTAMINETootel on mugav ja probleemivaba töö. Kolm valgustindikaatorid teavitavad meid aku laetuse tasemest ja küljeltnupp võimaldab teil pliiatsi aktiveerida/desaktiveerida. Tänu madalalekaalu, see ei koorma käsi ja võimaldab mitu tundimugav töö.USALDUSVÄÄRSUSBaseus Smooth Writingiga muutub tahvelarvuti kasutamine sujuvamaks ja veelgi enamnauditavam kui kunagi varem. Seade töötab ilma igasuguste katkestusteta võiviivitused. Ja peopesa tagasilükkamise tehnoloogia võimaldab teil kätt puhatakirjutamise või joonistamise ajal vabalt tahvelarvutis, nii et te ei pea seda tegemamuretsege rakenduse kogemata väljumise pärast.JUHTIMINE SINU SÄRPESõltuvalt sellest, millise nurga all te pliiatsit kasutate, joonte laiusmuudatusi. Kui teete märkmeid, kirjutage 90° nurga all, et saada väiksem ja täpnetähemärki või 60° keskmise laiuse jaoks. Selleks kasutage pliiatsit45° nurga all sobib kindlasti hästi joonistamiseks. Kõrge tasetundlikkus tagab kiire reageerimise ning võimaldab kirjutada ja joonistadasujuvalt.MÕELDUD DISAINMagnetkonstruktsioon muudab selle transportimise lihtsaks ja hoiab ära kadumise (teiesaab seadme külge kinnitada pliiatsi). Ja ergonoomiline disaintähendab mugavat kasutamist ja lihtsat nurga reguleerimist. Thetäiustatud disain parandab oluliselt signaali kvaliteeti. Lisaks,kui otsik kulub, pole vaja uut pliiatsit osta, lihtsaltvaheta otsik välja!PIKK TÖÖAEGAku kestab kuni 10 tundi pidevat kasutamist. Ooterežiimi ajalseadme kasutusaeg on umbes 12 kuud. Te täiendatevajalikku energiat USB-C kaabli abil.SPETSIFIKATSIOON: TOOTJA Baseus MUDEL SXBC000202 MATERJAL ABS + arvuti Ühilduvus iPad 6, iPad mini 5, iPad Air 3, iPad Pro, iPad Pro 3, iPad 7, iPadPro, iPad Pro 4, iPad 8, iPad Air 4, MÕÕTMED 165,2 x 9,1 mm KAAL 15,45 g AKU MAHTUMUS 130 mAh VÄRV Valge

Üldine tooteinfo: Baseus Smooth Writing

Kauba ID: 9140236
Kategooria: Tahvelarvuti lisatarvikud
Tootja kood: SXBC000202
Tootepakendite arv: 2 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 1 x 2 x 2 m, 1 kg
Paki suurus ja kaal (2): 1 x 2 x 2 m, 1 kg
Kaubamärk: Baseus
Lisatarviku tüüp: Tahvelarvutite, e-lugerite pliiats
Vaade: Baseus, tahvelarvutite, e-lugerite pliiats tahvelarvuti lisatarvikud
Ühilduvus: Apple iPad Pro 11 3 Gen (11")
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Baseus tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Baseus Smooth Writing
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki