Brabantia riiete nagist Linn Compact

Täpsustused:
Tüüp: Riidepuud
Mõõdud: Teras
Kauba ID: 9435221
9170
Lisa korvi
703 / kuus
Sinu linn

Tallinna väljastuspunkt (Mustamäe tee 46, Tallinn)

20. maist

000

Kuller

21. maist

1799

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Kuller

21. maist

1799

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.


Toote kirjeldus: Brabantia riiete nagist Linn Compact

Brabantia Linn Compact riidehoidja on suurepärane valik inimestele, kes armastavad minimalistlikku disaini ja hindavad praktilisust. Selle stiilne teraskonstruktsioon muudab selle vastupidavaks ja stiilseks lisandiks igasse eluruumi. See riidehoidja sobib eriti hästi neile, kes elavad kompaktsetes linnakorterites, kus tõhus ruumikasutus on esmatähtis. Linn Compacti sihvakas profiil tagab, et see integreerub sujuvalt väiksematesse ruumidesse ilma ruumi ülekoormamata.

  • Ruumitõhus disain: Õhukesed mõõtmed võimaldavad paigutada seda šikkat riietehoidjat mitmesugustesse ruumidesse, tagades, et ka kõige hubasemad ruumid mahuvad sellesse šikkasse riietehoidjasse.
  • Vastupidav konstruktsioon: Terasest valmistatud Linn Compact on ehitatud nii, et see peab vastu igapäevase kasutamise raskustele, pakkudes usaldusväärset lahendust riiete hoiustamiseks.
  • Kaasaegne esteetika: Selle puhtad jooned ja kaasaegne välimus muudavad selle riidehoidja atraktiivseks täienduseks igale kaasaegsele kodukujundusele.
  • Funktsionaalsus kohtub stiiliga: See riidehoidja ei ole ainult välimuse poolest; see on loodud praktiliseks vahendiks, mis võimaldab riideid kergesti kätte saada.

Üldine tooteinfo: Brabantia riiete nagist Linn Compact

Kauba ID: 9435221
Kategooria: Riidepuud ja riidekotid
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,476 x 0,34 x 1,7 m, 4,465 kg
Materjal: 34x47.6x170 cm
Tüüp: Riidepuud
Mõõdud: Teras

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Brabantia riiete nagist Linn Compact
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki