Kärcher survepesur K 5 Power Control Home

Täpsustused:
Kauba ID: 5221802
40600

SJH hind

46300
-12%
Lisa korvi
1534 / kuus
Sinu linn

Tallinna väljastuspunkt (Mustamäe tee 46, Tallinn)

29. aprillist

000

Postkontor

30. aprillist

199

Kuller

30. aprillist

999

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Postkontor

30. aprillist

199

Kuller

30. aprillist

999

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Kaitse Sinu tootele

Toote kirjeldus: Kärcher survepesur K 5 Power Control Home

Veelgi parem kontroll paljudes puhastustoimingutes ja erinevate objektide puhastamisel: Kärcheri rakenduse Home & Garden konsultant jagab kasutajale soovitusi ja nippe. Rakenduse konsultant aitab valida optimaalse surveastme valitud eseme puhastamiseks. Survet saab manuaalselt reguleerida, keerates selleks pihustustoru Vario Power. Lisaks konsultatsiooniteenusele saab rakenduses näha toodete koostejuhised, hooldus- ja puhastusjuhised ja kasutada Kärcheri teenindusportaali. Seadmel on ka pesupüstol G 160 Q Power Control ja pesutoru Dirt Blaster. Seadmega on kaasas ka kodupuhastuskomplekt Home Kit, kuhu kuulub pinnapuhasti T 5 Surface Cleaner ja 1-liitrine kolm-ühes kivipuhastusvahend 3-in-1 Stone Cleaner. Puhastusvahendi süsteem Plug 'n' Clean, mis võimaldab puhastusvahendit kiiresti ja puhtalt vahetada, kõrgekvaliteetne alumiiniumist teleskoopkäepide seadme mugavaks transportimiseks ja ruumisäästlikuks hoiustamiseks, kiirühendussüsteem Quick Connect kõrgsurvevooliku ja pesupüstoli vaevatuks ja kiireks ühendamiseks ja lahti ühendamiseks ning hoiustamisvõimalused lisatarvikutele, mis on alati mugavalt käepärast. 

Üldine tooteinfo: Kärcher survepesur K 5 Power Control Home

Kauba ID: 5221802
Kategooria: Survepesurid
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,591 x 0,397 x 0,513 m, 18,668 kg
Veesurve: 20-145 bar
Voolu määr, l/h: 500 l/h
Võimsus: 2100 W
Vooliku pikkus, m: 10 m
Kaal: 13 kg
Kaubamärk: Karcher
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Karcher tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Kärcher survepesur K 5 Power Control Home
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki