Riposo spaatel, 27,5x7 cm

Täpsustused:
Tüüp: Spaatlid
Komplektis: 1 tk
Kauba ID: 10214432

Müüdud

Anname Sulle teada, kui toode on taas saadaval

Sarnased tooted

Toote kirjeldus: Riposo spaatel, 27,5x7 cm

Riposo spaatel on hädavajalik köögitööriist, mis on mõeldud neile, kes hindavad toiduvalmistamisvahendite funktsionaalsust ja lihtsust. Vastupidavast silikoonist valmistatud spaatel pakub täiuslikku tasakaalu paindlikkuse ja tugevuse vahel, mistõttu sobib see ideaalselt mitmesuguste toiduvalmistamisülesannete täitmiseks. Olgu tegemist pannkookide keeramise või kastmete segamisega, see spaatel sobib kodukokkadele, kes hindavad köögis kvaliteeti ja mitmekülgsust.

  • Vastupidav silikoonist materjal: Kvaliteetsest silikoonist valmistatud spaatel on valmistatud nii, et see peab vastu kõrgetele temperatuuridele, tagades pikaealisuse ja töökindluse igas toiduvalmistamise keskkonnas.
  • Ideaalne suurus mitmekülgseks kasutamiseks: Tänu oma mõõtmetele 27,5 cm pikkusele ja 7 cm laiusele sobib see spaatel ideaalselt kitsastesse kohtadesse jõudmiseks ja mitmesuguste kulinaarsete ülesannete hõlpsaks lahendamiseks.
  • Üheosaline disain: Üksiktööriistana on see lihtne ja sirgjooneline, mis muudab selle mugavaks täienduseks teie köögis ilma tarbetu segadusteta.

Üldine tooteinfo: Riposo spaatel, 27,5x7 cm

Kauba ID: 10214432
Kategooria: Köögitarbed
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,027 x 0,07 x 0,02 m, 0,063 kg
Materjal: Silikoon
Tüüp: Spaatlid
Komplektis: 1 tk

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Riposo spaatel, 27,5x7 cm
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki