Integreeritav, Külmkapp sügavkülmaga all Bosch KIS87AFE0, Automaatne sulatus

Täpsustused:
Kõrgus: 177 cm
Sügavkülmiku sulatusmeetod: Manuaalne sulatus
Müratase: 36 dB
Energiaklass: Tootekirjeldus
Kauba ID: 2487203
-10 € al. 150 € ostust sooduskoodiga PUHAD324
90567

SJH hind

1 34154
-32%
Lisa korvi
3422 / kuus
Sinu linn

Tallinna väljastuspunkt (Mustamäe tee 46, Tallinn)

11. aprillist

000

Kuller

12. aprillist

4499

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Kuller

12. aprillist

4499

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Kaitse Sinu tootele
SOOVITAME

Toote kirjeldus: Bosch KIS87AFE0

LED-valgustus
LED-valgustus pakub külmikute puhul täiesti uut valgustuskontseptsiooni, tagades ühtlase ja helgivaba sisevalgustuse. LED-valgustid tarbivad vähem elektrit kui tavalised külmikuvalgustid ega vaja seadme eluea vältel väljavahetamist.

VarioZone
Kui vajad sügavkülmikus rohkem ruumi näiteks mitmekorruselisele tordile või tervele kalkunile, siis saad hõlpsalt kõik turvaklaasist riiulid eemaldada. Suuri toiduaineid, nagu koguperepitsad, saab klaaspindadel mugavalt virnastada.

Automaatne superkülmutamine
Selleks et toidu puhul säiliksid vitamiinid, toiteväärtus, väljanägemine ja maitse, tuleks see külmutada võimalikult kiiresti. Automaatse superkülmutamise funktsioon võimaldab külmutada väikseid toidukoguseid kiiremini, kaitstes samal ajal juba külmutatud toiduaineid sulamise eest. Sügavkülmik tuvastab temperatuuri tõusu ja reguleerib temperatuuri selle põhjal automaatselt, et tagada parimad säilitustingimused.

BigBox
Eriti sügav külmutatud toidu sahtel võimaldab külmutatud toiduga nõusid või kogukaid külmutatud toiduaineid, nagu koogid ja pitsad, praktiliselt üksteise peal hoiustada. Pole vahet, kas Sul on vaja säilitada roogasid lapse sünnipäevaks või hoopis pulmatort külmutada – BigBoxis on selleks piisavalt ruumi.

EasyAccess-riiul
Purunemiskindlate raamita klaasriiulite kasutamine on tänu sujuvale väljatõmbemehhanismile eriti mugav. Lisaks võimaldavad need igal ajal toiduainetest hea ülevaate saada.

LowFrost
Lisaks sellele, et tavalise sügavkülmiku sagedasele sulatamisele kulub palju aega, raiskab see ka energiat. LowFrost vähendab sügavkülmikusse koguneva jää hulka, et seadet ei oleks vaja nii tihti sulatada. Kui sulatamine on vältimatu, siis meie LowFrost-funktsiooniga külmikute põhjas on praktiline ventilaator, mis võimaldab teha seda kiiresti ja mugavalt. Vali külmik, mis kannab hoolt nii Sinu kui ka iseenda eest.

VarioShelf
Turvaklaasist valmistatud ja sektsioonideks jaotatud VarioShelf-riiulit saab toodete külmkappi panekuks ja väljavõtmiseks hõlpsasti reguleerida. See sobib hästi suurtele esemetele, nt püstiste pudelite ja kausside jaoks, ning pakub paindlikkust, kui vaja on rohkem ruumi. Riiuli ühe poole saab sujuvalt teise alla lükata, mistõttu see on eriti praktiline.

Eraldi jahutusahelad
Eraldi jahutusahelatega seadmete puhul saab jahekapi ja sügavkülmiku temperatuuri eraldi reguleerida, et tagada kiirem jahutamine. Seda võimaldavad lihtsalt kasutatavad elektroonilised juhtelemendid.

Puhkuserežiim
Kui aktiveeritud on puhkuserežiim, hoitakse temperatuuri jahekapis +14 °C juures ja sügavkülmikus -18 °C juures, kaitstes sellega külmutatud toiduaineid ja takistades samal ajal jahekapis energia raiskamist.

SuperCooling
Aktiveeri enne poodi minemist SuperCooling-funktsioon, et langetada lühikeseks ajaks jahekapi temperatuuri ja hoida ostetud toiduaineid õigel temperatuuril. Temperatuuri saab langetada nupuvajutusega (madalaim seadistus on 2 °C). Ebavajaliku energiatarbe vältimiseks inaktiveeritakse funktsioon automaatselt umbes 6 tunni pärast.

Intelligentne inverteritehnoloogia
Kutsume temperatuuriandurite, elektroonika ja kompressori koostööd intelligentseks inverteritehnoloogiaks. Temperatuuriandurid jälgivad pidevalt temperatuuri sees- ja väljaspool külmikut. Tuvastatud muutused edastatakse kohe elektroonikasüsteemi, mis kohandab selle põhjal kompressori võimsust.

Hoiatusheli
Kui uks ei ole suletud või tekib mõni muu tõrge, antakse sellest märku hoiatusheli või valgusega.

FreshSense
Tänu optimaalsetele hoiutingimustele säilib toidu täiuslik konsistents, näiteks jäätis ei ole liiga kõva ega liiga pehme. Värskuse ja maitse tagamisel on kriitilise tähtsusega püsiv sisetemperatuur. Seetõttu jälgivad FreshSense-andurid pidevalt jahekapi ja sügavkülmiku ning ka keskkonna temperatuuri. See aitab tagada külmikus välistemperatuurist sõltumatu püsiva sisetemperatuuri.

Bosch

"Bränd pole pelgalt aksessuaar, bränd on peamine." - Robert Bosch.
Bosch - loodud kogu eluks.
"Bosch" grupp on juhtiv ülemaailmne tehnoloogia ja teenuste pakkuja. Selles töötab ülemaailmselt 395 000 töötajat (2020. aasta andmed).
Bosch'i tegevus on jaotatud mitmeks ärisektoriks, põhisektor pakub nutikodude jaoks uuenduslikke lahendusi ning pürgib jätkusuutliku, turvalise ja põneva tuleviku poole, tuginedes teadmistele anduritehnoloogia, tarkvara ja teenuste valdkonnas. Boschi kontserni strateegiline eesmärk on elustiili lihtsustamine, kasutades tehisintellekti (AI) sisaldavaid või eraldi välja töötatud tooteid ja lahendusi. Bosch parandab kogu maailmas elukvaliteeti oma innovaatiliste toodete ja teenustega. Lühidalt - Bosch arendab "loodud kogu eluks" tehnoloogiat.
Boschi kasumit kasutatakse heategevusorganisatsioonide kaudu jätkusuutliku ja pikaajalise tuleviku tootmiseks ühiskonnale, keskkonnale ja tulevastele põlvedele. "
 

Bosch KIS87AFE0 Bosch

Pildid on illustratiivsed ja mõeldud toote omaduste näitamiseks. Joonisel kujutatud toode ei kajasta konkreetset tootemudelit.

Üldine tooteinfo: Bosch KIS87AFE0

Kauba ID: 2487203
Kategooria: Külmkapid-külmikud
Tootja kood: KIS87AFE0
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,7 x 0,7 x 2 m, 60 kg
Kaubamärk: Bosch
Tootja kood: KIS87AFE0
Külmiku tüüp: Külmkapp sügavkülmaga all
Vaade: Bosch, külmkapp sügavkülmaga all külmkapid-külmikud
Energiamärgis: E
Energiakulu aastas: 225 kWh
Üldmaht: 270 l
Jahekambri maht: 209 l
Sügavkülmkambri maht: 61 l
Sügavkülmiku temperatuur: -18 ºC
Sulatusmeetod: Automaatne sulatus
Külmapidavus: 26 h
Külmutusvõimsus: 7 kg/24h
Kliimaklass: SN, T
Paigaldusmeetod: Integreeritav
Värv: Valge
Lisafunktsioonid: Täpsustamata
Puhkerežiim: Jah
Juhtimine: Elektrooniline
Laius: 56 cm
Sügavus: 55 cm
Kaal: 63.6 kg
Pudeliriiul: Ei
Juurviljasahtlid: Jah
Sisevalgustus: Jah
Munarestid: Jah
Avatud ukse alarm: Jah
Sügavkülmiku juhtimine: Elektrooniline
Kiirkülmutamine: Jah
Jääalus: Jah
Muu: LED valgustid
Vahetatav ukse suund: Ei
Madala temperatuuriga kaamera: Pole täpsustatud
Toetatavad tehnoloogiad: Puhkuse funktsioon, Ülikülmutamine
Kõrgus: 177 cm
Sügavkülmiku sulatusmeetod: Manuaalne sulatus
Müratase: 36 dB
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Bosch tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega. Kui teil on küsimusi, ootame alati teie kõnet +372 611 5511 või e-kirja aadressil [email protected].

Hinnangud ja arvustused (0)

Bosch KIS87AFE0
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki