Elektriline massaažimatt Medivon Nova

Täpsustused:
Masseerija tüüp: Elektriline massaažimatt
Ettenähtud: Kogu keha masseerija, Seljamasseerija, Kaelamasseerija
Massaaži režiim: 8
Kauba ID: 8040130
17000

On jäänud vähem kui 5 tk

Lisa korvi
713 / kuus
Sinu linn

Tallinna väljastuspunkt (Mustamäe tee 46, Tallinn)

Reedel, 10. maist

000

Postkontor

13. maist

199

Smartpost pakiautomaat

13. maist

259

Kuller

13. maist

599

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Postkontor

13. maist

199

Smartpost pakiautomaat

13. maist

259

Kuller

13. maist

599

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Kaitse Sinu tootele

Toote kirjeldus: Medivon Nova

  Medivon Nova - massaaži matt 

 shiatsu massaaž

vibratsioonimassaaž

Taimer

8 massaažipead

2 shiatsu pead

küttefunktsioon

kogu masseeriv pind

reguleeritav vibratsioonitase

shiatsu massaažipadi

vähendab lihaspingeid

pehme materjal

mugav kaugjuhtimispult

mugav kasutamine

kinnitusrihmad


 

Shiatsu - traditsiooniline Jaapani punktmassaaž

Šiatsu (või Shiatsu) on massaažiteraapia tüüp, mis töötati välja Jaapanis. Jaapani keelest tõlgituna tähendab seda tüüpi massaaži nimetus "sõrmevajutusega massaaž". Selle massaaži puhul avaldavad sõrmed survet teatud kehapunktidele, liikudes korduvas järjestuses ühest punktist teise.  Shiatsu tüüpi massaažiteraapia on väga populaarne ja laialdaselt kasutusel paljudes maailma riikides.

Lõõgastuse ja tehnoloogia kombinatsioon

Medivon Nova on uuenduslik matt, mis võimaldab lõõgastuda ja valu leevendada ilma spetsialistiga konsulteerimata. Tänu Shiatsu ja vibratsioonimassaaži kasutamisele ühes kompaktses seadmes on tagatud kiire ja kauakestev toime. Ideaalne aktiivse elustiiliga inimestele, kes vajavad lõõgastust pärast pingelist ja stressirohket päeva.

Medivon Nova kasutab täiustatud tehnoloogiat, et pakkuda sulle meeldivat ja tõhusat massaaži kõikjal ja igal ajal. Tänu teraapia ja tehnika mugavuse täiuslikule kombinatsioonile saad nüüd nautida lõõgastust ja puhkust kodust lahkumata.

 

Lõõgastus kehale ja meeltele

Medivon Nova ei paku mitte ainult lõõgastavat massaaži, vaid pakub ka mitmeid tervisega seotud eeliseid sinu kehale ja meeltele. Tänu täiustatud massaažitehnoloogiale lõdvestab matt tõhusalt lihaseid, vähendab lihas- ja liigesvalusid ja pingeid, parandab vereringet ja toetab immuunsüsteemi.

Lisaks võib see olla kasulik ka erinevate vaevuste puhul nagu migreen, unetus või seedeprobleemid.

Samuti kiirendab matt lihaste taastumisprotsessi pärast intensiivseid füüsilisi pingutusi või spordivigastusi.

Tänu Medivon Novale saad nautida täielikku mugavust oma kehale ja meeltele, tunned positiivset mõju oma tervisele ja enesetundele.

Mõnus soojus kehale

Medivon Nova on matt, mis soojendab mõnusalt keha. Matil on reguleeritavad vibratsioonitasemed, mis võimaldavad täpselt reguleerida massaaži intensiivsust vastavalt oma eelistustele. Lisaks võimaldab sisseehitatud soojendusfunktsioon tunda meeldivat soojust, mis ümbritseb keha, eriti külmadel päevadel.

Tehnoloogia ja funktsionaalsus

Medivon Nova matt ühendab endas arenenud tehnoloogia ja suurepärase funktsionaalsuse. Kahe Shiatsu peaga kaela piirkonnas ja 8 massaažipeaga tabab matt sinu keha võtmepunkte, et stimuleerida ja lõdvestada väsinud lihaseid.

Tänu kogu masseerivale pinnale kogeb kasutaja terviklikku kogu keha massaaži, mis aitab kaasa üldisele lõõgastumisele.

Medivon Nova komplekti kuulub ka lukuga padi, mida saab kasutada matist sõltumatult. See uuenduslik padi teeb sügava Shiatsu massaaži keha põhipiirkondadele, pakkudes igakülgset tuge ja leevendust.

Massaaži kestuse reguleerimine

Medivon Nova matil on sisseehitatud taimer, mis võimaldab massaaži kestust täielikult kontrollida. Ükskõik, kas vajad lühikest lõõgastushetke või pikka noorendavat massaaži, saad aja täpselt oma eelistuste järgi kohandada.

Tänu sellele funktsioonile annab masseerija võimaluse taastada jõudu, elustada keha ja tunda end täielikult lõdvestunult.

Kerge ja vastupidav konstruktsioon

Medivon Nova matt on loodud maksimaalset mugavust ja vastupidavust silmas pidades. Kasutatavad materjalid pole mitte ainult õrnad, vaid ka kergesti puhastatavad, mis tagab pikaajalise hügieeni.

Lisaks sellele on seda tänu kergele disainile lihtne kaasas kanda ja hoiustada, et saaksid seda igal pool ja igal ajal kasutada.

Kaugjuhtimispuldil on intuitiivne liides, mis võimaldab sul hõlpsalt massaažiseadeid reguleerida ilma lõõgastavat seanssi katkestamata.

Universaalsus ja praktilisus

Mati kompaktne suurus ja paindlikkus muudavad selle rullimise või voltimise lihtsaks, mistõttu on seda lihtne hoida isegi väikestes ruumides nii kodus kui kontoris. Olenemata eelistatud massaažiasendist saad matti kasutada erinevatel pindadel, näiteks voodil, diivanil, tugitoolil või põrandal istudes või lamades. Lisaks tagavad lihtne käsitsemine ja tugevad kinnitusrihmad mati stabiilsuse massaaži ajal, et saaksid keskenduda täielikule lõõgastumisele ja puhkusele.

Miks Medivon?

Medivoni massaažiseadmeid kasutatakse nii kodus, kui ka professionaalsetes massaažisalongides,

valmistatud väga kvaliteetsetest materjalidest, mis muudavad need palju vastupidavamaks, hävimatuteks ning näevad välja väga soliidsed ja ainulaadsed,

seadmed on sertifitseeritud, seega on need teie tervisele ohutud,

elegantne kõrgeima kvaliteediga ja kaasaegse disainiga karp. Tundke end erilisena või tehke kallimale kingitus,

kasutades kõige kaasaegsemaid tehnoloogiaid ja täiustatud komponente, tõuseb massaaži efektiivsus isegi kordades võrreldes teiste odavamate ja sarnase välimusega seadmetega.

Üldine tooteinfo: Medivon Nova

Kauba ID: 8040130
Kategooria: Massaažiseadmed
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,155 x 0,55 x 0,425 m, 2,8 kg
Kaubamärk: Medivon
Otsikute arv: 8
Masseerija tüüp: Elektriline massaažimatt
Vaade: Medivon, elektriline massaažimatt
Ettenähtud: Kogu keha masseerija, Seljamasseerija, Kaelamasseerija
Massaaži režiim: 8
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Medivon tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Medivon Nova
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki