Induktsioonpliidiplaat Cata 08000403

Täpsustused:
Pliidiplaadi tüüp: Induktsioonpliidiplaat
Keedualade arv: 4 tk
Kauba ID: 9211966
1 05000

1 tk on jäänud

Lisa korvi
3968 / kuus
Sinu linn

Tallinna väljastuspunkt (Mustamäe tee 46, Tallinn)

Teisipäeval, 7. maist

000

Kuller

Kolmapäeval, 8. maist

1799

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Kuller

Kolmapäeval, 8. maist

1799

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Kaitse Sinu tootele
SOOVITAME

Toote kirjeldus: Cata 08000403

Cata 08000403 induktsioonpliit koos integreeritud väljatõmbega on tipptasemel kulinaarne lahendus kaasaegsele kokale, kes hindab tõhusust, ohutust ja stiili. Elegantne mustast klaasist keraamiline pind koos puutejuhtimispuldiga pakub sujuvat ja intuitiivset toiduvalmistamise kogemust, mis sobib ideaalselt kaasaegsetesse köökidesse, mis hindavad ruumi kokkuhoidu ja puhtaid jooni. Täiustatud funktsioonid, nagu automaatne potituvastus ja power boost tehnoloogia, teevad selle pliidi ideaalseks neile, kes on kirglikud toiduvalmistamise ja innovatsiooni suhtes.

  • Integreeritud väljatõmbe disain: induktsioonpliidi funktsionaalsus on kombineeritud sisseehitatud väljatõmbega, et lihtsustada toiduvalmistamisprotsessi ja säästa väärtuslikku köögipinda.
  • Induktsioonitehnoloogia: see pliit pakub täpset temperatuuri reguleerimist ja kiiremat kuumutamist, mis muudab selle väga tõhusaks kõigi teie toiduvalmistamise vajaduste jaoks.
  • Täiustatud turvaelementide hulka kuuluvad lastelukk, jääksoojuse indikaator, ületäitumise ja ülekuumenemise kaitse ning automaatne väljalülitus, et tagada ohutu toiduvalmistamise keskkond.
  • Intuitiivne puutetundlik juhtimine: võimaldab keeduplaadi vaevata reguleerimist toiduvalmistamise ajal ja digitaalne ekraan annab selget tagasisidet.
  • PowerBoost-tehnoloogia: annab vajaduse korral lisajõudu, nii et see kuumeneb ja keeb kiiresti, mis sobib ideaalselt kiireks toiduvalmistamiseks.
  • Smart Pot Recognition: tunneb automaatselt ära potid ja pannid, optimeerides energiakasutust ja tagades tõhusa kuumutamise.
  • Lihtne puhastada: pliidi sile, tugivaba pind ja raamita disain tähendab, et roisked ja pritsmed saab vaevata ära puhastada.

Cata

CATA on Hispaania juhtiv köögiseadmete tootja, mis asutati 1947. aastal Toreles. CATA on koduturul taganud liidripositsiooni tänu pidevale uusimate tehnoloogiate kasutuselevõtule oma toodetes ja võimele ette näha pidevalt muutuvaid turuvajadusi. Viimastel aastatel on see tootja tänu oma suurepärasele tootekvaliteedile ja kõrgele konkurentsivõimele märkimisväärselt kasvanud nii Hispaania kui ka rahvusvahelistel turgudel. CATA arendab nii kodu- kui ka profikööki sobivaid kodutehnikaid, mis paistavad oma funktsionaalsuse ja paindlikkusega silma ka kõige väiksemates või suuremates köökides.

Cata 08000403 Cata

Pildid on illustratiivsed ja mõeldud toote omaduste näitamiseks. Joonisel kujutatud toode ei kajasta konkreetset tootemudelit.

Üldine tooteinfo: Cata 08000403

Kauba ID: 9211966
Kategooria: Pliidiplaadid
Tootja kood: 08000403
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,88 x 0,62 x 0,34 m, 31 kg
Tootja kood: 08000403
Kaubamärk: Cata
Tüüp: Pliidiplaat õhupuhastiga
Keedualade detailid: 2 tk
Tööpinna materjal: Klaas keraamika
Värv: Must värv
Paigaldusmeetod: Sisseehitatud
Võimsus: 7330 W
Juhtimine: andurite
Kõrgus: 2.5 cm
Laius: 77 cm
Sügavus: 52 cm
Kaal: 29 kg
Soojendus tasemeid: 9
Jääkkuuma indikaatorid: Jah
Vea märge: Jah
Lapselukk: Jah
Väljalülitusautomaatika: Jah
Taimer: Jah
Ekraan koos digitaalse indikaatoriga: Jah
Helisignaal: Täpsustamata
Keemise andur: Jah
Grilli andur: Jah
Poti tunnustamise funktsioon: Jah
Lisainfo: 9 võimsustaset
Hoidja tüüp: Ilma hoidjata
Raam: Ei
Otsikud: Ei
Toetatavad tehnoloogiad: PowerBoost
Pliidiplaadi tüüp: Induktsioonpliidiplaat
Vaade: Cata, induktsioonpliidiplaat pliidiplaadid
Keedualade arv: 4 tk
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Cata tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Cata 08000403
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki