Lancom Systems 1900EF-5G

Täpsustused:
Kauba ID: 9425446
2 33800
Lisa korvi
8835 / kuus
Sinu linn

Tallinna väljastuspunkt (Mustamäe tee 46, Tallinn)

15. maist

000

Kuller

16. maist

5499

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Kuller

16. maist

5499

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Kaitse Sinu tootele

Toote kirjeldus: Lancom Systems 1900EF-5G

4G LTE

Ruuter on väike seade, mis jaotab teie internetiühenduse vajalikele seadmetele. Praegune suundumus on traadita 4G LTE ruuterid, mis võimaldavad teil kasutada kaasaskantavat mobiilset internetti. See ühenduvus tagab veelgi sujuvama ja lühema andmeedastuse üle Wi-Fi otse mobiilseadmete kaudu. See võimalus on eriti populaarne reisijate ja nende seas, kes elavad äärealadel, kus puudub kiudoptiline internetiühendus. Oluline on märkida, et 4G LTE ruuterisse tuleb sisestada SIM-kaart koos internetipaketiga. Suur eelis on see, et ruuterid on ühenduseta - kui reisite teises riigis, piisab sellest, kui ostate mõne GB andmemahtu sisaldava SIM-kaardi mis tahes välisriigi operaatorilt ja sisestate selle ühenduseta LTE-ruuterisse. Neid seadmeid on tavaliselt kahte tüüpi: sisseehitatud akuga kaasaskantavad seadmed ja elektrivõrku ühendatud statsionaarsed seadmed. Erinevad tüübid tagavad, et leiate endale sobiva võimaluse, sõltuvalt sellest, kas soovite oma ruuterit ühendada ka mujal kui kodus.

Üldine tooteinfo: Lancom Systems 1900EF-5G

Kauba ID: 9425446
Kategooria: Ruuterid
Tootepakendite arv: 2 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 1 x 2 x 2 m, 1 kg
Paki suurus ja kaal (2): 1 x 2 x 2 m, 1 kg
Kaubamärk: Lancom Systems
Tüüp: 4G LTE
Maksimaalne andmeedastuskiirus: -
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Lancom Systems tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Lancom Systems 1900EF-5G
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki