Mootoriõli lisaaine Bardahl FULL METAL 400 ml

Täpsustused:
Ettenähtud: Õlilisandid mootori silindrile
Kauba ID: 20737
-10 € al. 150 € ostust sooduskoodiga PUHAD324
3669
9173 /l

On jäänud vähem kui 5 tk

Lisa korvi
Sinu linn

Telli täna kuni 19:00


Tallinna väljastuspunkt (Mustamäe tee 46, Tallinn)

HOMME, 30. märtsist

000

Smartpost pakiautomaat

HOMME, 28. märtsist

259

Postkontor

Esmaspäeval, 1. aprillist

199

Omniva pakiautomaat

Esmaspäeval, 1. aprillist

219

DPD pakiautomaat

Esmaspäeval, 1. aprillist

249

Kuller

Esmaspäeval, 1. aprillist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Omniva pakiautomaat

Esmaspäeval, 1. aprillist

219

Smartpost pakiautomaat

Esmaspäeval, 1. aprillist

259

Postkontor

Teisipäeval, 2. aprillist

199

DPD pakiautomaat

Teisipäeval, 2. aprillist

249

Kuller

Teisipäeval, 2. aprillist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.


Toote kirjeldus: Mootoriõli lisaaine Bardahl FULL METAL 400 ml

BARDAHL FULL METAL on kõige arenenum, mitteanaloogiline ja kompleksne mootoriõli lisand maailmaturul, mis on välja töötatud vastavalt mootori kõige uuematele nõuetele. See on mootorile täiesti ohutu, nii preventiivne kui ka "terapeutiline" sette vähendamise lisaaine. Vähendab kulumist. Ärge blokeerige mootorit. Parandab õli jõudlust, pikendab kallite osade eluiga, taastab tihendust. Sobib kõikidele diisel-, bensiini- ja LPG jõul töötavatele mootoritele. Loodud Nobeli preemia võitja kõrge vastupidavusega FULLERENE (R) -C60 molekuli POLAR PLUS nanotehnoloogia (mis parandab kaitsekile haardumist metallpindadele) poolt. FULLERENE(R)-C60 koosneb süsiniku molekulidest, mis on 10 korda paksemad ja 6 korda kergemad kui teras. Need toimivad mehhaaniliste osade vahelise mikrograanulina, vähendades mootori hõõrdumist ja kulumist. Soovitatav paljude suurte autotootjate poolt nagu näiteks Audi, Volkswagen, Opel, Peugeot Citroën, Renault, Ford, Fiat, Seat Skoda, Mazda, Lancia, Alfa Romeo ja teised.

BARDAHL FULL METAL põhineb paljudel erinevate sisepõlemismootorite katsetamisel, mis toimivad kõikides võimalikes režiimides. Garanteeritud kolmekäiguline kaitse: esimene kaitse on liikuvate osade vahel tavaline õlikiht. Teine kaitse POLAR PLUS jääb metallosadesse (metall õlist kõrgemal). Kolmas kaitse on FULLERENE (R) -C60 süsiniku molekul.

Lisaks teemandile ja grafiidile on FULLERENE kolmas teadaolev stabiilse süsiniku vorm. BARDAHL on esimene ettevõte maailmas, kes kasutab FULLERENE molekulide tehnoloogiat tootmises. KASUTAMINE Pärast õli ja rasvafiltri vahetamist ja mootori pumpamist lisage mootoriõlile 400 ml pudelist. Pärast lisandi lisamist käivitage mootor ja jätke seisma 5-10 minutiks. 6 liitrit mootoriõli on piisav. Võib kasutada esimese õlivahetuse ajal ja iga õli vahetamise ajal. Võib kasutada ka õlitamise ajal. Soovitatav kasutada: - kui on kõrge mootori kulumine; - rohkem kui 40 000 km või rohkem, kui ennetav meede uute sõidukite jaoks, mis aitavad ära hoida kulumist; - madal tihendus.

OMADUSED Ei vaja püsivat kasutamist. Kulumõõdukust vähendavate omadustega. Suurendab ja taastab tihendust. Soodustab mootori jõudlust, parandab kiirendust. Taastab isolatsioonikihi kolvi ja silindri vahel. Taastab silindri kolbide seinad. Kaitseb kõiki metallosakesi. Vähendab õli ja kütusekulu, suitsu. Suurendab pöördemomenti. Suureneb mootori võimsus ja tõhusus. Pikendab mootori tööiga ja vähendab mootori kulumist 40% külma mootori käivitamise ajal. Ärge blokeerige õlifiltrit. Ühildub mis tahes õliga (nii sünteetilise kui ka mineraal) või mis tahes mootoriga. Ühildub katalüsaatoritega. Väga hea korrosioonikaitse.

BARDAHL POLAR PLUS tehnoloogia on tingitud asjaolust, et õlikiht kindlalt hoiab ja püsib metallosade pinnal pikka aega. lihtsustab oluliselt külma mootoriga käivitamist. Vähendab keskkonnareostust. Kompleeritud polümeerid suurendavad õlikihi tihedust kõrgel temperatuuril. See ei sisalda tahkeid osakesi, mis võivad mootorit (EGR, tahkete osakeste filter, õlisüsteem, ventiilid jne) ummistada või õlifiltreid ummistada. Tõhus kuni 25 000 km.

Bardahl

Bardahl on USA kaubamärk, mis pakub uuenduslikke ja kvaliteetseid tooteid autotööstusele. 1939. aastal pereettevõttena asutatud Bardahlist on kiiresti saanud äratuntav kaubamärk ja ta ekspordib tooteid üle maailma. Tänapäeval on Bardahlil ülimalt lai tootevalik, mis tarnib tõhusalt enam kui 90 riiki 6 kontinendil ning selle pakendid on tõlgitud 16 keelde. See bränd suudab pakkuda kaasaegseid suurepärase kvaliteediga tooteid, mis vastavad kõrgeimatele kvaliteedinõuetele. Ettevõte on algusest peale püüdnud juurutada uuenduslikku tehnoloogiat, mis põhineb teaduslikel uuringutel ja ainulaadsel hõõrdevastasel valemil. See tehnoloogia on välja töötatud ja täiustatud polaarse veojõu valemi abil, mis on parandanud mootoriõlide omadusi kaitsta kulumise, hõõrdumise ja äärmise surve eest. Bardahl jätkab uuenduslike toodete ja kõrgelt kontsentreeritud koostiste väljatöötamist madalama keemiliste lahuste ja suurema jõudlusega. Ettevõtte kaasaegses laboris viivad keemikud läbi pidevaid uuringuid ning kõiki tooteid testitakse vastavalt erinevate erialaorganisatsioonide kehtestatud standarditele. Bränd kasutab toote koostamisel ja valmistamisel arenenud tehnoloogiat ja rangeid kvaliteedikontrolli protseduure, et tagada iga toote vastavus kindlaksmääratud spetsifikatsioonidele.

Mootoriõli lisaaine Bardahl FULL METAL 400 ml Bardahl

Pildid on illustratiivsed ja mõeldud toote omaduste näitamiseks. Joonisel kujutatud toode ei kajasta konkreetset tootemudelit.

Üldine tooteinfo: Mootoriõli lisaaine Bardahl FULL METAL 400 ml

Kauba ID: 20737
Kategooria: Kütuselisandid ja õlilisandid
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,07 x 0,07 x 0,16 m, 0,42 kg
Tootjamaa: USA
Mahtuvus: 400 ml
Kaubamärk: Bardahl
Ettenähtud: Õlilisandid mootori silindrile
Vaade: Bardahl, Õlilisandid mootori silindrile kütuselisandid ja õlilisandid
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Bardahl tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega. Kui teil on küsimusi, ootame alati teie kõnet +372 611 5511 või e-kirja aadressil [email protected].

Hinnangud ja arvustused (4)

Mootoriõli lisaaine Bardahl FULL METAL 400 ml
5

(4 ostja hinnangud)

5 tähte
(4)
4 tähte
(0)
3 tähte
(0)
2 tähte
(0)
1 täht
(0)

100%

seda toodet soovitavad ostjatest

Jäta toote kohta arvustus

Info ja reeglid

Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.

Hinda toodet
Andris L.
20.11.2023

Üks parimaid õlilisandeid!!!

Vytautas L.
16.02.2022

suurepärased määrdeained, pole probleemi.

Antanas J.
07.01.2022

Kõik on hästi. Kauba kiire kohaletoimetamine.

Kęstutis Ž.
13.10.2021

Päris kvaliteetne toode. Auto mootor töötab üsna erinevalt, täiustades selle sõna tähendust.

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki