Nõudepesumasin Whirlpool WIO3O26PL

Täpsustused:
Komplektide arv: 14
Veekulu: 9.5 l
Energiaklass: Tootekirjeldus
Kauba ID: 6860852
47600

1 tk on jäänud

Lisa korvi
1799 / kuus
Sinu linn

Telli täna kuni 19:00


Tallinna väljastuspunkt (Mustamäe tee 46, Tallinn)

HOMME, 29. aprillist

000

Kuller

HOMME, 29. aprillist

3299

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Kuller

Teisipäeval, 30. aprillist

3299

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Kaitse Sinu tootele
SOOVITAME

Toote kirjeldus: Whirlpool WIO3O26PL

WHIRLPOOL WIO 3O26 PL on täissuuruses (60 cm lai) sisseehitatud nõudepesumasin, mis viib nõudepesu kvaliteedi täiesti uuele tasemele. Seadme tagaosa võimsate veejugade tõttu eemaldab varustus suurepäraselt ka kõige raskema mustuse. Ja mis kõige parem, tänu nutikatele anduritele määrab nõudepesumasin määrdumisastme ja valib selle jaoks õige veesurve. Pärast pesemist avaneb seadme uks automaatselt, tagades nii tõhusama ja loomulikuma kuivamise.

Varustuses on koguni 14 universaalset kohta nõude jaoks, viitkäivituse funktsioon, võimalus pesta ainult ülemises või alumises korvis, mis tähendab, et saad nautida puhtaid nõusid ootamata nõudepesumasina täitumist. Saate valida ühe 8 saadaolevast programmist, sealhulgas intensiivpesuvõimalus temperatuuril 65 kraadi, mis sobib suurepäraselt kõige määrdunud nõude pesemiseks. WIO 3O26 PL on vaikne, energiasäästlik ning selle elegantne disain ja roostevabast terasest kamber tagavad atraktiivse välimuse ja kõrge vastupidavuse.

14 kohta nõud
Nii palju ruumi kui vaja. Whirlpooli nõudepesumasinas on 14 mitmekülgset kohta nõude hoidmiseks, nii et teil on alati kogu vajalik ruum.

Vaikne töö
Teie Whirlpooli nõudepesumasin on loodud pakkuma suurepäraseid pesutulemusi minimaalse müraga.

PowerClean Pro
Võimsad veejoad nõudepesumasina tagaosast tagavad suurepärased puhastustulemused ja eemaldavad kõige tugevamad plekid. Täiustatud andurid tuvastavad mustuse taseme ja reguleerivad veesurvet vastavalt sellele.

Kolmas korv on välja vahetatud
Uuenduslik kolmas korv on äärmiselt paindlik ja kohandub olemasolevate vajadustega, nii et saate ülemisse korvi laduda isegi kõrgeid nõusid.

PowerClean
Eelpesu puudub. PowerClean tagab suurepärase nõudepesutulemuse ilma eelpesu, leotamise või käsitsi küürimiseta.

6. meele tehnoloogia
6th SENSE tehnoloogia tagab suurepärased nõudepesutulemused ilma eelpesu, leotamise või käsitsi küürimiseta, vähendades samal ajal veekulu ja kulusid.

Kolmas korv
Nii palju ruumi kui vaja. Teie Whirlpooli nõudepesumasinal on kolmas korv. Tänu sellele lahendusele, mis suurendab selle kandevõimet, ei saa te enam kunagi tühjaks.

Lisaruum
Revolutsioon ruumihalduses. Unikaalne ExtraSpace disain võimaldab asetada potid ja pannid vertikaalselt alumisse korvi, jättes ruumi 10 lisataldrikule. Säästa ruumi, säästa aega.

FlexiSpace
Kujundage oma ruum. FlexiSpace korvisüsteem võimaldab mugavalt ja lihtsalt asetada nõudepesumasinasse.

NaturalDry
Automaatne ukseavamine tsükli lõpus tagab tõhusama ja loomulikuma kuivatamise. Süsteem tagab suurema energiatõhususe ja paremad kuivatustulemused.

Käivituse viivitus

Loodud spetsiaalselt teile. Viitkäivituse valik võimaldab teil seadistada nõudepesumasina tsüklit käivitama teie valitud ajal, säästes teie aega ja energiat.


Keskkonnasõbralik

Erakordne kokkuhoid. Keskkonnasõbralikul 6th SENSE tehnoloogial on nutikad andurid, mis jälgivad pidevalt pesutsüklit ja määravad määrdumisastme, et reguleerida energia, vee ja aja hulka. Nautige suurepäraseid pesutulemusi ja säästke kuni 50% energiat, vett ja aega.*

(*Minimaalse ja maksimaalse tarbimise võrdlus 6th Sense'i rakendustes).


Paindlikud pesuvõimalused

Täiuslik ruumihaldus. Suurendage, vähendage või muutke ruumi nõudepesumasinas vastavalt oma soovile moodulkorvide ja kokkupandavate käepidemetega.

Pealmine kott on eemaldatav


Pealmine kott on eemaldatav. Tänu võimalusele eemaldada ülemine korv nõudepesumasinas, ei saa te kunagi ruumist tühjaks ja mahute lihtsalt ära ka ebatavalise kujuga nõud.


Vahetatud ülemine kott

Modifitseeritud ülemine kott. Tänu ülemise korvi vahetamise võimalusele ei saa te nõudepesumasinas kunagi ruumist tühjaks ja mahute hõlpsasti isegi ebatavalise kujuga nõud


Väline veekaitse
Sisselasketorusse ehitatud väline veekaitse takistab ootamatu rikke korral vee väljapääsu.

Roostevabast terasest kamber
Nõudepesumasina sisemus on valmistatud roostevabast terasest, nii et teie nõud on alati läikivad ja seadme kamber ideaalselt puhas.

Kuubikute kasutamine
Loodud spetsiaalselt teile. Valige soovitud pesumeetod. Kuubikufunktsioon võimaldab valida kuubiku pesuvahendiga pesemiseks sobiva tsükli, et saaksite alati nautida suurepäraseid tulemusi.

Sooja vee ühendus
Sooja vee ühendus. Whirlpooli nõudepesumasin võimaldab otseühendust kuumaveetorustikuga (maksimaalselt 60°C).

7 osaline ekraan
Selge ekraan tsüklite ja pesuvalikute seadistamiseks.

Kiire tsükkel
Nautige kiireid tulemusi. Kiire tsükkel annab teile vähema ajaga hooldus- ja puhastusjõu, mida väärite.

Kokkupandavad riiulid
Kokkupandavad riiulid. Mugavuse suurendamiseks on sellel Whirlpooli nõudepesumasinal kokkupandavad riiulid.

Reguleeritavad jalad
Loodud spetsiaalselt teile.Whirlpooli nõudepesumasinal on reguleeritavad jalad, nii et saate seadet hõlpsalt oma vajadustele kohandada.

Mitmetsooniline
Saab pesta ainult ühel restil – määra see valik tsükli programmeerimisel.

8 programmi
Palju võimalusi, suurepärased tulemused. Whirlpooli nõudepesumasinal on kaheksa erinevat programmi, seega valite alati endale sobivaima.

Intensiivne programm
Pesuprogramm temperatuuril 65°C sobib ideaalselt kõige määrdunud nõude pesemiseks.

Tsükli lõpu piiks
Kasulik meeldetuletus. Pesutsükli lõppemisest teavitab teid helisignaal.

Whirlpool on koduelektroonikaettevõte, mis asub Ameerika Ühendriikides. Pärast sajandit tegutsemist nimetatakse seda ettevõtet endiselt üheks edukamaks ja tuntumaks ning selle tooted rõõmustavad tarbijaid kogu maailmas.
Whirlpooli ikoonilise tuntusega pesumasin oli ettevõtte esimene toode ning on tänagi peamine kaubaartikkel. Sellele järgnesid muud rõivahooldustooted: kuivatid ja triikrauad. Tänapäeval toodab kaubamärk Whirpool ka külmikuid, pliite ja muid köögiseadmeid.
Whirlpoolile kuuluvad ka mitmed teised tuntud kaubamärgid nagu Indesit, Hotpoint ja Polar. Ühinemised ei ole mitte ainult laiendanud pakutavate toodete valikut, vaid viinud ka saadud teadmiste ja kogemustega Whirlpooli ettevõtte kodumasinate turuliidri positsioonile.

Whirlpool WIO3O26PL

Pildid on illustratiivsed ja mõeldud toote omaduste näitamiseks. Joonisel kujutatud toode ei kajasta konkreetset tootemudelit.

Sisseehitatud nõudepesumasin (tuntud ka kui integreeritud nõudepesumasin) on loodud sobima teie köögikapi suurusega. Sisseehitatud nõudepesumasinad mahuvad tööpinna alla ja loovad teie olemasolevale interjöörile korraliku ja sileda viimistluse. Sisseehitatud nõudepesumasina katmiseks on sageli võimalik paigaldada kohandatud kapiuks, mis peidab nõudepesumasina, kui seade on täielikult suletud. Erinevalt eraldiseisvatest nõudepesumasinatest, mida saab kolides kaasa võtta, on sisseehitatud nõudepesumasinad enam-vähem püsivalt paigaldatud nõudepesumasina õõnsusse. Sarnaselt pooleldi sisseehitatud mudelitele annavad täielikult sisseehitatud nõudepesumasinad teie köögile elegantse välimuse. Võrreldes tavaliste ja poolsisseehitatud nõudepesumasinatega sobivad need ideaalselt kõigile, kes soovivad köögis luua sujuvat minimalistlikku stiili. Erinevalt sisseehitatud nõudepesumasinast asub täielikult sisseehitatud nõudepesumasina juhtpaneel ukse ülaosas. Ukse sulgedes ei näe te ühtegi juhtnuppu ja nõudepesumasin jääb täielikult teie köögiseadmesse peidus. Nõudepesumasin on nähtav ainult siis, kui see on avatud – vastasel juhul on see teiste köögikappidega samal tasemel.

Loe lähemalt

Üldine tooteinfo: Whirlpool WIO3O26PL

Kauba ID: 6860852
Kategooria: Nõudepesumasinad
Tootja kood: WIO 3O26 PL
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,63 x 0,68 x 0,91 m, 37,5 kg
Kaubamärk: Whirlpool
Tootja kood: WIO3O26PL
Energiaklass: E
Aastane energiakulu: -
Energiakulu: 0.934 kWh
Energiatarbimine ilma kasutamiseta: 0.5 W
Vee tarbimine aastas: -
Kuivatusklass: A
Standardprogrammi kestus: 190 min
Sisse lülitatud režiimi kestus: 12 min
Müratase: 46 dB
Paigaldusmeetod: Integreeritav nõudepesumasin
Vaade: Whirlpool, integreeritav nõudepesumasin nõudepesumasinad
Kõrgus: 82 cm
Laius: 59.8 cm
Sügavus: 55.5 cm
Pesuklass: A
Värv: Valge
Juhtpaneel: Serval
Pesutemperatuuride arv: -
Programmide arv: 8 tk
Viitstart: Jah
Veelekke kaitse: Jah
½ programm: Pole täpsustatud
Ukse fassaad: Jah
Komplektide arv: 14
Veekulu: 9.5 l
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Whirlpool tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Whirlpool WIO3O26PL
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki