Miniahi Caso TO 32

Täpsustused:
Miniahju tüüp: Elekter
Kauba ID: 264842
17700

SJH hind

20900
-15%

On jäänud vähem kui 5 tk

Lisa korvi
743 / kuus
Sinu linn

Tallinna väljastuspunkt (Mustamäe tee 46, Tallinn)

Esmaspäeval, 6. maist

000

Postkontor

Teisipäeval, 7. maist

199

Kuller

Teisipäeval, 7. maist

899

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Postkontor

Teisipäeval, 7. maist

199

Kuller

Teisipäeval, 7. maist

899

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Kaitse Sinu tootele

Toote kirjeldus: Caso TO 32

Caso TO 32 miniahi on mitmekülgne ja kompaktne seade neile, kes hindavad köögis mugavust ja tõhusust. 34,5 cm kõrge, 54 cm laia ja 41 cm sügava elegantse hõbedase värvi ja kompaktsete mõõtmetega on see ideaalne seade väikestesse köökidesse või neile, kes soovivad täiendavat toiduvalmistamisvõimalust.

  • Elektriline miniahi: see Caso TO 32 miniahi on elektriline, mis teeb toiduvalmistamise lihtsaks ja tõhusaks.
  • Elegantne hõbedane disain: tänu oma hõbedasele värvile ja stiilsele välimusele täiendab see miniahi iga köögi interjööri.
  • Kompaktsed mõõtmed: tänu oma kompaktsele suurusele mahub see miniahi väikestesse ruumidesse ja sobib ideaalselt korteritesse või ühiselamutesse.
  • Mugavad juhtimisseadmed: miniahjul on hõlpsasti kasutatavad juhtimisseadmed, mis võimaldavad täpselt määrata temperatuuri ja küpsetusaega.

CASO

CASO DESIGN on funktsionaalsete ja uuenduslike tehnoloogiate tootja, kes püüab ühendada lihtsuse peene disainiga. Saksa insenerid loovad tooteid, mis muudavad igapäevaelu lihtsamaks, pöörates erilist tähelepanu seadme funktsionaalsusele, intuitiivsele kasutamisele ja originaalsetele ideedele. CASO DESIGN on katsetanud palju uusi valdkondi ja positsioneerib end uuendusliku kaubamärgina. Proovige võimsaid blendereid ja lauamiksereid, mahlapresse, vaakumpakereid, tsirkulaatoreid (sous vide), grille, kaasaegseid veinikülmikuid või -kuivateid, mobiilseid induktsioonpliidiplaate, multifunktsionaalseid seadmeid, mikrolaineahju ja muud, et muuta oma igapäevaelu lihtsamaks.
Kaasaegse disaini ja lihtsa juhtimisega seadmed leiavad oma koha igas kodus!

Caso TO 32 CASO

Pildid on illustratiivsed ja mõeldud toote omaduste näitamiseks. Joonisel kujutatud toode ei kajasta konkreetset tootemudelit.

Üldine tooteinfo: Caso TO 32

Kauba ID: 264842
Kategooria: Miniahjud ja pliidid
Tootja kood: 02978
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,51 x 0,64 x 0,495 m, 10,75 kg
Kaubamärk: Caso
Värv: Hõbedane
Kõrgus: 34.5 cm
Laius: 54 cm
Sügavus: 41 cm
Kaal: 9.75 kg
Juhtimine: -
Miniahju tüüp: Elekter
Vaade: Caso, elekter miniahjud ja pliidid
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Caso tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Caso TO 32
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki