Televiisor Philips 32PHS6605/12, 32" (82 cm)

Täpsustused:
Diagonaal: 32" (82 cm)
Resolutsioon: 1366 x 768 (HD Ready)
Smart TV: Jah
Energiaklass: Tootekirjeldus
Kauba ID: 13627

Müüdud

Anname Sulle teada, kui toode on taas saadaval

Sarnased tooted

Toote kirjeldus: Philips 32PHS6605/12

Ühe nupuvajutusega pääseb ligi selgesse menüüsse.
SAPHI on kiire ja intuitiivne operatsioonisüsteem, mis võimaldab Philipsi Smart TV kasutamisest puhast rõõmu tunda. Nautige suurepärast pildikvaliteeti ja ühe nupuvajutusega ligipääsetavat lihtsa kujundusega menüüd. Nii saate telerit lihtsasti juhtida ning kiiresti Philipsi Smart TV populaarseid rakendusi (sh YouTube, Netflix jne) avada.

HD LED TV. Rikkalikud värvid ja imelised detailid.
HD LED TV. LED-tagantvalgustus tagab madala voolutarbimise ning ilusad ja heledad erksavärvilised jooned.

Pixel Plus HD. Terav pilt, olenemata signaalist.
Philips Pixel Plus HD mootor optimeerib pildikvaliteeti, et pakkuda kauni kontrastsusega selget pilti. Saate tänu heledamatele valgetele ja tumedamatele mustadele toonidele nautida teravamat pilti, olenemata sellest, kas striimite sisu internetist või vaatate tavatelevisiooni.

Ideaalne mängimiseks, kuna läbi HDMI tekib lühem kui 20 ms viivitus.
Ideaalne mängimiseks, kuna läbi HDMI tekib lühem kui 20 ms viivitus. Täiustage oma mängukogemust ja laske end paralleelmaailmal kaasa haarata. Kõik see on võimalik tänu tumedamate stseenide suuremale selgusele ja paremale värskendussagedusele.

Philips

Philips on üks tuntumaid elektroonikabrände maailmas. Pakkudes kõike, alates hambaharjadest ja lõpetades meditsiiniseadmetega, on Philips väga laiahaardeline, ent tuntud kõige paremini telerite ja olmeelektroonika tootjana.
Hollandis asuv ettevõte oli algselt pereettevõte, mis tootis lambipirne. 130 tegutsemisaasta jooksul arenes ettevõte üheks maailma suurimaks elektroonikatootjaks. Esimene Philipsi kaubamärgiga teler võeti kasutusele 1949. aastal. Video- ja helitehnoloogia tootjana tuntud Philips on eelmise sajandi viimastel aastakümnetel tutvustanud palju uusi ja originaalseid tooteid. Nende hulka kuuluvad raadio- ja kassettmängija, automaatvastaja ja paljud muud tänaseks tuntud audioseadmed. Täna jätkab üliedukas ettevõte laienemist ja keskendub meditsiinilistele ning tervisliku eluviisi toodetele. Rakendades oma paljude aastate kogemusi ja võimalusi, on Philips välja töötanud tervislike toiduainete ja imikutoodete sarja Philips Avent.

Philips 32PHS6605/12 Philips

Pildid on illustratiivsed ja mõeldud toote omaduste näitamiseks. Joonisel kujutatud toode ei kajasta konkreetset tootemudelit.

Nii nagu nupudega telfonid on asendanud nutitelefonid, asendab "Smart TV" kiiresti tavapäraseid telereid. Mõned aastad tagasi moodsale turule tulnud nutiteleviisor tähendab interneti integreerimist telerisse ning selle ainsaks nõudeks on hea internetiühendus. Sellel on palju olulisi funktsioone: Interneti-ühendus, kogu saadaoleva sisu vaatamise ja mängude mängimise võimalus, teatud rakenduste kasutamine, telesisu salvestamine ja meedia (fotod, videod) vaatamine. Smart TV tehnoloogia kiire arenguga arenevad tootjad üha enam, et vastata kasutajate vajadustele ja muuta süsteem veelgi lihtsamini hallatavaks. Juba on olemas telereid, kus saab nutitelefoni juhtida käeliigutuste või häälega. Samuti on see võimeline teatud tarkvaraprobleeme iseseisvalt lahendama ja värskendama. Nutiteleri populaarsuse teine ​​põhjus on juhtmevaba interneti kasutamise suurenemine kodus. Sama WiFi-ühendusega telerid saavad tõhusaks voogedastuseks voogesitada videot teistest seadmetest – arvutist, telefonist ja mujalt. Nutiteler kohandub kasutajate vajadustega ja tagab lihtsa ligipääsu nende unistuste sisule.

Kaasaegsed telerid on üliõhukesed, kerged, elegantsed, dekoratiivsed ja aitavad kaasa kodu hubasuse loomisele. Tänapäeval domineerivad turul LED-telerid, mille töötas välja 1977. aastal Ameerika firma J.P. Mitchell. Huvitaval kombel oli LED-i varajane versioon ühevärviline, kuna siniseid pirne leiutati alles 1990. aastate alguses. Seda tüüpi ekraan kasutab sama traditsioonilist LCD-tehnoloogiat, mille taustavalgustuses kasutatakse LED-e. Tänu LED-idele on telerite tootjad suutnud parandada LCD-ekraanide välimust. Neil on heledamad ja intensiivsemad värvid, parem kontrastsuse tase ja sujuvamad pildid. Nende populaarsus on tingitud mitte ainult paremast pildikvaliteedist, vaid ka laiast valikust erinevatest suurustest ja muudest soovitud funktsioonidest. LED-telereid on kahte tüüpi: täistaustvalgustusega – selgema nähtavuse ja detailsema pildiga, kuna LED-pirnid on laiali üle kogu ala. Teine tüüp on osaline taustvalgustus (Edge LED), mis võimaldab teha õhema korpusega ja parema kontrastsusega seadmeid. LED-telerid loovad hubase kodukino atmosfääri ilma end liigutamata, kuid kvaliteedigarantiid kaotamata.

Loe lähemalt

Üldine tooteinfo: Philips 32PHS6605/12

Kauba ID: 13627
Kategooria: Televiisorid
Tootja kood: 32PHS6605/12
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,2 x 0,9 x 0,6 m, 6 kg
Kaubamärk: Philips
Mudel: 32PHS6605/12
Energiamärgis: E
Tarbitav võimsus: 27 W
Aastane energiatarbimine: 40 kWh
Voolutarve ooterežiimis: 0.3 kWh
Tehnoloogia: LED
Kumer: Ei
Digituuner: Analoog, DVB-C, DVB-S, DVB-S2, DVB-T, DVB-T2
Kaal: 4.1 kg
Kaal koos alusega: 4.2 kg
Kaadrisagedus: 50 Hz
Kõlarid: 16 W
Ühendusliidesed: AUX 3.5 mm x 1, HDMI x 3, LAN x 1, RF x 2, USB 2.0 x 2
Funktsioonid: Smart TV, Wi-Fi
WiFi: Jah
Bluetooth: Ei
Ambilight: Ei
Hääljuhtimine: Ei
Operatsioonisüsteem: Philips Smart TV
Värv: Must
VESA telerikinnitus: Vesa 100 x 100
Kõrgus ilma statiivita: 43.53 cm
Laius ilma statiivita: 73.18 cm
Sügavus ilma statiivita: 8.11 cm
Kõrgus koos alusega: 45.4 cm
Laius koos alusega: 73.18 cm
Sügavus koos alusega: 16.66 cm
Diagonaal: 32" (82 cm)
Resolutsioon: 1366 x 768 (HD Ready)
Smart TV: Jah
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Philips tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega. Kui teil on küsimusi, ootame alati teie kõnet +372 611 5511 või e-kirja aadressil [email protected].

Hinnangud ja arvustused (26)

Philips 32PHS6605/12
4.7

(26 ostja hinnangud)

5 tähte
(22)
4 tähte
(3)
3 tähte
(0)
2 tähte
(0)
1 täht
(1)

92%

seda toodet soovitavad ostjatest

Jäta toote kohta arvustus

Info ja reeglid

Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.

Hinda toodet
Sergejs D.
19.01.2024

Selle hinna eest väga hea

Sergejs J.
25.11.2023

Hea teler selle hinna kohta, kuid eelistan Samsungi

Dai K.
24.11.2023

Rahuldage vajadus.

Vaida A.
18.11.2023

Teleriga väga rahul. Kõik funktsioonid olemas, saab ühendada nii telefoni kui arvutiga. Kena vaade. Ühesõnaga õnne.

Gene D.
30.07.2023

Väga hea telekas. valgus, näitab pilti hästi.

Kastytis N.
06.06.2023

Ilma eriomadusteta, aga odav nutiteleviisor. Suurepärane hinna/kvaliteedi suhe.

Virginija M.
12.05.2023

Kõik töötab, pilt hea.

Ilona Z.
30.03.2023

Kõik on hästi...

Jurgita H.
24.02.2023

Teler on väga korralik, olen ostuga rahul

Margus V.
24.01.2023

Rahul, hea tv

Rohkem arvustusi

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki