Brabantia prügikast Bo Touch Hi, 2x30 l

Täpsustused:
Tüüp: Sorteerimise prügikastid
Kauba ID: 9435941
28500
Lisa korvi
1077 / kuus
Sinu linn

Tallinna väljastuspunkt (Mustamäe tee 46, Tallinn)

22. maist

000

Postkontor

23. maist

199

Kuller

23. maist

1599

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Postkontor

23. maist

199

Kuller

23. maist

1599

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.


Toote kirjeldus: Brabantia prügikast Bo Touch Hi, 2x30 l

Brabantia Bo Touch Hi prügikast on läbimõeldud ja praktiline lahendus neile, kes hindavad jätkusuutlikkust ja stiili. Selle kahe sektsiooniga disain on ideaalne jäätmete ja taaskasutatavate materjalide lihtsaks sorteerimiseks. Vastupidavatest materjalidest valmistatud ja mitmekülgse halli värviga prügikast sobib keskkonnateadlikule ja disainist hoolivale inimesele. See sobib sujuvalt kaasaegsetesse ruumidesse, muutes jäätmekäitluse igapäevase elu elegantseks ja vaevata osaks.

  • Jäätmete sorteerimise mugavus: See prügikast on konstrueeritud kahe sektsiooniga, mis teeb ringlussevõetavate jäätmete eraldamise tavajäätmetest lihtsaks ja aitab kaasa keskkonnaalastele jõupingutustele.
  • Stiilne ja funktsionaalne disain: Šikk halli värvi ning plast- ja terasmaterjalide kasutamine ühendab vastupidavuse kaasaegse esteetikaga, et täiendada mis tahes ruumi sisekujundust.
  • Suur mahutavus: prügikasti suur suurus tagab, et see mahutab märkimisväärse koguse jäätmeid, vähendades tühjendamise sagedust.
  • Brabantia kaubamärgi kvaliteet: Brabantia on tuntud oma kõrgekvaliteediliste kodutoodete poolest ja pakub prügikasti, mis lubab usaldusväärsust ja pikaajalist kasutamist.

Üldine tooteinfo: Brabantia prügikast Bo Touch Hi, 2x30 l

Kauba ID: 9435941
Kategooria: Prügikastid
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,312 x 0,545 x 0,815 m, 7,505 kg
Kaubamärk: Brabantia
Värv: Hall
Materjal: Plast, teras
Üldmaht: 60 l
Tüüp: Sorteerimise prügikastid
Vaade: Brabantia, sorteerimise prügikastid
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Brabantia tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Brabantia prügikast Bo Touch Hi, 2x30 l
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki