Ahi Ahi Amica 56909

Täpsustused:
Üldmaht: 77 l
Juhtimine: Elektrooniline
Energiaklass: A++
Tootekirjeldus
Kauba ID: 288312
32000
Lisa korvi
1209 / kuus
Sinu linn

Tallinna väljastuspunkt (Mustamäe tee 46, Tallinn)

20. maist

000

Kuller

21. maist

3299

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Kuller

21. maist

3299

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Kaitse Sinu tootele
SOOVITAME

Toote kirjeldus: Ahi Amica 56909

Kasutamine:
-

Amica BakingPro System™

Täiuslik küpsetamine ei ole ainult oskuste, vaid eelkõige õige ahju küsimus. Uus disain tagab täiusliku, ühtlase soojusjaotuse ja stabiilse temperatuuri kogu ahjus. Selle tulemusena saate valmistada suure portsu küpsetisi, olles kindel, et need pruunistuvad ja küpsevad ühtlaselt. Ahjus on ka rohkem küpsetustasemeid! Ka linad on suuremad ning uus ventilaatorikaitse kiirendab soojenemist. BakingPro System™ abil saate küpsetada rohkem, kiiremini, paremini ja mugavamalt ning muuta oma igapäevased toimingud nauditavaks!

 
 

Soojeneb 3 minutiga.

Kas sul on kiire ja sul ei jätku kõigeks aega? See funktsioon võimaldab ahjul väga kiiresti valitud temperatuurini soojeneda. Ahi saavutab 150°C vaid 3 minutiga! Saate selle sisse lülitada hetk enne küpsetamise alustamist ja olla kindel, et saate kõik õigeks ajaks valmis!

 
 

Toiduvalmistamine isegi mitmel tasandil

Uus ahjuõõne disain tagab täiusliku ja ühtlase soojusjaotuse kogu ahjus. Selle tulemusena saate valmistada suure portsu küpsetisi, olles kindel, et need pruunistuvad ja küpsevad ühtlaselt. Sellesse avarasse ahju mahutad hõlpsasti üle 100 kukli korraga! Saate kergesti kuivatada seeni ja puuvilju ning praadida mitmel tasandil korraga.

 
 

EasyClean emaili on lihtne puhastada

Ahju puhastamine on töö, mida sa tõesti vihkad. Puhastusprotsessi hõlbustamiseks on Amica ahju sisemus kaetud spetsiaalse EasyClean emailiga, mis ei sisalda mustuse ja rasva ladestumist soodustavaid õõnsusi. Edaspidi on ahju puhastamine ülilihtne. Tee oma elu lihtsamaks! Ärge raisake liiga palju aega puhastamiseks! Veeda aega oma lähedastega või arenda oma hobisid.

 
 

Kuumutamata klaas (3 klaasi)

Muidugi on teie või teie lähedane saanud vähemalt korra põletushaavu kogemata ahju kuuma klaasi puudutades. Amica ahjuga selliseid olukordi kodus ei teki. Ahjuukses on 3 klaasi - sisemine on peegeldav klaas, mis peegeldab soojust, vältides välise klaasi ülekuumenemist. Tagada ohutus köögis kõigile leibkonnaliikmetele.

 
 

Halogeen ülemine valgustus

Küpsetusoleku kontrollimiseks ei pea te enam ahju ust avama! Ülemine halogeenvalgustus muudab ahju sisemuse heledaks, nii et näete kõike. Mugav ja soojust kaotamata!

 
 

Energiaklass

Amica hoolitseb looduskeskkonna eest, esitledes uusimate tehnoloogiate kõrval ökoloogilisi lahendusi. Seetõttu on kõik köögid, ahjud ja pliidiplaadid A-energiaklassiga. Kõrgeim A-energiaklass tagab madalaimad elektriarved.

 
 
 

Ukse ülemine riba on suletud

Kas teil on probleeme raskesti ligipääsetavate nurkade ja pragude puhastamisega? AMICA ahjudega mitte! Suletud ülemine ukseriba takistab mustuse sisenemist! Seda on väga lihtne lahti võtta, näiteks põhjalikuks puhastamiseks. Puhas mugavus!

 

Üldine tooteinfo: Ahi Amica 56909

Kauba ID: 288312
Kategooria: Ahjud
Tootja kood: ED37210B X-TYPE
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,7 x 0,66 x 0,68 m, 40 kg
Kaubamärk: Amica
Tootja kood: Nenurodyta
Ahju energiakulu tsükli kohta: Nenurodyta
Ahju energiaklass: A++
Iga süvendi energiatõhususe indeks: -
Õõnsuste arv: 1 tk
Ahju tüüp: Elekter
Tarbitav võimsus: 3.6 W
Värv: Must värv
Kõrgus: 59.5 cm
Laius: 59.5 cm
Sügavus: 57.5 cm
Taimer: Andmed puuduvad
Ahju ukse klaase: 3 tk
Ahjuvalgustus: Jah
Grilli võimsus: 1.5 kW
Sisemine kate: Emailiga
Teleskoopsiinid: Andmed puuduvad
Küpsetusplaadid: Pole täpsustatud tk
Küpsetusgrill: Pole täpsustatud tk
Liha termomeeter: Ei
Isepuhastusfunktsioon: Täpsustamata
Jahutusventilaator: Jah
Funktsioonid: Alumine küte, Kiire kuumutamine, Sulatamine
Üldmaht: 77 l
Juhtimine: Elektrooniline
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Amica tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Ahi Amica 56909
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki