Kann, 600 ml

Täpsustused:
Tüüp: Kannud
Materjal: Roostevaba teras
Maht: 600 ml
Komplektis: 1 tk
Kauba ID: 8389371
3249

On jäänud vähem kui 5 tk

Lisa korvi
Sinu linn

Postkontor

Esmaspäeval, 2. detsembrist

199

Omniva pakiautomaat

Esmaspäeval, 2. detsembrist

219

DPD pakiautomaat

Esmaspäeval, 2. detsembrist

249

Kuller

Esmaspäeval, 2. detsembrist

399

Smartpost pakiautomaat

Teisipäeval, 3. detsembrist

259

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Postkontor

Teisipäeval, 3. detsembrist

199

Omniva pakiautomaat

Teisipäeval, 3. detsembrist

219

DPD pakiautomaat

Teisipäeval, 3. detsembrist

249

Smartpost pakiautomaat

Teisipäeval, 3. detsembrist

259

Kuller

Teisipäeval, 3. detsembrist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.


Teised on vaadanud

Toote kirjeldus: Kann, 600 ml

terasest kann, mida saab kasutada piimakannuna sooja piima serveerimiseks kohvi kõrvale ja piima vahustamiseks auruotsikuga varustatud espressomasinates. teatavasti on kõige parem piima vahustada sobiva tilaga metallkannus, et piim oleks hea konsistents ning saaks seda kenasti ja korralikult kohvi sisse valada. kannul on latte art jaoks mõeldud tila, mis sobib ideaalselt piima vahustamiseks ja cappuccino valmistamiseks. materjal: musta pulbervärviga kaetud roostevaba teras mõõdud: läbimõõt 8 cm, kõrgus 11 cm maht: 600 ml detailid: - piimakann piima serveerimiseks ja vahustamiseks - valamise hõlbustamiseks on käepide ja tila. - praktiline mõõtetops sees, iga 50 ml. kuidas piima ideaalselt vahustada? külm piim tuleks valada kannu. pidage meeles, et ärge kasutage liiga palju – vahustatud piim kahekordistub, nii et sellel peab olema ruumi enda jaoks. kallutage piimaga kannu veidi ja sisestage otsik sellesse – see peaks olema piima pinna all. lülitage seade sisse ja vahustage piim, tehes kannuga ringjaid liigutusi. düüs peaks kogu aeg olema pinna all. kui piim on vahustanud ja selle maht suurenenud, nihutame düüsi veidi sügavamale, et soojendada alumist piimakihti. ideaalne temperatuur on umbes 65–70 °c. sellel temperatuuril lahustub piimas sisalduv laktoos, mis annab sellele magusa maitse. kõrgem temperatuur põhjustab valgu koaguleerumist ja vahutamine ebaõnnestub. baristad kasutavad mõnikord spetsiaalseid kannudesse sisestatud termomeetreid. tõenäoliselt teil seda pole, nii et lõpetage kuumutamine, kui kann läheb ebamugavalt kuumaks. lõpuks koputage kannule, et piimamullid veidi alla langeksid. valmis! saate lisada espressole piima ja valmistada cappuccinot, lattet või muud kohvi.

Üldine tooteinfo: Kann, 600 ml

Kauba ID: 8389371
Kategooria: Klaasid, kruusid ja kannud
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,11 x 0,12 x 0,1 m, 0,28 kg
Tüüp: Kannud
Materjal: Roostevaba teras
Maht: 600 ml
Komplektis: 1 tk

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Kann, 600 ml
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki

Soovitame osta koos: Kann, 600 ml