Wok malmkaanega pann, 12 l

Täpsustused:
Tüüp: Grillpannid
Läbimõõt: 40 cm
Materjal: Malm
Komplektis: 2 osa
Kuumusallikas: Nenurodyta
Kauba ID: 5681242
10500

On jäänud vähem kui 5 tk

Lisa korvi
805 / kuus
Sinu linn

Telli täna kuni 19:00


Tallinna väljastuspunkt (Mustamäe tee 46, Tallinn)

HOMME, 29. aprillist

000

Postkontor

HOMME, 29. aprillist

199

Kuller

HOMME, 29. aprillist

899

Smartpost pakiautomaat

Teisipäeval, 30. aprillist

259

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Postkontor

Teisipäeval, 30. aprillist

199

Smartpost pakiautomaat

Teisipäeval, 30. aprillist

259

Kuller

Teisipäeval, 30. aprillist

899

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.


Toote kirjeldus: Wok malmkaanega pann, 12 l

Wok malmkaanega pann, 12 l

  • Pott on malmist;
  • Malmist kaas, mida saab kasutada panni asemel;
  • Läbimõõt: 40 cm;
  • Kõrgus: 16 cm;
  • Mahutavus: 12 l;

Sobib kõikidele pliitidele: gaasi-, keraamilistele, induktsioon-, elektripliitidele

Sobib Kamadole;

Suurepärane valik looduses toiduvalmistamiseks

Malmpannid ja -potid on vastupidavad, vastupidavad ning nende pind hoiab sama temperatuuri. Lisaks võivad korralikult kasutatud malmist kööginõud kesta igavesti, nii et neid saab põlvest põlve edasi anda. Malmist kööginõudesse investeerimine on tark valik. Pannid ja potid on mõeldud igat tüüpi pliitidele, sealhulgas keraamilistele ja induktsioonpliitidele. Malmpotid ja -pannid säilitavad oma kuju ja on veatu pinnaga.

Tihti eksime, arvates, et head pilaffi saab maitsta vaid restoranis. Ilma igasuguste oskuste ja vajalike riistadeta saate ise suurepärase pesu teha. Tõsi, tõeline pesemine eeldab korralikku boilerit ja riisi ja rasvasema lambaliha abil praagil küpsetamist. Kogu maitsemaagia on tõeline, traditsioonilised pilafi vürtsid. Võimalik on avastada erinevaid pilafi variatsioone ja vahetada lambaliha veiseliha vastu, lisada kikerherneid või maitsestada rosinatega. Ometi on see igaühe maitse ja retseptorite järgi, aga katlas lõkkel hautatud pilaf on ehtsaga tõesti väga sarnane. Maysternya toodetud 100% ja orgaanilisest malmist katlad sobivad kasutamiseks lahtisel tulel, ei eralda kahjulikke aineid ega muutu kuumust läbilaskvaks, mistõttu saab toitu pikka aega ühtlaselt kuumutada. Lisaks on ehtsast malmist kate mittekleepuv ja laseb roal ise küpseda, paljastades pikas perspektiivis selle tõelised, eredad ja meeldivad maitsed.

Enne malmist toodete esmakordset kasutamist tuleb neid kuumutada umbes 10-15 minutit, kuni suitsemine lõppeb. Seejärel tuleks Maysterya malmist köögitarbed jahutada, võite seda teha ka jooksva vee all. Seejärel tuleb toodet kuumutada soolaga (2-3 supilusikatäit) ja segada 3-5 minutit. Laske malmnõul jahtuda. Pärast neid toiminguid määrige toode päevalilleõliga seest ja väljast ning tooted on seejärel valmis kasutamiseks igat tüüpi ahjudes ja lahtise tulega. Mesterya malmist köögitarbed sobivad nii koju kui ka professionaalsesse kööki.

Mesterya malmist köögitarbeid kasutades tuleb neid eelnevalt ahjus läbi kuumutada. Kui malmist lauanõudele ilmub mingil põhjusel rooste, saate seda hõlpsalt eemaldada köögikäsna või liivapaberiga. Pärast rooste eemaldamist peske toode põhjalikult ning määrige õliga, seejärel kuumutage ahjus või pliidil 25-30 minutit. Malmist tooted on kriimustuskindlad ja neid saab kasutada elektri-, gaasi- ja klaaskeraamilistel pliitidel.

Üldine tooteinfo: Wok malmkaanega pann, 12 l

Kauba ID: 5681242
Kategooria: Pannid
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,5 x 0,44 x 0,23 m, 13 kg
Kaal: 13 kg
Komplektis kaanega: Jah
Äravõetav käepide: Ei
Thermospot indikaator: Ei
Kaubamärk: Maysternya
Tüüp: Grillpannid
Vaade: Maysternya, grillpannid
Läbimõõt: 40 cm
Materjal: Malm
Komplektis: 2 osa
Kuumusallikas: Nenurodyta
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Maysternya tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (1)

Wok malmkaanega pann, 12 l
5

(1 ostja hinnang)

5 tähte
(1)
4 tähte
(0)
3 tähte
(0)
2 tähte
(0)
1 täht
(0)

100%

seda toodet soovitavad ostjatest

Jäta toote kohta arvustus

Info ja reeglid

Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.

Hinda toodet
Marius K.
18.01.2023

Kõik sobis, toode on kvaliteetne.

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki