Ergonoomiline seljatugi Tonkey PosturalCare

Täpsustused:
Materjal: Pole täpsustatud
Mõõdud: Pole täpsustatud cm
Täiteaine: Pole täpsustatud
Kauba ID: 2046717
1949
Lisa korvi
Sinu linn

Tallinna väljastuspunkt (Mustamäe tee 46, Tallinn)

Kolmapäeval, 22. maist

000

Postkontor

23. maist

199

Omniva pakiautomaat

23. maist

219

DPD pakiautomaat

23. maist

249

Smartpost pakiautomaat

23. maist

259

Kuller

23. maist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Postkontor

23. maist

199

Omniva pakiautomaat

23. maist

219

DPD pakiautomaat

23. maist

249

Smartpost pakiautomaat

23. maist

259

Kuller

23. maist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.


Toote kirjeldus: Ergonoomiline seljatugi Tonkey PosturalCare


PosturalCare tuge saab kasutada harjutustes, mille eesmärk on aidata taastada lülisamba selgroolülide kaardumine kaelapiirkonna funktsionaalsete kahjustustega inimestel.


Suurepärane valik teie liikumisel. Erinevad „PosturalCare“ toe suurused on kohandatud erinevatele vajadustele: soovitus reguleeritava toe jaoks (nagu lisas „Üldine füsioloogia“ ja „PosturalCare toe efektiivsus“) võib olla asjakohane inimese kaela painde, kehahoiaku ja propriotseptiivsete võimete taastamiseks ja säilitamiseks. PosturalCare on loodud ja valmistatud kasutamiseks erinevates valdkondades, eriti spordis, kerges kulturismis, võimlemises, meditsiinis ja treeningutes.
  

OMADUSED:

  • Mõõdud 22,5 x 19,5 x 5 cm
  • Maksimaalne koormus 200 kg. 
  • Tootel on sisemine ventiil pumpamiseks / tühjendamiseks  
 

Liigeste füsioloogia uurimine võimaldab uurida inimese biomehaanikat, kasutades võrdlusfunktsioonina kogu keha liigeste funktsionaalset anatoomiat. Definitsiooni järgi on selgroog kõigi selgroolülide ühend, mis moodustab tugistruktuuri, mille külge on kinnitatud sidemed, organid, väikesed ja suured lihased, mida nad omakorda toetavad, kaitsevad ja aktiveerivad.
  
Lülisammas on piki oma telge loomulikult kõverdunud: sagitaaltasandil (küljelt vaadatuna) võib täheldada kyphotic ja lordotic kõverusi, vastavalt kumerus taga ja ees. Kyphosis mängib staatilist toetavat ja kaitsvat rolli, see tähendab, et see püüab kinni väga olulisi struktuure (mõelgem kraniaalse kyphosise peale, mis kaitseb aju ja väikeaju, selja kyphosis, mis kaitseb rindkere elundeid nagu süda ja kopsud, sakraalne kyphosis, mis kaitseb vaagnaorganeid ja suurema täpsuse tagamiseks lisame jalapumba kaltsiumfüfoosi). Seetõttu pole kyphosis eriti liikuv, kuna liikumine pole nende funktsioneerimiseks vajalik.
  
Lordoos on seevastu liikuv ja sünnib kronoloogilises järjekorras, kõigepealt popliteaalses, seejärel emakakaela-, nimme- ja lõpuks jalakaares. Loomulikult on kõige olulisemad kõverused selja- ja ristluu kyphosis ning kaela- ja nimmepiirkonna lordoos.
  
Emake loodus on loonud sellise kõverate pöörlemise, et säilitada koormus kogu kehale püsti kõndides ja seistes. Iga struktuur, eriti vertikaalsed struktuurid, muutub vastupidavamaks, mida rohkem on sellel kõverusi. Meie selgroo puhul on peamiste kõverate arv kolm, nimelt emakakaela lordoos, selja kyphosis ja nimmepiirkonna lordoos.
 

Inseneriuuringute kohaselt näitab konstruktsiooni vastupidavust ruudukujuliste kõverate arv pluss üks, st R = (NxN) +1; seetõttu, võttes arvesse inimese selgroolülide kolme kõverat, on takistus 3 × 3 +1, st 9 + 1, st 10.
 

Kui üks kõveratest ei tulene enam vabatahtlikust või tahtmatust tegevusest, kaotab selgroog osa oma vastupanust. Kui näiteks taljekõverat enam pole, juhtub midagi, kui istute maha ja painutate oma puusasid, muutub takistus 2 x 2 +1, see tähendab 5! Kolme kõveraga praktiliselt pool füsioloogilise asendi vastupanust.
 

See tähendab, et selleks, et selgroog ei koormaks oma tugistruktuure, on äärmiselt oluline säilitada kolm kõverat, mis neelavad ja jaotavad koormuse võrdselt kõigile selgroo struktuuridele.
 

Kahjuks ei ole see alati nii!
 

Vale rüht ja funktsionaalsed või struktuursed probleemid selgroos võivad põhjustada kõvera eemaldamist või muid liialdusi või mõlemat.
 

See muudab stressi ühtlast jaotumist selgroolülides, mis võib põhjustada märkimisväärset ebamugavust ja mõnikord ka patoloogilisi seisundeid.
 

Võimalus säilitada füsioloogilisi muutusi selgrookõverustes on üks peamisi harjutusi kehahoiaku tasakaalus.
 

Kehahoiaku adekvaatsus hõlmab rida strateegiaid, mida kasutatakse igal üksikjuhul eraldi, et võimaldada subjektil taastada täielik funktsioon, austades täielikult selgroo mehaanikat. Jälgides tähelepanelikult inimese kehahoiakut ja hinnates selgroo funktsionaalsust, kasutades juhendina liikumiskatseid (painutamine, pikendamine, pööramine ja küljele painutamine), saab POSTURALCARE support® abil korraldada mitmeid mobilisatsiooni- või positsioneerimisharjutusi, et aidata inimesel taastada selgroo füsioloogilisi kõverusi. Lülisamba füsioloogiliste kõverate muutused võivad painutamisel põhjustada suurt stressi, mis võib mõjutada selgroolülide eesmisi struktuure või vastupidi, kui selgroo, selgroolülide tagumise osa laienenud kumerus on rõhutatud.
 

Selgrootugi taastab selgroo kumeruse funktsionaalse piiranguga inimestel, st. nende inimeste jaoks, kes on pidevalt küürus. See nähtus ilmneb üha enam tänu ametialasele positsioonile, mida täheldatakse arvutiga töötamisel - lõug on peaaegu rinnani enamasti kogu päeva. Vormi muutused võivad loomulikult olla põhjustatud ammusest traumast, näiteks enam-vähem intensiivsest löögist, mis sirgendab või isegi muudab lülisamba kaelaosa.
  

OEKO-TEX® on sõltumatu rahvusvaheline ühendus, millel on 18 akrediteeritud instituuti 85 erinevas riigis üle maailma. Nende eesmärk on kaitsta planeeti, pakkuda kvaliteetseid ja jätkusuutlikke tooteid, mis sisenevad maailmaturule. Sertifikaat "STANDARD 100 by OEKO-TEX®" on maailmas enimkasutatav kaubamärk, mis garanteerib, et iga selle märgiga tekstiiltoode on põhjalikult testitud ega sisalda üle 300 kahjuliku aine. Sertifitseerimine põhineb OEKO-TEX® teaduspõhistel kriteeriumidel ja neutraalsetel laboratoorsetel testidel väga paljudele nii reguleeritud kui ka reguleerimata ainetele, mis võivad olla tervisele ja keskkonnale kahjulikud. Kriteeriumide kataloogi ajakohastatakse vähemalt kord aastas ja seda täiendatakse uute teaduslike teadmiste või regulatiivsete nõuetega. Paljudel juhtudel on selle sertifikaadi ohupiirangud siseriiklikest ja rahvusvahelistest nõuetest rangemad. Vastavalt moodulsüsteemile testitakse iga komponenti, alustades kiust, niidist ja lõpetades toodete endaga, kuni lõpptootele omistatakse "STANDARD 100" märk. Kui tekstiiltootel on see märgis, võite olla kindel, et kõik tootmisetapid on läbitud. Kõiki tooraineid on testitud keskkonnas leiduvate kahjulike ainete suhtes, mistõttu on toode inimeste tervisele ohutu. Klientide usaldus ja tooteohutus on garanteeritud.

Ergonoomiline seljatugi Tonkey PosturalCare

Pildid on illustratiivsed ja mõeldud toote omaduste näitamiseks. Joonisel kujutatud toode ei kajasta konkreetset tootemudelit.

Üldine tooteinfo: Ergonoomiline seljatugi Tonkey PosturalCare

Kauba ID: 2046717
Kategooria: Padjad
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,23 x 0,2 x 0,06 m, 0,45 kg
Täiteaine kaal: 0.3 kg
Päritolumaa: Pole täpsustatud
Materjal: Pole täpsustatud
Mõõdud: Pole täpsustatud cm
Täiteaine: Pole täpsustatud
Vaade: Pole täpsustatud, pole täpsustatud padjad
Kaubamärk: Pole täpsustatud
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Pole täpsustatud tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Ergonoomiline seljatugi Tonkey PosturalCare
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki