Alpine S2-S69 S, must

Täpsustused:
Võimsus: 260 W
Tundlikkus: 90 dB/W/m dB
Kauba ID: 9365491
9840

On jäänud vähem kui 5 tk

Lisa korvi
755 / kuus
Sinu linn

Tallinna väljastuspunkt (Mustamäe tee 46, Tallinn)

Teisipäeval, 21. maist

000

Postkontor

Kolmapäeval, 22. maist

199

Omniva pakiautomaat

Kolmapäeval, 22. maist

219

DPD pakiautomaat

Kolmapäeval, 22. maist

249

Smartpost pakiautomaat

Kolmapäeval, 22. maist

259

Kuller

Kolmapäeval, 22. maist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Postkontor

Kolmapäeval, 22. maist

199

Omniva pakiautomaat

Kolmapäeval, 22. maist

219

DPD pakiautomaat

Kolmapäeval, 22. maist

249

Smartpost pakiautomaat

Kolmapäeval, 22. maist

259

Kuller

Kolmapäeval, 22. maist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Kaitse Sinu tootele

Toote kirjeldus: Alpine S2-S69 S, must

SPETSIFIKATSIOONID:

  • Võimsus: 260 W.
  • RMS võimsus: 85 W
  • Kõlari paigalduskoht: 15,2 cm x 22,4 cm ellips.
  • Kõlari paigaldussügavus: 74.4 mm
  • Kõlari paigalduskõrgus: 7.3 mm
  • Kõlari magneti läbimõõt: 100.0 mm
  • Esitatavad sagedused: 55 Hz - 40 kHz (Hi-Res Audio Certified)
  • Takistus: 4 Ohms
  • Tundlikkus: 90 dB/W

Uue disainiga ja Hi-Res Audio sertifikaadiga uue põlvkonna S-seeria S2-S69 16cm x 24cm (6" x 9") koaksiaalkõlarid pakuvad uut algtaseme helikvaliteedi taset.

Tänu suure jõudlusega materjalidele ja patenteeritud disainielementidele oleme toonud nendesse kõlaritesse ülima jõudluse. Kerge bassikõlari koonus, mis on valmistatud polüpropüleenist, klaaskiust ja mica materjalidest, pakub Hi-Res Audio jaoks vajalikku suure võimsusega / madala moonutusega heli. Alpine S-seeria kõlaritel on suuremad magnetid, et hallata rohkem võimsust ja pakkuda oma klassi parimat keskbassiheli.

Kõrge amplituudiga mitmekihiline (HAMR) ruumiline disain toob madalatel sagedustel esile parima, võimaldades bassikõlari koonuse maksimaalset liikumist. 2,5 cm (1") kuppelkõrghääler pakub kõiki kõrgsageduslikke detaile, mis tehasekõlaritega autodel puuduvad.

Kõikidel S-seeria kõlaritel on laialdased paigaldusvõimalused erinevatesse sõidukitesse, kõlarid on varustatud mitmete adapterite ja tihenditega. In-line sagedusfiltreid kasutades saab neid kõlareid kiiresti ja lihtsalt paigaldada isegi ise.

Alpine'i S-seeria kõlarid on saadaval koaksiaal- ja komponentkonfiguratsioonides ning erineva suurusega, näiteks 20 cm, 16,5 cm, 13 cm, 10 cm, 6x9 tolli ja 6x8 tolli.

Uus 2023 S-seeria kõlarite rida

S-seeria helisüsteemide seeria on tõeline muusikasõbra stardipakett, mis toob teie sõidukisse hämmastava helikvaliteedi, kaasahaarava bassi ja isegi Hi-Res Audio taasesituse väga taskukohase hinnaga. S-seeria kõlarid on saadaval 9 erinevas konfiguratsioonis.

Sertifitseeritud Hi-Res Audio

Uue põlvkonna Alpine S-seeria kõlarid, millel on „trickle-down“ tehnoloogia, inspireeriv disain ja AlpineF#1Status süsteemi arendamise ülikõrge lahutusvõimega ekspertiis, omavad nüüd Hi-Res Audio sertifikaati ja on võimelised taasesitama kuni 40 kHz. See uus helikvaliteedi etalon viib järgmise põlvkonna S-seeria kõlarid veelgi kõrgemale tasemele, pakkudes täpsemat heli kui algtaseme kõlarid.

Puhas, täpne heli

S2-S69 , mis on valmistatud ainulaadsest polüpropüleenist, klaaskiust ja vilgukivist materjalide kombinatsioonist, on disainitud kerge konstruktsiooniga, suure võimsusega ja madala moonutusega, et saaksite nautida puhast ja täpset heli.

HAMR sõrmus

Alpine'i eksklusiivne HAMR kõlarirõngas (High-Amplitude Multi-Roll) võimaldab maksimaalset koonuse liikumist, säilitades samas suurepärase juhitavuse. Selle tulemuseks on tugev bass suurel helitugevusel ilma moonutusteta.

Kõlari kaitse

S-seeriaS2-S69 ühildub kõlarivõrega KTE-S69G (müüakse eraldi). See klanitud ja stiilne grill mitte ainult ei viimistle teie kõlarite paigaldusega, vaid kaitseb seda ka kahjustuste eest.

Mõeldud S-seeria võimenditele ja subwooferitele

S-seeria kõlarid on loodud täiuslikult täiendama Alpine'i S-seeria võimendeid ja subwoofereid, et luua täiuslik süsteem. S-seeria komponendid on mõeldud klientidele, kes soovivad luua suurepärast helisüsteemi ilma panka rikkumata, et saada lõbus ja suurepärane helikogemus, sealhulgas Hi-Res Audio võimalused.

Alpine

Alpine on autode heli- ja videoelektroonika tulevik. 1948. aastal Jaapanis asutatud ettevõte pakub ülimalt laia valikut autokõlareid, samuti kõrgelt hinnatud videomakke ja palju muid elektroonikatooteid, mis võivad autoga reisimist tõhustada.
Alpine kaubamärk on hästi tuntud neile, kes hindavad auto suurepärast helikvaliteeti. Alpine autokõlarid ja -võimendid ning lai valik autostereosid rahuldavad nii professionaalide kui ka muusikahuviliste vajadusi. Tootja suudab pakkuda väga mitmekesist tootevalikut, mille abil saate luua teie individuaalsetele soovidele vastava helisüsteemi. Alpine pakub suurepäraseid bassikõlareid neile, kellele meeldib tunda muusika tõelist sügavust ja nautida rütmi ning kaasaegseid ruumisäästlikke, kuid võimsaid autovõimendi lahendusi.
Alpine laias tootevalikus on kvaliteetsed videomakid ja erinevad turvakaamerate lahendused haagissuvilatele. Selle kaubamärgi videosalvestid on hinnatud kvaliteetse salvestuse tagamiseks kõikides tingimustes. Alpine kaamera kohaneb kiiresti isegi muutuvate tingimustega, säilitades samal ajal pideva ja selge pildi.

Alpine S2-S69 S, must Alpine

Pildid on illustratiivsed ja mõeldud toote omaduste näitamiseks. Joonisel kujutatud toode ei kajasta konkreetset tootemudelit.

Üldine tooteinfo: Alpine S2-S69 S, must

Kauba ID: 9365491
Kategooria: Autokõlarid
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,3 x 0,2 x 0,15 m, 0,4 kg
Kaubamärk: Alpine
Kõlari tüüp: Koaksiaalkõlarid
Vaade: Alpine, koaksiaalkõlarid autokõlarid
Takistus: 4 Ohm
Heli võimsus (RMS): 55 - 40 Hz
Mõõdud: 16 x 24 cm
Komplektis kõlareid: 2 kõlarit ilma võreta. tk
Võimsus: 260 W
Tundlikkus: 90 dB/W/m dB
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Alpine tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Alpine S2-S69 S, must
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki