Riposo suhkrutoos

Täpsustused:
Tüüp: Suhkrutoosid
Komplektis: 1 tk
Kauba ID: 10214122

Müüdud

Anname Sulle teada, kui toode on taas saadaval

Sarnased tooted

Toote kirjeldus: Riposo suhkrutoos

Riposo Sugarloaf on elegantselt valmistatud keraamiline suhkrukauss, mis sobib ideaalselt neile, kes hindavad rafineeritud lauakujundust ja armastavad lisada oma söögikogemusele rafineeritust. Tänu oma elegantsele disainile on see kaunis täiendus igasse kööki või söögituppa, sobitudes sujuvalt erinevate sisustusstiilidega. Ideaalne suhkru serveerimiseks koos tee või kohviga, Riposo Sugarloaf on nii funktsionaalne kui ka esteetiliselt meeldiv, mistõttu on see kohustuslik ese võõrustajatele, kes armastavad meelelahutust.

  • Kvaliteetne keraamiline konstruktsioon: See vastupidavast keraamikast valmistatud suhkrukauss lubab pikaealisust, säilitades samal ajal oma elegantse välimuse.
  • Elegantne disain: Riposo Sugarloafil on keerukas disain, mis täiustab mis tahes lauakomplekti, mistõttu sobib see ideaalselt nii igapäevaseks kasutamiseks kui ka erilisteks sündmusteks.
  • Üheosaline komplekt: Saadaval ühe osana, mis pakub lihtsust ja kasutusmugavust teie köögis või söögikohas.
  • Mitmekülgne kasutus: See keraamiline kauss on ideaalne suhkru serveerimiseks, kuid seda saab kasutada ka väikeste maiustuste või muude maitseainete hoidmiseks, mis lisab selle funktsionaalsusele mitmekülgsust.

Üldine tooteinfo: Riposo suhkrutoos

Kauba ID: 10214122
Kategooria: Lauanõud ja nõude komplektid
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,2 x 0,1 x 0,2 m, 0,357 kg
Materjal: Keraamika
Läbimõõt: -
Nõudepesumasinas pestav: Täpsustamata
Tüüp: Suhkrutoosid
Komplektis: 1 tk

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Riposo suhkrutoos
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki