Massaažitool Medivon Luna

Täpsustused:
Masseerija tüüp: Massaažitool
Ettenähtud: Seljamasseerija, Kaelamasseerija
Massaaži režiim: 8
Kauba ID: 8046735
23500

On jäänud vähem kui 5 tk

Lisa korvi
888 / kuus
Sinu linn

Tallinna väljastuspunkt (Mustamäe tee 46, Tallinn)

Reedel, 10. maist

000

Postkontor

13. maist

199

Smartpost pakiautomaat

13. maist

259

Kuller

13. maist

599

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Postkontor

13. maist

199

Smartpost pakiautomaat

13. maist

259

Kuller

13. maist

599

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Kaitse Sinu tootele

Toote kirjeldus: Medivon Luna

  Medivon Luna - massaaži matt 

 shiatsu massaaž

vibratsioonimassaaž

Taimer

8 massaažipead

küttefunktsioon

kontroll mis tahes massaažitsooni üle

reguleeritav vibratsioonitase

reguleeritav kaelakõrgus ja peamassaaž

vähendab lihaspingeid

pehme materjal

mugav kaugjuhtimispult

reisikott

elegantne tepitud viimistlus, mida on lihtne puhastada

kinnitusrihmad


 

Shiatsu - traditsiooniline Jaapani punktmassaaž

Šiatsu (või Shiatsu) on massaažiteraapia tüüp, mis töötati välja Jaapanis. Jaapani keelest tõlgituna tähendab seda tüüpi massaaži nimetus "sõrmevajutusega massaaž". Selle massaaži puhul avaldavad sõrmed survet teatud kehapunktidele, liikudes korduvas järjestuses ühest punktist teise.  Shiatsu tüüpi massaažiteraapia on väga populaarne ja laialdaselt kasutusel paljudes maailma riikides.

Shiatsu massaaž ja reguleeritav vibratsioonitase

Medivon Luna on professionaalne massaažimatt, mis pakub ainulaadset Shiatsu massaažikogemust, ilma et selleks oleks vaja spetsialisti. See matt on tuntud oma kaheksa täpse massaažipea poolest ja pakub intensiivset ja lõõgastavat massaaži, mis leevendab tõhusalt stressi ja pingeid kogu kehas.

Tänu vibratsioonitaseme reguleerimise võimalusele saab kasutaja reguleerida massaaži intensiivsust vastavalt oma mugavusele. See mitte ainult ei muuda massaaži isikupäraseks, vaid leevendab tõhusalt ka lihas- ja liigesevalu ning parandab üldist elukvaliteeti.

 

Iga massaaži tsooni individuaalne kontroll

Medivon Luna mati teine ainulaadne eelis on võimalus iga massaažitsooni individuaalselt juhtida. Kasutajal on täielik kontroll selle üle, millisele kehapiirkonnale ta soovib massaaži ajal keskenduda, kohandades kogemust vastavalt oma individuaalsetele vajadustele.

See on eriti kasulik inimestele, kellel on kroonilised haigused, nagu näiteks selja- või liigesevalu, mis vajavad erilist tähelepanu.

Reguleeritav kaela- ja peamassaaži kõrgus

Medivon Luna vaiba ainulaadne omadus on liikuv Shiatsu kaela- ja peapadi, mille massaažikõrgus on reguleeritav. See on ideaalne valik peavalu, migreeni või kaelalihaspinge all kannatavatele inimestele.

See funktsioon võimaldab keskenduda täpselt nendele piirkondadele, aidates vähendada ebamugavustunnet ja parandada vereringet.

Küttefunktsioon

Medivon Luna matil on soojendusfunktsioon, mis annab sellele eelise tavapäraste massaažimattide ees. Soojus mitte ainult ei suurenda mugavust massaaži ajal, vaid aitab ka leevendada lihaspingeid, parandada kudede elastsust ja kiirendada regeneratsiooniprotsessi.

See on ideaalne lahendus inimestele, kes kannatavad kroonilise lihasvalu all või otsivad täiendavat massaažifunktsiooni pärast intensiivset treeningut.

Pehme materjal ja elegantne tepitud viimistlus

Medivon Luna matt hoolitseb lisaks oma funktsioonidele ka esteetika ja kasutajamugavuse eest. Valmistatud pehmest materjalist, tagab mugavuse iga massaaži ajal. Elegantne tepitud viimistlus ei näe mitte ainult atraktiivne välja, vaid seda on ka lihtne puhastada ja hooldada.

Tänu käepärasele puldile ja praktilisele reisikotile on Medivon Luna matt ideaalne kaaslane kõigile, kes otsivad lahendust stressi ja valu ohjamiseks kodus.

Miks Medivon?

Medivoni massaažiseadmeid kasutatakse nii kodus, kui ka professionaalsetes massaažisalongides,

valmistatud väga kvaliteetsetest materjalidest, mis muudavad need palju vastupidavamaks, hävimatuteks ning näevad välja väga soliidsed ja ainulaadsed,

seadmed on sertifitseeritud, seega on need teie tervisele ohutud,

elegantne kõrgeima kvaliteediga ja kaasaegse disainiga karp. Tundke end erilisena või tehke kallimale kingitus,

kasutades kõige kaasaegsemaid tehnoloogiaid ja täiustatud komponente, tõuseb massaaži efektiivsus isegi kordades võrreldes teiste odavamate ja sarnase välimusega seadmetega.

Üldine tooteinfo: Medivon Luna

Kauba ID: 8046735
Kategooria: Massaažiseadmed
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,155 x 0,55 x 0,425 m, 2,8 kg
Kaubamärk: Medivon
Otsikute arv: 8
Masseerija tüüp: Massaažitool
Vaade: Medivon, massaažitool
Ettenähtud: Seljamasseerija, Kaelamasseerija
Massaaži režiim: 8
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Medivon tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Medivon Luna
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki