BARDAHL XTC LSP 5W30 Syntronic Long Life III 5L

Täpsustused:
Mootori tüüp: Bensiin, Diisel, Veeldatud gaas
Õli tüüp: Mootoriõli
Viskoossus: 5W-30
Kauba ID: 234277
4749
950 /l
Lisa korvi
Sinu linn

Tallinna väljastuspunkt (Mustamäe tee 46, Tallinn)

8. aprillist

000

Postkontor

9. aprillist

199

Omniva pakiautomaat

9. aprillist

219

DPD pakiautomaat

9. aprillist

249

Smartpost pakiautomaat

9. aprillist

259

Kuller

9. aprillist

599

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Postkontor

9. aprillist

199

Omniva pakiautomaat

9. aprillist

219

DPD pakiautomaat

9. aprillist

249

Smartpost pakiautomaat

9. aprillist

259

Kuller

9. aprillist

599

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.


Toote kirjeldus: BARDAHL XTC LSP 5W30 Syntronic Long Life III 5L

PREMIUM klassi täissünteetiline mootoriõli uusimatele Volkswageni, Audi, BMW, Mercedes Benz, Audi, Seati, Škoda bensiini- ja diiselmootoritele pikendatud õlivahetusvälbaga (kuni 30 000 km). Võib kasutada ka universaalse pikendatud äravooluga EURO IV mootoriõlina LowSAPS-iga, mis sobib katalüsaatorite ja DPF-i ning kolmeastmelise katalüsaatoriga (TWC) autodele. Pakub suurepärast kaitset ekstreemsetes tingimustes. Sellel on suurepärane voolavus madalatel temperatuuridel, mis tagab mootori sujuva käivitamise külmas. Parem kütusesäästlikkus. Vähendab tahma ja muda teket.

Tehnilised andmed: API SN/CF, ACEA A3,B4,C3, 504.00/507.00 LongLife III, MB 229.51, BMW LL‐04, Porsche C30.

BARDAHL on ainus tootja maailmas, kes kasutab mootoriõlis ja teistes määrdetoodetes Nobeli preemia võitnud C60 Fullereeni molekulide tehnoloogiat – need toimivad mikroskoopiliste laagritena kahe liikuva pinna vahel, välistades praktiliselt nendevahelise hõõrdumise.

BARDAHLi klientide hulka kuuluvad sellised ettevõtted nagu NASA, General Electric ja Boeing. Viimase 60 aasta jooksul on ettevõte oma laborites välja töötanud kvaliteetseid lisandeid ja määrdeaineid autodele. 1999. aastal kiideti BARDAHL-i tooted heaks Rahvusvahelise Standardiorganisatsiooni (ISO 9001) poolt.

BARDAHL järgib rangelt ühtlase kvaliteedi põhimõtteid. See tähendab, et teatud toote omadused ei sõltu sellest, kellele see on mõeldud – amatöörile või professionaalile, Euroopa või Aasia tarbijale. Seetõttu ei jaga BARDAHL oma toodangut ainult professionaalseks ja mitteprofessionaalseks. Need võivad erineda jõudluse astme poolest (see on märgitud tootekataloogis), kuid mitte kvaliteedi poolest. Muide, erinevalt enamikust teistest tootjatest arendab BARDAHL kõiki oma tooteid ainult oma jõududega.

Bardahl

Bardahl on USA kaubamärk, mis pakub uuenduslikke ja kvaliteetseid tooteid autotööstusele. 1939. aastal pereettevõttena asutatud Bardahlist on kiiresti saanud äratuntav kaubamärk ja ta ekspordib tooteid üle maailma. Tänapäeval on Bardahlil ülimalt lai tootevalik, mis tarnib tõhusalt enam kui 90 riiki 6 kontinendil ning selle pakendid on tõlgitud 16 keelde. See bränd suudab pakkuda kaasaegseid suurepärase kvaliteediga tooteid, mis vastavad kõrgeimatele kvaliteedinõuetele. Ettevõte on algusest peale püüdnud juurutada uuenduslikku tehnoloogiat, mis põhineb teaduslikel uuringutel ja ainulaadsel hõõrdevastasel valemil. See tehnoloogia on välja töötatud ja täiustatud polaarse veojõu valemi abil, mis on parandanud mootoriõlide omadusi kaitsta kulumise, hõõrdumise ja äärmise surve eest. Bardahl jätkab uuenduslike toodete ja kõrgelt kontsentreeritud koostiste väljatöötamist madalama keemiliste lahuste ja suurema jõudlusega. Ettevõtte kaasaegses laboris viivad keemikud läbi pidevaid uuringuid ning kõiki tooteid testitakse vastavalt erinevate erialaorganisatsioonide kehtestatud standarditele. Bränd kasutab toote koostamisel ja valmistamisel arenenud tehnoloogiat ja rangeid kvaliteedikontrolli protseduure, et tagada iga toote vastavus kindlaksmääratud spetsifikatsioonidele.

BARDAHL XTC LSP 5W30 Syntronic Long Life III 5L Bardahl

Pildid on illustratiivsed ja mõeldud toote omaduste näitamiseks. Joonisel kujutatud toode ei kajasta konkreetset tootemudelit.

Sünteetiline õli on teatud tüüpi mootoriõli, mis koosneb erinevatest sünteesitud keemilistest ühenditest. Sünteetilisel õlil on kõrge vastupidavus oksüdatsioonile ja temperatuurierinevusele ning muud kasulikud omadused. Sünteetiline õli sobib ideaalselt diisel-, bensiini-, LPG- ja hübriidmootoritele.
Sünteetilise õli eelised:
• Viskoossusomadused säilivad ülimadalatel või kõrgetel temperatuuridel.
• Parem viskoossusindeks (VI) kui teistel õlidel.
• Parem keemiline stabiilsus kui teistel õlidel.
• Saavutatakse suurem mootori efektiivsus.
• Vähendatud aurustumiskadu.
• Vastupidavus oksüdatsioonile ja termilisele lagunemisele.
• Suurenenud vastupidavus hõõrdumisele, korrosioonile ja vahule.
• Suurepärane kaitse "tuha" ja muude sademete tekke eest mootori kuumades piirkondades (eriti turboülelaadurites ja ülelaadurites), et põletada õli ja vähendada õlikanalite ummistumise ohtu.
• Parandab kaitsetaset erinevates sõidutingimustes.
• Mootori sujuvam käivitamine – lühem käivitusaeg tänu väiksemale mootori hõõrdumisele.
• Maksimeerib diiselmootori võimsust.

Loe lähemalt

Üldine tooteinfo: BARDAHL XTC LSP 5W30 Syntronic Long Life III 5L

Kauba ID: 234277
Kategooria: Mootoriõlid
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,195 x 0,135 x 0,305 m, 4,95 kg
Maht: 5 l
Tüüp: Sünteetiline õli
Ettenähtud: Mootoriõli
Vaade: Bardahl, mootoriõli mootoriõlid
Kaubamärk: Bardahl
Mootori tüüp: Bensiin, Diisel, Veeldatud gaas
Õli tüüp: Mootoriõli
Viskoossus: 5W-30
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Bardahl tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega. Kui teil on küsimusi, ootame alati teie kõnet +372 611 5511 või e-kirja aadressil [email protected].


Tihti ostetakse koos
Komplekti hind
8418
Lisa korvi

Hinnangud ja arvustused (4)

BARDAHL XTC LSP 5W30 Syntronic Long Life III 5L
5

(4 ostja hinnangud)

5 tähte
(4)
4 tähte
(0)
3 tähte
(0)
2 tähte
(0)
1 täht
(0)

100%

seda toodet soovitavad ostjatest

Jäta toote kohta arvustus

Info ja reeglid

Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.

Hinda toodet
Valentina V.
23.08.2022

Suurepärane. ))))))

Ričardas G.
28.02.2022

Ostan alles teist korda. Mootor avarii ei teinud. Loodan, et kõik saab korda.

Mindaugas K.
25.05.2021

Kõik on hästi, toode on rahul

Gintaras M.
28.04.2021

Okei. Valmistamise kuupäev 2020.08

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki