Aurutriikraud Nevytol ‎ZZZ0097

Täpsustused:
Võimsus: 1800 W
Triikraua tald: Keraamika
Automaatne väljalülitus: Jah
Kauba ID: 7367310
4729
Lisa korvi
Sinu linn

Tallinna väljastuspunkt (Mustamäe tee 46, Tallinn)

10. maist

000

Postkontor

13. maist

199

Kuller

13. maist

799

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Postkontor

13. maist

199

Kuller

13. maist

799

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Kaitse Sinu tootele

Toote kirjeldus: Nevytol ‎ZZZ0097

1100 W võimsus eemaldab tõhusalt kortsud: Võimas 1100 W riideauruti tugeva ja kontsentreeritud auruga. Kõrge temperatuuriga metallplaadid võimaldavad aurul tungida läbi erinevate kangaste ja eemaldada ka kõige tugevamad kortsud. Meie käeshoitava aurutiga saate kortsud eemaldada sekunditega.
Laiendage mahtu 200 ml-ni: 200 ml veepaak pikendab tööaega kuni 10 minutini ja vähendab seega sagedase veetarbimise probleemi. Kohandatud disain välistab mure lekete pärast ja paagi saab paigaldada vaid ühe pöördega. Tänu läbipaistvale veepaagile ja vasakul küljel olevale skaala märgistusele saate igal ajal jälgida veetaseme muutusi.
Kerge ja kaasaskantav suurus: kerge ja kompaktne suurus ning ergonoomiline käepideme disain tagavad mugava kasutamise. Lihtne kasutada ja hoiustada – see aurusti sobib ideaalselt koju, kontorisse ja reisile. Te ei pea enam oma sihtkohast otsima mahukaid, roostes ja ebaefektiivseid triikraudu.
【Kaasaskantav miniauruti reisimiseks】 Selle kaasaskantava aurutiga saate oma riideid steriliseerida, tolmust pühkida, niisutada ja triikida, tugev aur eemaldab 100% sigaretihaisu, baktereid ning riietelt toiduvalmistamise ja higilõhna. Sellega saab triikida erinevat tüüpi kangaid, nagu ülikonnad, jakid, särgid, mantlid, diivanid, voodipesu, kardinad, vaibad, puuvill, nailon, siid.
Klienditeenindus: toode tuleb välja vahetada ühe aasta jooksul pärast müüki. Kui teil on kasutamise ajal probleeme, võtke meiega viivitamatult ühendust ja me lahendame probleemi veebis 24 tundi ööpäevas.

Võimsus: 1100W
200 ml maht
Kaal: 1000g
Suurus: 272x100x100 mm.
Pakendisse kuulub: hari x 1, tops x 1, klamber x 1, rõivaauruti x 1.

Üldine tooteinfo: Nevytol ‎ZZZ0097

Kauba ID: 7367310
Kategooria: Riideaurutid
Tootja kood: 28040-56
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,7 x 0,4 x 0,5 m, 6 kg
Kaubamärk: Russell Hobbs
Tüüp: Aurutriikarauad
Tuotemerkki: Hall
Isepuhastus: Ei
Tuotemerkki: Jah
Veepagi maht: 200 ml
Ioniseeritud aur: Ei
Kaal umbes: 0.97 kg
Võimsus: 1800 W
Triikraua tald: Keraamika
Automaatne väljalülitus: Jah
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Russell Hobbs tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Nevytol ‎ZZZ0097
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki