Föön Dreame Hair Glory High-Speed, valge

Täpsustused:
Difuuser: Ei
Temperatuuri režiim: 4
Kauba ID: 8184021
0 € tasuta tarne Omniva pakiautomaati
12000
Lisa korvi
753 / kuus
Sinu linn

Telli täna kuni 19:00


Tallinna väljastuspunkt (Mustamäe tee 46, Tallinn)

HOMME, 29. aprillist

000

Omniva pakiautomaat

HOMME, 29. aprillist

0 € tasuta tarne sooduskoodiga TARNE424
219

Postkontor

HOMME, 29. aprillist

199

DPD pakiautomaat

HOMME, 29. aprillist

249

Kuller

HOMME, 29. aprillist

399

Smartpost pakiautomaat

Teisipäeval, 30. aprillist

259

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Omniva pakiautomaat

Teisipäeval, 30. aprillist

0 € tasuta tarne sooduskoodiga TARNE424
219

Postkontor

Teisipäeval, 30. aprillist

199

DPD pakiautomaat

Teisipäeval, 30. aprillist

249

Smartpost pakiautomaat

Teisipäeval, 30. aprillist

259

Kuller

Teisipäeval, 30. aprillist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Kaitse Sinu tootele

Toote kirjeldus: Dreame Hair Glory High-Speed, valge

Tänu tugevale õhuvoolule, täiustatud negatiivsete ioonide tehnoloogiale, kergele konstruktsioonile ja täpsele temperatuuri reguleerimisele kuivatab Hair Glory juukseid kiiresti, lihtsalt ja mugavalt. Esmaklassiline disain ja intuitiivsed LED-indikaatorid hoiavad teie juuksed veatu välja, samas kui Hair Glory annab teie juustele kompaktse disaini, et neid oleks lihtne hoida. Hoolitse oma juuste eest ja lase neil särada.
Tugev ja tõhus kuivatamine.
Kuivatage juuksed kiiresti ja pingutuseta tugeva õhuvooluga. 110 000 p/min mootor annab õhukiiruseks 70 m/s* ja õhuhulgaks 55 m³/h* võimsaks kuivatamiseks, mis eraldab märjad juuksed juurteni jõudmiseks ja eemaldab peanahalt niiskuse, kuivatades õlgadeni ulatuvad juuksed vaid 2-ga. minutit*.
2 minutit: Põhineb kontrollitud keskkonnas testimisel. Tegelik kasutusaeg võib varieeruda olenevalt keskkonnast ja kuivatatavate juuste tekstuurist, paksusest ja pikkusest.

Kerge lihtsaks kasutamiseks.
Tänu kergele 345g kaalule ja kompaktsele 82mm põhisilindrile on juuste kuivatamine lihtsam ja vähem väsitav. Valmistatud kergetest materjalidest ja ülitõhusa paigutusega, et vähendada väsimust, jäädes samas kandmiseks või hoidmiseks diskreetseks.
Hoolitse oma juuste eest.
300 000 000 aniooni/cm³ aitab neutraliseerida staatilisi ja lamedaid juukseid. Täielik negatiivne tühjenemine suurendab anioonide kontsentratsiooni 30x* võrreldes eelmise mudeliga. Need negatiivsed ioonid aitavad sulgeda juuksekutiikulid, lukustada niiskust ja rikastada juukseid.
Põhineb Dreame Labi testimisel.

Täiustatud tehnoloogia suurepärase jõudluse tagamiseks.
NTC termistor ja täiustatud mikroprotsessor jälgivad temperatuuri koos, kontrollides 100 korda sekundis*, et tagada ühtlane ja ühtlane kuumenemine, mis vähendab tõhusalt lõhenenud juukseotsi, kahjustatud juukseid ja värvi tuhmumist.

Kuivatage oma juukseid lihtsalt nii, nagu soovite, kasutades 4 temperatuuriseadet ja 2 õhuvoolu kiirust. Lülitage jahe õhk kuumadel suvepäevadel madalal temperatuuril kuivatamiseks, 57°C püsitemperatuur sooja õhu kuivatamiseks, kõrge temperatuur kiireks kuivatamiseks või kuum/külm kuivatamine, et tekitada kohevust või kohevust.

Võimas, vähem häiriv kuivatamine.
Võimas harjadeta mootor optimeeritud vertikaalse struktuuriga tagab tugeva õhuvoolu ja tekitab vähem kui 76 dB müra. Mõnusama fööni saamiseks kuivatage juukseid ilma ümbritsevat maailma täielikult häirimata.

Föön

Paljud naised ja mehed kogu maailmas ei suuda ilmselt oma elu ilma föönita ette kujutada. See on nii oluline igapäevane tööriist, mida kasutame sageli mitte ainult märgade juuste kuivatamiseks, vaid ka nende vormimiseks ja imago loomiseks. Meie valikus on üle 600 erineva fööni mudeli, sealhulgas sellised maailmakuulsad kaubamärgid nagu "Dyson", "Philips", "Xiomi", "Babyliss", "Osom", "Braun" jne. Sõltuvalt kuivati ​​mudelist võib sellel olla ioonse konditsioneerimise funktsioon. See tähendab juuste küllastamist negatiivselt laetud osakestega, mis hõlbustab eriti sõnakuulmatute ja kuivade juuste hooldamist. Lisaks on seadmel olenevalt varustusest difuusor, see on suur ümmargune kinnitus, mis aitab luua kohevaid soenguid ja tõsta esile lokke. Mõnikord võite leida fööni juurest ka rohkem otsikuid, mis aitavad teil luua soovitud soengut ning spetsiaalse hoiukoti seadme jaoks. Moodne ja funktsionaalne föön aitab teil luua soovitud välimuse ja tunda end nagu oleksite just juuksuri juurest lahkunud!

Ioontehnoloogia genereerib miljoneid negatiivselt laetud ioone, mis lagundavad positiivselt laetud ioone vees, takistades nende tungimist juuksefolliikulisse ja tekitamast särtsu. Kui teil on ioonföön, saate oma juukseid kuivatada kiiremini (jah, tõesti!) ja madalamal temperatuuril. See on väga kasulik kõigile, kellel on lokkis juuksed, kuna see säilitab lokkis juuste kuju. Sõna "turmaliin" kasutatakse sageli koos sõnaga "ioon". Mõelge turmaliinikuivatitele kui maksimaalsele ioonikogusele, kuna fääni ​​sisemus on valmistatud või kaetud sellest poolvääriskiviga mineraalist, mis paiskab õhku veelgi rohkem negatiivseid ioone, kuid see võib vastavalt suurendada fööni​​maksumust. Siiski tasub see ära, kui su juuksed on kohevad või paksud ja/või raskesti kuivatatavad. Sobib: lokkis, paksudele või nõrkadele juustele, mida on raske kuivatada. Ioonfööni ​​eelised on järgmised: saate kasutada juuste kuivatamiseks madalamat temperatuuri, see aitab hoida lokke ja juuksed kuivavad kiiremini.

Loe lähemalt

Üldine tooteinfo: Dreame Hair Glory High-Speed, valge

Kauba ID: 8184021
Kategooria: Föönid
Tootja kood: AHD6A-WH
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,38 x 0,4 x 0,31 m, 0,6 kg
Kaubamärk: Dreame
Tüüp: Föön
Võimsus: 1000 W
Ioonhooldus: Jah
Külma õhu funktsioon: Jah
Värv: Valge
Difuuser: Ei
Temperatuuri režiim: 4
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Dreame tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (4)

Dreame Hair Glory High-Speed, valge
5

(4 ostja hinnangud)

5 tähte
(4)
4 tähte
(0)
3 tähte
(0)
2 tähte
(0)
1 täht
(0)

100%

seda toodet soovitavad ostjatest

Jäta toote kohta arvustus

Info ja reeglid

Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.

Hinda toodet
Julija M.
09.04.2024

Mulle föön meeldis, kuivab kiiresti ja on kvaliteetselt tehtud.

Vytautas T.
27.03.2024

Väga hea föön, kuivatab hästi ja kiiresti juukseid.

Neringa P.
08.02.2024

Suurepärane. Juuksed näevad kohevad ja pehmed. Töötab vaikselt. Tugev isegi 1 kiirusel. Mulle meeldib, et saate valida kuuma või külma või automaatselt nende vahel vahetada. Mugav kasutada. Muide, ma ostsin uuema põlvkonna, sest vanemat puhuv tuul püüdis mu kiud sees ja lühendas neid. Sellel on see hoideosa allosas ja see ei tõmba üldse juukseid.

Giedre M.
28.12.2023

Super kuivati. Kuivatab juuksed väga kiiresti ja mugavalt. See näeb ka väga esteetiline välja.

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki