Sirgendaja Philips BHS520/00

Täpsustused:
Tüüp: Sirgendaja
Kauba ID: 4996317
4669

SJH hind

5499
-15%
Lisa korvi
Sinu linn

Telli täna kuni 19:00


Tallinna väljastuspunkt (Mustamäe tee 46, Tallinn)

HOMME, 4. maist

000

Postkontor

Esmaspäeval, 6. maist

199

Omniva pakiautomaat

Esmaspäeval, 6. maist

219

DPD pakiautomaat

Esmaspäeval, 6. maist

249

Kuller

Esmaspäeval, 6. maist

399

Smartpost pakiautomaat

Teisipäeval, 7. maist

259

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Omniva pakiautomaat

Esmaspäeval, 6. maist

219

Postkontor

Teisipäeval, 7. maist

199

DPD pakiautomaat

Teisipäeval, 7. maist

249

Smartpost pakiautomaat

Teisipäeval, 7. maist

259

Kuller

Teisipäeval, 7. maist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Kaitse Sinu tootele

Toote kirjeldus: Philips BHS520/00

Philipsi juuste sirgendaja BHS520/00 on mitmekülgne ja usaldusväärne juuksestiilimisvahend, mis sobib ideaalselt siledate ja siledate juuste saavutamiseks. Täiustatud funktsioonid, nagu iooniline konditsioneerimine ja automaatne väljalülitus, muudavad selle sobivaks nii professionaalsetele juuksuridele kui ka üksikisikutele, kes soovivad kodus salongikvaliteediga tulemusi. 120-230 kraadi temperatuurivahemik ja kiire 30-sekundiline soojendusaeg võimaldavad teil kohandada oma stiilivalikuid. Kompaktne ja kerge disain ning valge värv teevad sellest elegantse lisa teie ilurutiinile.

  • Professionaalne jõudlus: saavutage salongikvaliteediga tulemused Philips BHS520/00 juuste sirgendajaga. Selle täiustatud funktsioonid tagavad iga kord siledad ja ühtlased juuksed.
  • Iooniline konditsioneerimine tervislikumate juuste jaoks: sisseehitatud iooniline konditsioneerimistehnoloogia vähendab säritust ja särisemist ning tagab läikivad ja terved juuksed.
  • Kiire ja tõhus kuumutamine: vaid 30 sekundiline kuumutamine võimaldab teil alustada juuste kiire ja tõhusat stiilimist.
  • Kohandatavad temperatuuri seaded: 120-230-kraadise temperatuurivahemikuga saate reguleerida kuumust vastavalt oma juuksetüübile ja soovitud stiilile.
  • Mugav ja turvaline: automaatne väljalülitusfunktsioon tagab meelerahu, lülitades juuste sirgendaja pärast teatud aja möödumist välja, tagades ohutuse ja energiatõhususe.

Philips

Philips on üks tuntumaid elektroonikabrände maailmas. Pakkudes kõike, alates hambaharjadest ja lõpetades meditsiiniseadmetega, on Philips väga laiahaardeline, ent tuntud kõige paremini telerite ja olmeelektroonika tootjana.
Hollandis asuv ettevõte oli algselt pereettevõte, mis tootis lambipirne. 130 tegutsemisaasta jooksul arenes ettevõte üheks maailma suurimaks elektroonikatootjaks. Esimene Philipsi kaubamärgiga teler võeti kasutusele 1949. aastal. Video- ja helitehnoloogia tootjana tuntud Philips on eelmise sajandi viimastel aastakümnetel tutvustanud palju uusi ja originaalseid tooteid. Nende hulka kuuluvad raadio- ja kassettmängija, automaatvastaja ja paljud muud tänaseks tuntud audioseadmed. Täna jätkab üliedukas ettevõte laienemist ja keskendub meditsiinilistele ning tervisliku eluviisi toodetele. Rakendades oma paljude aastate kogemusi ja võimalusi, on Philips välja töötanud tervislike toiduainete ja imikutoodete sarja Philips Avent.

Philips BHS520/00 Philips

Pildid on illustratiivsed ja mõeldud toote omaduste näitamiseks. Joonisel kujutatud toode ei kajasta konkreetset tootemudelit.

Juuksesirgendajad on üks populaarsemaid juuksehooldusseadmeid. Nende abiga saad ohjeldamatuid, korrastamata välimusega või lokkis juukseid kontrolli all hoida. Enne selle seadme valimist ja selleks, et otsustada, millist tüüpi sirgendaja teile kõige paremini sobib, on oluline teada materjale, millest need on valmistatud, ja nende tehnilisi omadusi. Juuksed ise on äärmiselt kuumatundlikud, mistõttu madala kvaliteediga sirgendajad mitte ainult ei nõrgesta juukseid, vaid muudavad need ka visuaalselt ebaatraktiivseks, mistõttu on selle vältimiseks vaja valida oma juustele sobiv turvaline seade. Sirgendajaid ise on palju erinevaid, kuid selle seadme valimisel on väga oluline pöörata tähelepanu plaatide materjalile. Keraamilised ja turmaalsed juuksesirgendajad aitavad saavutada sileda juukseefekti juukseid kahjustamata ning näevad välja ülimalt siledad ja läikivad. Turmaliiniga sirgendusseadmed aitavad säilitada juuste loomulikku niiskust, mistõttu on see eriti sobiv nõrkade juuste omanikele. Üks populaarsemaid tüüpe - keraamilised sirgendajad - libiseb kergesti juustesse, ei keera neid lokki, kaitseb põletuste eest ja on kauakestev, mistõttu on see professionaalide seas väga populaarne. Keratiiniga sirgendajad kuuluvad juukseid kaitsvate ja keskkonnamõjude eest kaitsvate seadmete hulka. Hoolitse enda eest ainult kvaliteetsete juuksetoodetega.

Loe lähemalt

Üldine tooteinfo: Philips BHS520/00

Kauba ID: 4996317
Kategooria: Lokitangid ja juuksesirgendajad
Tootja kood: BHS520/00
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,375 x 0,13 x 0,095 m, 0,755 kg
Kaubamärk: Philips
Soojenemisaeg: 30 s
Temperatuuri seaded: 120 - 230 °C
Kiirused: 1
Automaatne väljalülitus: Jah
Ioonhooldus: Jah
Otsikute arv: Nėra
Värv: Valge
Tüüp: Sirgendaja
Vaade: Philips, sirgendaja
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Philips tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.


Tihti ostetakse koos
Komplekti hind
7868
Lisa korvi

Hinnangud ja arvustused (10)

Philips BHS520/00
5

(10 ostja hinnangud)

5 tähte
(10)
4 tähte
(0)
3 tähte
(0)
2 tähte
(0)
1 täht
(0)

100%

seda toodet soovitavad ostjatest

Jäta toote kohta arvustus

Info ja reeglid

Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.

Hinda toodet
Gintautas K.
13.02.2024

Kõik töötab ideaalselt

Romas J.
12.02.2024

Väga korralik, kuumeneb kiiresti. See teeb oma tööd hästi.

Olesja V.
21.01.2024

Vastab kirjeldusele, töötab korralikult.

Kateryna H.
06.01.2024

Väga rahul, triikraud on suurepärane

Vadims V.
03.01.2024

Väga hea kvaliteediga, õrn juustele, kuumeneb kiiresti

Ineta A.
21.12.2023

Tõesti meeldib! Olen seda kaua oodanud, sobib nii lühikestele kui pikkadele juustele!

Anželika J.
14.11.2023

Selle kaubaga rahul. Olen praeguse reguleeritava temperatuuriga rahul. Saab kohandada vastavalt vajadusele.

Irina G.
06.11.2023

Mulle meeldis sirgendaja. Mugav, kuumeneb kiiresti, saab seadistada soovitud temperatuuri. Juuksed on siledad. Tootega rahul

Jurga M.
04.05.2023

Kirjeldus vastab tootele.

Sofja Z.
22.09.2022

Olen väga rahul

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki