Elektriline hambahari Seysso Oxygen O-Sonic SE02, valge

Täpsustused:
Vooluallikas: Laetav aku
Režiimid: 3
Nutiseade: Ei
Otsikute arv: 2 tk
Kauba ID: 375317
0 € tasuta tarne Omniva pakiautomaati
11100
Lisa korvi
697 / kuus
Sinu linn

Tallinna väljastuspunkt (Mustamäe tee 46, Tallinn)

13. maist

000

Omniva pakiautomaat

14. maist

0 € tasuta tarne sooduskoodiga TARNE424
219

Postkontor

14. maist

199

DPD pakiautomaat

14. maist

249

Smartpost pakiautomaat

14. maist

259

Kuller

14. maist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Omniva pakiautomaat

14. maist

0 € tasuta tarne sooduskoodiga TARNE424
219

Postkontor

14. maist

199

DPD pakiautomaat

14. maist

249

Smartpost pakiautomaat

14. maist

259

Kuller

14. maist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Kaitse Sinu tootele

Toote kirjeldus: Elektriline hambahari Seysso Oxygen O-Sonic SE02, valge


Hoolitsege oma naeratuse eest koos SEYSSO-ga!

Elektriline hambahari

Hambahari Seysso Oxygen O-Sonic SE02 - on üks müügilolevatest elektriliste hambaharjade mudelist. see töötab tänu vibratsioonidele ja helilainetele. See võimaldab hambaid ja nende vahesid väga põhjalikult puhastada. Harjased on igemetele ja tundlikumatele hammastele väga õrnad, tänu ujuva - pulseeriva liikumise kasutamisele. 

3 kiiruse režiimi

See elektrilise hambaharja mudel on varustatud kolmeastmelise kiiruse reguleerimisega, nii et saate kohandada seadme töökiirust vastavalt teie individuaalsetele tarbimisvajadustele. Kolmeastmeline reguleerimine võimaldab valida tundlike hammaste puhastamiseks ideaalsed sätted, aga ka võimaluse eemaldada eriti püsivat kattu.

Otsikute arv - 2

Harjaga on kaasas kaks hambaharja otsikut. Valikulisi otsikuid saab vajadusel eraldi osta. Elektriline hambahari koos kahe otsaga sobib nii ühele kasutajale kui ka kahele. Ainult oluline on meeles pidada, et igaüks kasutab eraldi otsikut.

Hammaste harjamise aja indikaator

Harjal on hammaste harjamise indikaator. See on väga kasulik funktsioon nii lastele kui ka täiskasvanutele. Indikaator aitab teil näha, kas teie hambaid on piisavalt kaua puhastatud. See funktsioon võimaldab teil hambaid veelgi põhjalikumalt puhastada ja nautida valget naeratust. 

Pulseerimine

See on elektriline hambaharja mudel, mis tagab töökindluse tänu pulseerivale tööle.See on õrn, kuid tõhus hammaste harjamise ja puhastamise protsess. Oma kuju ja välimuse järgi meenutab selline hari klassikalist hambaharja.

Toide: aku

Hambaharja akut saab laadida, see on täiesti juhtmevaba ja hõlpsasti kasutatav. Sisseehitatud suure mahutavusega aku tagab seadme pika tööea ja vaba kasutamise.  Kui aku saab tühjaks, peate lihtsalt hambaharja laadijasse asetama. 


Seysso Oxygen O-Sonic on väga elegantne, suurepäraste parameetritega elektriline hambahari.  Sellel on omadused, mis tagavad ohutu kasutamise: äärmiselt kõrge vibratsioonisagedus; kõrge veekindlus (IPX-7 klass). 


Kuldne täht

Harja ei ole hinnanud ainult kasutajad. 2017 a. pälvis see hambaarstide messil CEDE „Kuldse tähe“. 


Uskumatu vibratsiooni kiirus.

Hari Seysso Oxygen O-Sonic on uskumatu vibratsiooni kiirusega. Saavutab kuni 96 000 helisignaali minutis, mis on tõeliselt muljetavaldav!

Võimalus valida üks kolmest töörežiimist. Seetõttu saab iga kasutaja harja kohandada vastavalt oma individuaalsetele vajadustele ja nõudmistele. 

  • Clean - on põhiprogramm, mis puhastab meie hambaid 2 minuti jooksul, sagedusega 82 000 vibratsiooni minutis. See on mõeldud hammaste igapäevaseks puhastamiseks. Hambaarstide sõnul kulub hammaste korralikult puhastamiseks täpselt kaks minutit. 
  • Soft  - on lemmik programm, mille valite juhul, kui teil on häiriv hammaste tundlikkus või igemehaigused.  
  • Whitening - on programm, mis eristab Seysso Oxygen O-Sonic‘ut paljudest teistest seda tüüpi toodetest (kuni 96 000 vibratsiooni minutis). Kavandatud hammaste valgendamiseks, katu moodustumise ennetamiseks ja kaotatud loodusliku sära tõhusaks taastamiseks.

Kaasaegne tehnoloogia Dynamic Cleaning Technology+.

See on vaid üks uuenduslikest lahendustest, mida Seysso Oxygen O-Sonic pakub, et hoida hambaid puhtana ja värskena. Luuakse tuhanded õhumullid, millele antakse äärmiselt oluline ülesanne - nad kannavad pasta, vee ja õhu segu üle ka kõige raskematesse suu piirkondadesse. O-Sonic harjal on veelgi tugevam vibratsioon kui teistel harjadel, muutes selle veelgi efektiivsemaks lahenduseks bakteriaalse katu ja hamba värvimuutuse tagajärjel. 

Automaatne Seysso taimer.

Seysso automaatne taimer mõõdab hammaste harjamise aega ja jagab selle neljaks etapiks, seejärel lülitab seadme välja. Selle tulemusel saame hoolikalt planeerida kogu oma suu puhastamise.

Laeb üks kord 60 päeva jooksul.

Integreeritud, võimas ja ülitõhus liitiumioonaku tähendab, et saate harja kaks korda päevas kuni 60 päeva nautida, ilma laadimiseta. Erakordne tulemus ja veel üks Seysso Oxygen O-Sonic eelis.


Elegantne ja funktsionaalne.

Suure funktsionaalsuse ja erakordselt elegantse välimuse abil on Seysso Oxygen O-Sonic hari ideaalne kingitus kallimale. Hõbedaste ja valgete elementide kombinatsioon loob harmoonilise disaini, tagades samas kasutusmugavuse. 


Erivarustus.

  • 2 vahetatavat otsikut (Seysso Oxygen Ultra Clean ja Seysso Oxygen Sensitive).
  • Seysso Oxygen O-Sonic hari.
  • Laadimisjaam:
  • Pehme reisi ümbris.
  • Kasutusjuhend.

CE-vastavusmärgis

CE-vastavusmärgis on toote tootja kinnitus selle kohta, et toode vastab selle suhtes kohaldatavate Euroopa Komisjoni direktiivide nõuetele.

Elektrooniline hambahari tagab puhtamad ja tervemad hambad, igemed ja keele. Meid on juba väikesest peale õpetatud põhjalikult hambaid pesema. Hoolimata kõigist pingutustest ei pese me hambaid nii põhjalikult, kui tahaksime, sest manuaalsete hambaharjade harjased ei jõua kogu hammaste vahele tekkiva hambakatu ja hambakivini. Elektrilise hambaharja pöörlevas otsas on harjased, mis tänu liikumise ja võrdse surve kombinatsioonile võivad ulatuda kaugemale. Elektriline hambahari võimaldab hambaid kauem ja põhjalikumalt puhastada. Enamus elektroonilisi hambaharju on iga ruudu jaoks samad, mis tagab parema ja pikema hambapuhastuse ning suurepärase puhtustunde. Lapsed on sageli elektriliste hambaharjade suurimate kasutajate hulgas. Elektriline hambahari on suurepärane vahend võitluses igemepõletiku ja igemehaigustega suus. Kuidas? Elektriline hambahari võib ulatuda raskesti ligipääsetavatesse kohtadesse, mida käsitsi hambaharjaga ei näe. Sa mitte ainult ei pese hambaid kauem ja paremini, vaid ka targemalt. Halb hingeõhk on sümptom, mida põhjustab hammaste vahele ja igemete äärde kogunev toit ja hambakatt. Elektriline hambahari ja tavaline hambaniit võivad aidata vabaneda halvast hingeõhust, kuna see leiab ja eemaldab toidu hammaste vahelt.

Loe lähemalt

Üldine tooteinfo: Elektriline hambahari Seysso Oxygen O-Sonic SE02, valge

Kauba ID: 375317
Kategooria: Elektrilised hambaharjad
Tootja kood: PSTO01
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,25 x 0,25 x 0,15 m, 0,5 kg
Kaubamärk: Seysso
Tüüp: Elektrilised hambaharjad
Vaade: Seysso, elektrilised hambaharjad
Kiiruste arv: 3
Laadimisaeg: Täpsustamata h
Tööaeg: 60 päeva
Taimer: Jah
Värv: Valge
Haride hoidja: Jah
Otsikute kott: Jah
Komplektis: Elektriline hambahari, Laadija, Ümbris
Vajalikud esemed: Ei
Elementide tüüp: Ei
Vooluallikas: Laetav aku
Režiimid: 3
Nutiseade: Ei
Otsikute arv: 2 tk
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Seysso tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Elektriline hambahari Seysso Oxygen O-Sonic SE02, valge
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki