Nõudepesumasin Bosch SMU6ZCW01S

Täpsustused:
Komplektide arv: 14
Veekulu: 9.5 l
Energiaklass: Tootekirjeldus
Kauba ID: 7773585
70800

1 tk on jäänud

Lisa korvi
2675 / kuus
Sinu linn

Kuller

30. septembrist

3299

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Kuller

30. septembrist

3299

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Kaitse Sinu tootele
SOOVITAME

Toote kirjeldus: Bosch SMU6ZCW01S

VarioDrawer: kõrgeim paindlikkuse tase

 

Mõnikord jääb nõudepesumasinas ruum kinni ebapiisavalt paindlike nõude paigutamise võimaluste tõttu. VarioDrawer - on ActiveWater nõudepesumasinate täiendav ülemise sahtli tüüpi sektsioon, mis selle probleemi lahendab. See on ideaalne koht söögiriistade ja väikeste köögiriistade (nt kulbid ja visplid) hoidmiseks. See pakub suuremat paindlikkust nõudepesumasina laadimisel ja rohkem ruumi alumises korvis. Lisaks saab alumises korvis oleva söögiriistade korvi vahetada VarioDrawer vastu, et luua ruumi kuni 14-le 60 cm nõudepesumasinas ja kuni 10-le nõudepesumasinale 45 cm. Veelgi paindlikum ja mugavam nõudepesumasin – teie teenistuses!

 

Easy Start

 

Easy Start soovitab õiget nõudepesumasina programmi. Peate sisestama ainult nõude ja riistade tüübi, koguse ja määrdumisastme. Te ei pea mõtlema, millist programmi valida.

 

Seade, mis kuuletub teie häälele.

 

Amazon Alexa tehnoloogia abil saab teie nõudepesumasinat juhtida ka häälega. Uurige, kas Alexa rakendus toetab teie riigis ja keeles konkreetset Home Connect funktsiooni. Aktiveerige funktsioon, et ühendada Amazon Alexa oma koduseadmega.

 

Tab Counter funktsioon

 

Kas olete tuttav olukorraga, kui nõudepesuks valmistudes selgub, et nõudepesumasina tabletid on otsas? Home Connect rakenduse funktsioon Tab Counter jälgib tahvelarvutite kasutamist ja teavitab teid ekraaniteadetega, kui viimased viis tahvelarvutit on alles jäänud (olenevalt sellest, millal need viimati ostsite). Lõpuks - nõudepesumasin, mis hoolitseb enda eest

 

Push Notifications

 

Soovi korral saate oma mobiilseadmesse tõukemärguandeid saada, et saaksite alati toimuvaga kursis olla. Rakenduses Home Connect saate teada käimasoleva nõudepesumasina programmi oleku ja kogu vajaliku teabe.

 

Remote Diagnostics

 

Probleemide korral saate ühenduse luua Home Connecti vihjeliiniga ja võtta ühendust mõne meie klienditoe esindajaga, kes saab teie ahju eemalt kontrollida. Kui on vaja koju tulla, on esindajal vajalikud osad juba olemas, et aega ja raha säästa. * Kaugdiagnostika funktsioon ei tööta veel nõudepesumasinate ja kuivatite puhul (olek: 2015).

 

ActiveWater tehnoloogia: vähem vett ja energiat, suurem tõhusus.

 

See uuenduslik loputamistehnoloogia maksimeerib tõhusust ja tagab keskkonnasõbraliku loputamise ning suurepärased pesutulemused. Spetsiaalne veejaotus, optimeeritud filtritehnoloogia, kiirem vee soojendamine ja suurem pumba võimsus nõudepesumasinates koos ActiveWateriga tagavad kiirema veeringluse ja optimaalsed pesutulemused.

 

Klaasikaitse

 

Klaasikaitsefunktsioon tagab klaaside ja muude õrnade nõude õrna hoolduse. Kuna pehme vesi põhjustab klaasi korrosiooni, reguleerib Boschi nõudepesumasinate klaasikaitsefunktsioon vee karedust. Nii tagame, et teie hinnalisi klaasnõusid ja portselani koheldakse erilise hoolega.

 

„EcoSilence Drive“ ajammehhanism: võimas, vastupidav, vaikne ja tõhus.

 

Kodu puhtana hoidmine pole lihtne. Aga mõnikord on veelgi raskem vaikust saavutada. Meie EcoSilence ajammehhanismiga nõudepesumasinaid iseloomustab kõrge efektiivsus ja vaikne töö. Hõõrdevaba ja energiasäästlik EcoSilence mootor tagab palju sujuvama ja vaiksema töö. Nüüd saate kodus nautida mitte ainult puhtust, vaid ka vaikust.

 

DosageAssist: optimaalsed tulemused tänu pesuvahendi tõhusale lahustumisele.

 

DosageAssist tagab optimaalsed pesutulemused ja vaiksema protsessi. Pesuaine sahtlist tilgub pesuvahend ülemisse korvi spetsiaalsesse salve, kus see täielikult lahustub.

 

Automaatsed programmid: parimad tulemused ilma igasuguste oletusteta.

 

Erinevate koguste nõude pesemiseks on vaja erinevaid seadeid. Vale programmivalik ei raiska mitte ainult aega, vaid ka vett ja energiat. Boschi automaatprogrammid reguleerivad automaatselt vee temperatuuri ja loputusaega vastavalt määrdumisastmele ja nõude kogusele. Ja see tähendab, et saavutatakse parimad tulemused, säästes vett ja energiat. Iga pesu jaoks on õige programm - üks nupuvajutus!

 

Flex korvid

 

Praktiline painduvate korvide süsteem, mis võimaldab nõusid lihtsalt ja mugavalt hoida.

 

Slience Plus 42dB

 

Programm Silence Plus on loodud nõudepesumasina äärmiselt vaikse töö tagamiseks. Kui see programm on aktiveeritud, on töötava nõudepesumasina müratase vaid 42 dB.

 

Rackmatic süsteem

 

Tänu kolmeastmelisele Rackmatic süsteemile on ülemise korvi kõrgust lihtne reguleerida kuni 5 cm. Seda saate teha ka siis, kui korv on täis. See funktsioon tagab veelgi suurema reguleeritavuse ja võrratu mitmekülgsuse.

 

Silence programm

 

Programm Silence tagab teie nõudepesumasina täiesti vaikse töö. Selle aktiveerimisel reguleeritakse spetsiaalselt režiimi Eco 50 °C, vähendatakse pihustusrõhku ja pikeneb pesufaas – nii väheneb nõudepesumasina müratase automaatselt miinimumini.

 

Individuaalne konfiguratsioon vastavalt teie vajadustele

 

Kasutage oma nõudepesumasinat maksimaalselt ja muutke oma igapäevaelu lihtsamaks. Funktsiooni Favourite valik võimaldab kiiresti ja mugavalt seadistada enamkasutatavad programmid ja funktsioonid individuaalse konfiguratsioonina. Programmeeritud kombinatsiooni saab käivitada Home Connect rakenduse kaudu või otse nõudepesumasina ekraanilt – ühe klõpsuga. Näiteks saate Extra Dry funktsiooni eelnevalt kombineerida programmiga Eco 50° ja vajadusel käivitada seda tüüpi pesu ühe puudutusega. Töö täpselt vastavalt teie vajadustele – ühe nupuvajutusega.

 

Nõudepesumasin, mis kaitseb end võimalike veekahjustuste eest.

 

Seadme rikked esinevad sageli kõige ebasobivamal ajal ja maksavad palju aega ja raha. Bosch, hoolitseb teie nõude ja kodu turvalisuse eest. Meie AquaStop süsteemiga nõudepesumasinatel on kahekordse seinaga veevarustusvoolik, kaitseklapp ja alumine veepaak koos poiga, mis kaitseb 100% vee lekke eest. Lisaks annab Bosch garantii kogu seadme eluea jooksul, nii et saate oma nõudepesumasinale loota ja nautida selle täiuslikku tööd iga kord. 

 

Bosch SMU6ZCW01S tehnilised andmed:

 

Tõhusus ja mahutavus:

 
  • Maht: 14 nõudekomplekti
  • Energiatõhususe klass C
  • Pesemistõhususe klass: A
  • Müratase: 42(A) re 1 pW
  • Müratase (Silence programm): 40(A) re 1pW
  • WI-FI

Programmid ja spetsiaalsed funktsioonid:

 
  • 6 programmi: Eco 50, Auto 45-65° Temperatuuriprogramm 2: 45-65, Intensive 70, Express 60° temperatuuriprogramm 4: 60, Silence 50, Favourite
  • 4 spetsiaalset funktsiooni: Remote Start, Extra Dry, Half Load, SpoD VarioSpeedPlus
  • Pre-Rinse – eelloputusprogramm
  • Machine Care - pesumasina hooldusprogramm
  • Silence on demand funktsioon (aktiveeritakse rakenduse kaudu)
  • Elektrooniline programmide viitstart: 1-24 h

Disain ja mugavus:

 
  • Ülemise sahtli tüüp: R2
  • Kolmas korv: Extra Space 3rd
  • Alumisse korvi on paigaldatud väike korv väikeste lauanõude jaoks
  • SX alumisel siinil ja kolmandal laadimistasandil
  • Siinide piiraja, mis takistab korvi siinilt maha veeremist
  • Reguleeritavad ülemised sahtlid: RackMatik 3-tasandiline
  • DosageAssist - tablettide lahustamise eriline koht
  • Auto All in 1- automaatne kohandamine kasutatavate puhastusvahenditega
  • Sisemine korpus: roostevaba teras

Tehnoloogia:

 
  • Zeolith® - kuivatamine
  • Andurid: Aqua Sensor, Load Sensor
  • „EcoSilence“ käik
  • Klaaside kaitsetehnoloogia.
  • Isepuhastuvas filtrisüsteemis on 3 kihiline laineline filter

Turvalisus:

 
  • Järelejäänud aja elektrooniline ekraan
  • AquaStop.
  • Lapselukk – funktsioonide blokeerimine
  • Lisad: kaitsev auruplaat

Suurus ja kaal:

 
  • Toote mõõdud (laius x sügavus) 815 x 598 x 573
  • Kaal (neto), kg 47,830 

 

Rohkem teavet võib leida tootja lehelt

 

Tootja kohta:

 

BOSCH on maailma juhtiv kodumasinate tootja. Ettevõtte strateegiline eesmärk on luua lahendusi digiteeritud elu jaoks ning parandada oma innovaatiliste ja entusiastlike toodete ja teenustega elukvaliteeti kogu maailmas. Ettevõtte tulevase kasvu keskmes on tugevus innovatsioonis.  

Bosch

"Bränd pole pelgalt aksessuaar, bränd on peamine." - Robert Bosch.
Bosch - loodud kogu eluks.
"Bosch" grupp on juhtiv ülemaailmne tehnoloogia ja teenuste pakkuja. Selles töötab ülemaailmselt 395 000 töötajat (2020. aasta andmed).
Bosch'i tegevus on jaotatud mitmeks ärisektoriks, põhisektor pakub nutikodude jaoks uuenduslikke lahendusi ning pürgib jätkusuutliku, turvalise ja põneva tuleviku poole, tuginedes teadmistele anduritehnoloogia, tarkvara ja teenuste valdkonnas. Boschi kontserni strateegiline eesmärk on elustiili lihtsustamine, kasutades tehisintellekti (AI) sisaldavaid või eraldi välja töötatud tooteid ja lahendusi. Bosch parandab kogu maailmas elukvaliteeti oma innovaatiliste toodete ja teenustega. Lühidalt - Bosch arendab "loodud kogu eluks" tehnoloogiat.
Boschi kasumit kasutatakse heategevusorganisatsioonide kaudu jätkusuutliku ja pikaajalise tuleviku tootmiseks ühiskonnale, keskkonnale ja tulevastele põlvedele. "
 

Bosch SMU6ZCW01S Bosch

Pildid on illustratiivsed ja mõeldud toote omaduste näitamiseks. Joonisel kujutatud toode ei kajasta konkreetset tootemudelit.

Sisseehitatud nõudepesumasin (tuntud ka kui integreeritud nõudepesumasin) on loodud sobima teie köögikapi suurusega. Sisseehitatud nõudepesumasinad mahuvad tööpinna alla ja loovad teie olemasolevale interjöörile korraliku ja sileda viimistluse. Sisseehitatud nõudepesumasina katmiseks on sageli võimalik paigaldada kohandatud kapiuks, mis peidab nõudepesumasina, kui seade on täielikult suletud. Erinevalt eraldiseisvatest nõudepesumasinatest, mida saab kolides kaasa võtta, on sisseehitatud nõudepesumasinad enam-vähem püsivalt paigaldatud nõudepesumasina õõnsusse. Sarnaselt pooleldi sisseehitatud mudelitele annavad täielikult sisseehitatud nõudepesumasinad teie köögile elegantse välimuse. Võrreldes tavaliste ja poolsisseehitatud nõudepesumasinatega sobivad need ideaalselt kõigile, kes soovivad köögis luua sujuvat minimalistlikku stiili. Erinevalt sisseehitatud nõudepesumasinast asub täielikult sisseehitatud nõudepesumasina juhtpaneel ukse ülaosas. Ukse sulgedes ei näe te ühtegi juhtnuppu ja nõudepesumasin jääb täielikult teie köögiseadmesse peidus. Nõudepesumasin on nähtav ainult siis, kui see on avatud – vastasel juhul on see teiste köögikappidega samal tasemel.

Loe lähemalt

Üldine tooteinfo: Bosch SMU6ZCW01S

Kauba ID: 7773585
Kategooria: Nõudepesumasinad
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,673 x 0,698 x 0,915 m, 40 kg
Kaubamärk: Bosch
Tootja kood: SMU6ZCW01S
Energiaklass: C
Aastane energiakulu: 75 kWh
Energiakulu: 0.75 kWh
Energiatarbimine ilma kasutamiseta: 0.5 W
Vee tarbimine aastas: 950 l
Kuivatusklass: A
Standardprogrammi kestus: 235 min
Sisse lülitatud režiimi kestus: - min
Müratase: 42 dB
Paigaldusmeetod: Integreeritav nõudepesumasin
Vaade: Bosch, integreeritav nõudepesumasin nõudepesumasinad
Kõrgus: 81.5 cm
Laius: 59.8 cm
Sügavus: 57.3 cm
Pesuklass: A
Värv: Valge
Juhtpaneel: Esiküljel
Pesutemperatuuride arv: -
Programmide arv: 6 tk
Viitstart: Jah
½ programm: Jah
Komplektide arv: 14
Veekulu: 9.5 l
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Bosch tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Bosch SMU6ZCW01S
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki