Kriipskaamera DDPAI Mola N3 GPS 2K 1600p/30fps WIFI

Täpsustused:
Ekraani suurus: - "
Salvestamise resolutsioon: 2560 x 1600
Kauba ID: 2094367
0 € tasuta tarne Omniva pakiautomaati
7830
Lisa korvi
818 / kuus
Sinu linn

Tallinna väljastuspunkt (Mustamäe tee 46, Tallinn)

6. maist

000

Omniva pakiautomaat

7. maist

0 € tasuta tarne sooduskoodiga TARNE424
219

Postkontor

7. maist

199

DPD pakiautomaat

7. maist

249

Smartpost pakiautomaat

7. maist

259

Kuller

7. maist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Omniva pakiautomaat

7. maist

0 € tasuta tarne sooduskoodiga TARNE424
219

Postkontor

7. maist

199

DPD pakiautomaat

7. maist

249

Smartpost pakiautomaat

7. maist

259

Kuller

7. maist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Kaitse Sinu tootele

Toote kirjeldus: Kriipskaamera DDPAI Mola N3 GPS 2K 1600p/30fps WIFI

Auto DVR DDPAI N3

DDPAI N3 autokaamera salvestab suurepärase 1600p video ja selle sisseehitatud GPS salvestab täpselt teie marsruudid ja kiiruse. Täiustatud ADAS -süsteem jälgib liiklusolukorda reaalajas ja võib teile kasulikku nõu anda. Parkimise jälgimise funktsioon tagab teie sõiduki katkematu kaitse isegi ööpäevaringselt ning intelligentne WiFi-ühendus ja rakendus DDPAI tagavad mugava juurdepääsu salvestatud materjalidele. Komplekti kuulub ka praktiline autolaadija, millel on 2 USB -porti.

Pildikvaliteet, mis teid hämmastab

Jäädvustage ekskursiooni sündmused väikseimate detailideni. DDPAI N3 salvestab filme 1600p Ultra HD eraldusvõimega ning 6-kihiline klaasist lääts tagab terava, veetleva detailirikkuse ja loodusvärvide ning kristallselge pildi. Ükskõik, kas filmite reisi ajal ebatavalisi liiklusolukordi või suurepäraseid maastikke - tulemused hämmastavad teid kindlasti! N3 toetab ka tsüklilist salvestamist - kui mälu on täis, kirjutab see vanad andmed automaatselt uutega üle. Pange tähele, et mälukaart ei kuulu komplekti, see tuleb eraldi osta.

WDR tehnoloogia

WDR -tehnoloogia reguleerib särituse tasakaalu, nii et kaamera suudab öösel või päikesepaistelisel päeval jäädvustada rohkem üksikasju. F1.8 ava suurendab valgusvoogu 20%võrra, nii et saate luua kvaliteetseid salvestusi olenemata ilmast ja kellaajast.

Sisseehitatud ülitäpne GPS

Salvesti on varustatud ülitäpse GPS -iga. See võimaldab täpselt salvestada oma asukoha ja kiiruse. Seejärel saate Google Mapsis läbitud marsruute vaadata, kui ühendate rakendusega WiFi kaudu.

Hankige usaldusväärne abiline

N3 on ka teie asendamatu abiline! Täiustatud ADAS -süsteem võimaldab teil suurendada sõiduohutust ja lihtsustada oma elu liikvel olles. See tuvastab intelligentselt muu hulgas auto liikumise ja kaugtuled ning jälgib pidevalt teeolusid, et anda teile reaalajas nõu. Tänu sellele õpid kiiresti tundma läheduses asuvaid jalakäijaid, hoiad vajalikust kaugusest teistest sõidukitest ja väldid kogemata oma sõidurajalt lahkumist!

24/7 turvalisus

DDPAI -ga pakute oma autole katkematut kaitset. 24-tunnine parkimisseire funktsioon võimaldab kaameral salvestada ühe kaadri sekundis, säästes sellega mäluruumi ja võimaldades salvestada pikemat kaadrit. Märkus. Selle funktsiooni nõuetekohaseks toimimiseks on vaja lisakomponente, näiteks Hardwire komplekti juhtmestikku ja need tuleb eraldi osta.

Salvestage erinevatest vaatenurkadest

Komplekti kuuluv kaamera kinnitus on praktilise, kokkupandava ja pööratava disainiga. See võimaldab mitte ainult diktofoni kiiret ja lihtsat paigaldamist, vaid ka selle asukoha lihtsat reguleerimist. Nii saate salvestada sündmusi maanteelt ja autos! Kas soovite teha fantastilise reisi -selfie? Ka DDPAI N3 abil on see võimalik!

Kiire ja stabiilne ühendus funktsionaalse rakendusega

Salvestage oma kaamera DDPAI rakendusega, et salvestatud materjalidele mugavalt juurde pääseda. Selle abiga saate need ka telefoni alla laadida ja salvestada spetsiaalsesse hädaabikausta, et vältida juhuslikku kustutamist või ülekirjutamist. Sisseehitatud WiFi-moodul tagab kiire, stabiilse ja häireteta ühenduse-unustage signaaliprobleemid!

Kaasas

  • Videosalvesti N3
  • Kinnitus
  • Toitekaabel
  • Autolaadija 2 pordiga
  • Kokkupanemise tööriist
  • 3M kleebis

Spetsifikatsioon

Produtsent DDPAI Mudel Kai N3 GPS Kaamera eraldusvõime 1600p, 30 kaadrit sekundis Koodek H.264 Maatriks 5MP CMOS Objektiiv 6-kihiline, klaas, IR-filtriga, lainurk 140 °, ava F1.8 Wi-Fi moodul 2,4 GHz Video väljund Traadita Ühilduvus Android, iOS Toetatud mälukaardid TF, kuni 128 GB Güroskoobi andur 3-teljeline

DDPai

DDPai on kaubamärk, mis pakub laias valikus tipptasemel videosalvestiid autodele. 2013. aastal asutatud DDPai on kiiresti muutunud väga äratuntavaks kaubamärgiks, mis ei lakka autojuhte hämmastamast. DDPai põhieesmärk on teha auto videosalvestid, mis on praktiliselt nähtamatud nii väljast kui ka seest. Brändi eesmärk on rikastada reisimist ja elustiili tipptehnoloogiaga, mis võimaldab nutikat reisimist masinnägemise, tehisintellekti ja 5G-ühenduvuse kaudu. See bränd suudab pakkuda kaasaegseid suurepärase kvaliteediga tooteid, mis vastavad kõrgeimatele kvaliteedinõuetele. Parima pildikvaliteedi tagamiseks tehakse palju tööd kvaliteetsete komponentide ja materjalidega. DDPai teeb praegu koostööd valdkonna suurte ettevõtetega, nagu Huawei, Honor ja Alibaba, et aidata paljudel tuntud ettevõtetel moderniseerida nutikaid kabiinid, nutikaid reisimisi, parandada salvestusseadmete tõhusust ja teha tihedat koostööd tööstuspartneritega, et luua rohkem intuitiivne ja kasutajasõbralik navigeerimiskogemus. Pärast mitmeaastast arengut on ettevõttel enam kui 500 töötaja ja enam kui 5 miljoni kliendiga filiaalid.

Kriipskaamera DDPAI Mola N3 GPS 2K 1600p/30fps WIFI DDPai

Pildid on illustratiivsed ja mõeldud toote omaduste näitamiseks. Joonisel kujutatud toode ei kajasta konkreetset tootemudelit.

Üldine tooteinfo: Kriipskaamera DDPAI Mola N3 GPS 2K 1600p/30fps WIFI

Kauba ID: 2094367
Kategooria: Pardakaamerad ja auto videokaamerad
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,01 x 0,01 x 0,01 m, 0,4 kg
Kaubamärk: DDPai
Vaatenurk: 140 °
Salvestusmeedium: Pole täpsustatud
Ekraani suurus: - "
Salvestamise resolutsioon: 2560 x 1600
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik DDPai tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Kriipskaamera DDPAI Mola N3 GPS 2K 1600p/30fps WIFI
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki