Kärcher Kõrgsurvepesur HD 6/15 MX Plus

Täpsustused:
Kauba ID: 7553690
1 38600

SJH hind

1 50000
Lisa korvi
5238 / kuus
Sinu linn

Kuller

5. juulist

3299

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Kuller

5. juulist

3299

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Kaitse Sinu tootele

Toote kirjeldus: Kärcher Kõrgsurvepesur HD 6/15 MX Plus

Vahelduvvoolumootoriga mobiilne kõrgsurvepesur HD 6/15 MX Plus, millel on rõhu kontroll-lüliti, integreeritud voolikukäru kõrgsurvevooliku mugavaks käsitsemiseks ning mitmeid lisatarvikute hoiustamise võimalused. Uuenduslik ja töökindel kolmekolviline telgpump koos messingist silindripeaga tagab seadme pika kasutusea. Lisaks on seadmega lihtne manööverdada, seda on lihtne hoiustada, see ei võta palju energiat, kuid tagab samas ligi 20 protsenti suurema puhastusvõimsuse. Kõrgsurve pesupüstoli EASY!Force puhul kasutatakse ära kõrgsurvejoa tagasilöögijõudu, vähendades püstoli hoidmiseks vajaliku jõu nullini, ning kiirvabastusega liitmikud EASY!Lock muudavad käsitsemise viis korda kiiremaks kui tavaliste kruviühenduste korral, tegemata järeleandmisi masina vastupidavuse või kasutusea osas – nii saate töötada väsimata ning säästa aega lisatarvikute kinnitamiselt ja eemaldamiselt. Kõrgsurvekomponente kaitseb võimalike koormuste eest ooterežiimil töötamisel tõhusalt ja usaldusväärselt toimiv automaatne rõhualandussüsteem. Tänu seadme hooldussõbralikule disainile on ligipääs kõrgsurvepumbale ja seadme elektroonikakomponentidele väga lihtne.

Üldine tooteinfo: Kärcher Kõrgsurvepesur HD 6/15 MX Plus

Kauba ID: 7553690
Kategooria: Survepesurid
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,4 x 0,46 x 0,97 m, 35,9 kg
Veesurve: 150 bar
Voolu määr, l/h: 560 l/h
Võimsus: 3100 W
Vooliku pikkus, m: 15 m
Kaal: 33 kg
Kaubamärk: Karcher
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Karcher tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Kärcher Kõrgsurvepesur HD 6/15 MX Plus
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki