DDPAI Mini Pro

Täpsustused:
Ekraani suurus: - "
Salvestamise resolutsioon: 2304 x 1296
Sisemälu: Ei
Kauba ID: 9748457
5140
Lisa korvi
680 / kuus
Sinu linn

Postkontor

8. juulist

199

Omniva pakiautomaat

8. juulist

219

DPD pakiautomaat

8. juulist

249

Smartpost pakiautomaat

8. juulist

259

Kuller

8. juulist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Postkontor

8. juulist

199

Omniva pakiautomaat

8. juulist

219

DPD pakiautomaat

8. juulist

249

Smartpost pakiautomaat

8. juulist

259

Kuller

8. juulist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Kaitse Sinu tootele

Toote kirjeldus: DDPAI Mini Pro

Tundke end teel olles turvalisemalt ja jäädvustage oma reisidest kaadreid DDPAI videosalvestiga. Mini Pro-l on 1/2,9-tolline CMOS-pildiandur ja 140° lainurkobjektiiv. Seade garanteerib ka eraldusvõime 2305x1296, nii et salvestused on selged ja üksikasjalikud ning erinevatest vaatenurkadest. Vaatamata oma kompaktsele suurusele toetab see paljusid täiustatud funktsioone, nagu silmuste salvestamine, avariilukustus kokkupõrke korral, samuti ööpäevaringne parkimise jälgimine (eraldi saadaval oleva toiteadapteriga). . Lisaks võimaldab Night Vision seade filmida vähese valguse tingimustes Spetsiaalne programm võimaldab mugavalt ligipääsu salvestatud materjalile.

UHD 1296P eraldusvõimega DDPAI Mini Pro võimaldab teil näha teel kõiki detaile. Videosalvestil on täiustatud 1/2,9" CMOS-pildiandur ja 140° lainurkobjektiiv. Te ei pea muretsema ebasoodsate valgustingimuste pärast – öine nägemine koos HD optiliste objektiivide ja F2.0 avaga võimaldab teil et saada selgeid salvestusi ka pimedas Lisaks pöörleb objektiiv 330°, nii et saate salvestada nii auto sisemust kui ka maastikku väljaspool akent.

Õnnetuse korral teeb hädaluku funktsioon (hädalukk) tõendite kogumise lihtsaks. Kui sisseehitatud gravitatsiooniandur tuvastab kokkupõrke tagajärjel tekkinud äkilise peatumise, teeb videomakk automaatselt fotod ja videod ning salvestab need eraldi ruumi, et igapäevased salvestused neid üle ei kirjutaks. 3-teljeline güroandur võimaldab lisaks täpselt tuvastada sõiduki liikumist, tagades salvestatud teabe veelgi suurema täpsuse.

Ärge raisake aega vanade postituste käsitsi kustutamisele. Silmussalvestusega tagab DDPAI Mini Pro pideva ja stabiilse kaadrite salvestamise. Kui SD-mälukaart saavutab täismahu, kirjutab videomakk automaatselt üle kõige vanemad salvestised, nii et sul on alati ruumi viimaste ja olulisemate sõiduhetkede salvestamiseks. Keskenduge teele ja seade hoolitseb tõhusa salvestusruumi haldamise eest.

Dokkides lülitub DDPAI Mini Pro automaatselt Sentry režiimi ja alustab salvestamist, kui avastatakse kokkupõrge. Isegi kui te ei viibi sõiduki läheduses, jääb videosalvesti valvsaks ja jäädvustab võimalikud vahejuhtumid. See annab teile täieliku kontrolli oma sõiduki ohutuse üle, olenemata sellest, kas te sõidate või pargite. Märkus. Selle funktsiooni kasutamiseks peate ostma DDPAI toiteadapteri (müüakse eraldi).

Videomaki mõõdud on vaid 32x87mm, seega saab selle paigaldada silmapaistmatult, ilma et see sõidu ajal vaatevälja takistaks. Integreeritud kinnituse ja USB-pordiga näeb kõik esteetiliselt meeldiv välja, sobides ideaalselt sõiduki sisemusse. Nüüd saate nautida täielikku kaitset ja salvestada ilma katkestusteta!

Videomaki superkondensaator garanteerib ohutu ja töökindla kasutamise. Tänu sellele on seade vastupidav äärmuslikele temperatuuridele – nii kõrgetele kui madalatele. Toodet eristab pikem kasutusiga, mis vähendab negatiivset mõju keskkonnale. Lisaks vähendab see oluliselt seadme ülekuumenemisega seotud ohtu, pakkudes seega täiendavat ohutust.

Laadides alla DDPAI rakenduse, saate oma postitusi lihtsalt ühe klõpsuga muuta ja jagada. Selle kaudu saate kasutada selliseid funktsioone nagu reaalajas eelvaade, taasesitus ja salvestiste allalaadimine, samuti teostada järeltöötlust. Samuti saate oma fotosid ja videoid teistega jagada. Sisseehitatud Wi-Fi võimaldab teil videoid igal ajal alla laadida ja vaadata.

Tehnilised andmed:

     Tootja: DDPAI
     Mudel: Mini Pro
     Eraldusvõime: 2304x1296p
     Objektiiv: 5 komplekti 140° HD optilist objektiivi, F2.0 ava
     Salvestusruum: MicroSD-kaart kuni 128G (üle 10. klassi)
     Andur: sisseehitatud 3-teljeline güroskoopsensor
     Wi-Fi: 2,4 GHz
     Mõõdud: 32x87mm

DDPai

DDPai on kaubamärk, mis pakub laias valikus tipptasemel videosalvestiid autodele. 2013. aastal asutatud DDPai on kiiresti muutunud väga äratuntavaks kaubamärgiks, mis ei lakka autojuhte hämmastamast. DDPai põhieesmärk on teha auto videosalvestid, mis on praktiliselt nähtamatud nii väljast kui ka seest. Brändi eesmärk on rikastada reisimist ja elustiili tipptehnoloogiaga, mis võimaldab nutikat reisimist masinnägemise, tehisintellekti ja 5G-ühenduvuse kaudu. See bränd suudab pakkuda kaasaegseid suurepärase kvaliteediga tooteid, mis vastavad kõrgeimatele kvaliteedinõuetele. Parima pildikvaliteedi tagamiseks tehakse palju tööd kvaliteetsete komponentide ja materjalidega. DDPai teeb praegu koostööd valdkonna suurte ettevõtetega, nagu Huawei, Honor ja Alibaba, et aidata paljudel tuntud ettevõtetel moderniseerida nutikaid kabiinid, nutikaid reisimisi, parandada salvestusseadmete tõhusust ja teha tihedat koostööd tööstuspartneritega, et luua rohkem intuitiivne ja kasutajasõbralik navigeerimiskogemus. Pärast mitmeaastast arengut on ettevõttel enam kui 500 töötaja ja enam kui 5 miljoni kliendiga filiaalid.

DDPAI Mini Pro DDPai

Pildid on illustratiivsed ja mõeldud toote omaduste näitamiseks. Joonisel kujutatud toode ei kajasta konkreetset tootemudelit.

Üldine tooteinfo: DDPAI Mini Pro

Kauba ID: 9748457
Kategooria: Pardakaamerad ja auto videokaamerad
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,02 x 0,04 x 0,12 m, 0,4 kg
Kaubamärk: DDPai
Vaatenurk: 140 °
Mikrofon: Integreeritud
Salvestusmeedium: Micro SD / SDHC / SDXC
Wifi: Jah
GPS: Ei
Värv: Must
Ekraani suurus: - "
Salvestamise resolutsioon: 2304 x 1296
Sisemälu: Ei
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik DDPai tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

DDPAI Mini Pro
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki