Televiisor Sharp 70GP6260E, 70" (~178 cm)

Täpsustused:
Diagonaal: 70" (~178 cm)
Resolutsioon: 3840 x 2160 (4K)
Energiaklass: Tootekirjeldus
Kauba ID: 9376796

Müüdud

Anname Sulle teada, kui toode on taas saadaval

Sarnased tooted

Toote kirjeldus: Sharp 70GP6260E

4K Ultra HD "Google TV™" koos "Quantum Dot'iga
Hdmi 2.1 koos eARC-ga
Dolby Vision™ – teatrist inspireeritud HDR
"Dolby Atmos®" – täielik 360° heli
Harman/Kardon® kõlarisüsteem
Sujuv liikumine – kaadri interpolatsiooni tehnoloogia
Google'i assistent
Sisseehitatud Chromecast
Lemmik ajaviide. Väikese Google'i abiga.
Vaadake kõigist voogedastusteenustest üle 400 000 filmi ja telesaadete osa – kõik ühes kohas ja korraldatud vastavalt žanridele ja teemadele, mis teid enim huvitavad. Avastage uusi filme ja saateid selle põhjal, mida olete vaadanud ja mis teid huvitab, ning saate isegi oma vaatamisloendit värskendada ja telerit juhtida – seda kõike oma telefonist. Lisaks paluge Google'i assistendil filme otsida, saateid voogesitada, muusikat esitada ja telerit juhtida – kõike seda teie häälega.

4K/UHD eraldusvõime
Hingemattev erksus ja värvid: 4K Ultra HD eraldusvõime on neli korda kõrgem kui Full HD eraldusvõime. Ka vanemaid filme või sarju saab vaadata võrratu selgusega. Selle eest hoolitseb kaasaegne video ülesskaleerimise tehnoloogia, mis optimeerib igat tüüpi sisu 4K eraldusvõime jaoks. See tähendab pidevat kino kvaliteeti teie kodus ilma igasuguste kompromissideta.

harman/kardon® helisüsteem
Võimas kinoheli teie kodus: spetsiaalselt disainitud Harmani helisüsteemil on suurepärane dünaamiline ulatus ja täpne heli, mis täidab kogu ruumi. Selle tulemusena muutub teleri vaatamine kõrvadele tõeliseks pidusöögiks.

Juhtige telerit telefoniga
Juhtige oma telerit otse oma mobiilseadmest Google TV rakendusega. Nüüd leiate midagi suurepärast, mida vaadata, isegi kui diivan sõi teie kaugjuhtimispuldi. Ja telefoni klaviatuuriga saate kiiresti sisestada keerulisi paroole, filmide pealkirju või otsingutermineid.

Google'i assistent
Mugavam ei saakski olla: vajutage kaugjuhtimispuldil Google Assistanti nuppu ja saate telerit kohe häälega juhtida. Näiteks küsige Google'ilt põnevuslugude kohta või avastage avatud mitme mängijaga mänge. Ühendatud koduautomaatika seadmeid, näiteks lampe, saab juhtida ka häälega. Samuti saate teleris hallata ülesandeid, vaadata kalendrit, pääseda juurde teabele ja muule.

HDR - kõrge dünaamiline ulatus
HDR tagab hea telerivaatamise kvaliteedi. Täiendav erksus ja kontrast ning lai värvipalett muudavad pildi inimsilmaga ideaalselt sobivaks. Eredaid pilte tajutakse selgemalt ja elavamalt, punased, rohelised ja sinised toonid muutuvad erksamaks ning pilt saab sügavust.

Mängurežiim
Nagu konsooli ühendamine tavalise teleriga, aeglustab asjatu viivitus mängu. Mängurežiim on erinev: see mängurežiim tagab hea reaktsiooniaja, terava 4K eraldusvõime ja nat. kontrastid. Teie lemmikmängud erutavad teid taas ja saate veelgi rohkem mängudesse sukelduda.

Netflix
Vaadake igal ajal piiramatult ja reklaamideta seda, mis teid huvitab: Netflix võimaldab teil vaadata laias valikus filme, sarju ja dokumentaalfilme, sealhulgas kassahitte ja populaarseid kodumaiseid lavastusi. Lihtsalt registreeruge tasulise tellimuse saamiseks ja saate kohe valida tuhandete pakkumiste hulgast.

Active Motion 1000
Hägusus ja udusus on minevik: Funktsiooniga Active Motion on liikuv pilt sama erk kui ükskõik millisel tavalisel LCD-televiisoril. Ja kust see drastiline erinevus tuleb? Suure jõudlusega protsessoritest, mis arvutavad vahepealseid pilte, ja ülivõimsast madala reageerimisajaga LCD-ekraanist. Ideaalne sportimiseks, filmimiseks ja märuliks.

Google Play film
Kas soovite kohe liituda ja vaadata filme ja telesaateid enne, kui need Blu-ray'le jõuavad? Kas otsite teatud filme, mis pole praegu kusagil saadaval? Seejärel ostke või laenutage oma lemmikfilm teenusega Google Play Movie. Lihtsalt voogesitage filme otse suurel teleekraanil ja muutke oma elutuba pere või sõprade kinosaaliks. Või laadige alla ja vaadake teile sobival ajal.

Sisseehitatud Chromecast
Mobiiltelefonist, tahvelarvutist või sülearvutist otse suurele teleriekraanile: Sisseehitatud Chromecastiga saate voogesitada oma lemmikfilme, -videoid, -rakendusi, -mänge ja muud, et saaksite nautida kõike lihtsalt suures formaadis. Saate isegi Chromecastiga oma nutitelefoni puhkusefotosid Jet TV-s näidata – need on teravad ja täiuslike värvidega.

"Prime Video
Amazon Prime Video abil saate vaadata paljusid (originaalseid) filme ja telesaateid. Vaadake sarju, millest kõik praegu räägivad, ja nautige parimaid filme, sealhulgas tänapäevaseid kassahitte. See tasuline voogedastusteenus toob teie ekraanile iga kord hea meelelahutuse.

HEVC/h.265
Tulevikku kuulub: Selle uusima videokodekiga valmistute homsete edastusstandardite jaoks juba täna. Ja kui aeg käes, olete oma Sharp teleriga tipptasemel.

Dolby Vision
See uuenduslik tehnoloogia, mis toob pildid uuesti ellu, on inspireeritud kinost. See kasutab suurenenud erksust, kontrasti, värve ja detaile. Tulemuseks on väga individuaalsed pildid, mis on nii selged, et unustate erinevuse filmide või telesaadete ja tegelikkuse vahel.

"Dolby Atmos
Tere tulemast võimsasse heliuniversumisse, mis defineerib ruumilise heli uuesti: Dolby Atmosega näivad ruumi toonid te ümber kiirgavat ja on hingematvalt tõelised. See viib teie meelelahutuskogemuse mõõtmeteni, mille olemasolust te ei teadnudki. Dolby Atmose sisu on saadaval 4K-UHD Blu-ray plaatidel ja video voogedastusteenustel (nt Netflix) või muusika voogedastusteenustel (nt Tidal).

HDMI ühendus
HDMI-sisendid võimaldavad ühendada mitmesuguseid seadmeid – Blu-ray- või DVD-mängijaid, edastusseadmeid, digivastuvõtjaid või mängukonsoole. Filmid, muusika ja mängud on teie teleris kohe saadaval.

HLG
Hybrid Log-Gamma, lühendatult HLG, on iga kaasaegse teleri jaoks kohustuslik. Selle standardiga saate nautida optilise kvaliteediga HDR-sisu, mida edastavad ringhäälinguorganisatsioonid või voogesituse pakkujad satelliidi, kaabli või antenni kaudu.

Sharp on olnud turul alates 1912. aastast. Ettevõte on spetsialiseerunud uuenduste tegemisele erinevates tootekategooriates, alates mehaanilistest pliiatsitest kuni Jaapani esimeste raadio- ja televiisorite, maailma esimeste LCD-elektrooniliste kalkulaatorite, päikesepatareide ning LCD-telerite masstootmise ja arenduseni. 
Sharpi missiooniks on täiustatud tehnoloogiate abil parandada inimeste elu, pöörates suurt tähelepanu innovatsioonile, kvaliteedile, originaalsusele ja disainile. "Siiruse ja loovuse" põhimõtte kasutamine, mis on seotud selge eesmärgiga parandada inimeste elu uusimate tehnoloogiate kasutuselevõtuga tagab, et saadud tooted pole mitte ainult ainulaadsed ja uuenduslikud, vaid vastavad ka ettevõtte motole - "Me loome tooteid, mida teised soovivad", kujundades samal ajal 21. sajandi tarbimisvoolusid. Tooted on loodud selleks et aidata inimestel, peredel ja ärimeeskondadel hõlpsasti ühenduses olla, selgelt suhelda ja oma loovust väljendada.
Pole ühtegi teist sellist firmat nagu Sharp, nagu pole ka teist täpselt samasugust inimest - Sharp'i moto on olla originaalne.
 

Sharp 70GP6260E

Pildid on illustratiivsed ja mõeldud toote omaduste näitamiseks. Joonisel kujutatud toode ei kajasta konkreetset tootemudelit.

QLED

QLED krüpteerib Quantum Light-Emitting Diode. Teisisõnu tähendab see, et QLED-teler on täpselt nagu tavaline LED-teler, ainult et see kasutab heleduse ja värvide suurendamiseks pisikesi nanoosakesi, mida nimetatakse kvantpunktideks. Sony tutvustas seda tehnoloogiat 2013. aastal, kuid varsti pärast seda alustas Samsung oma QLED-telerite müüki ja sõlmis litsentsimispartnerlussuhted teiste tootjatega, nii et leiate ka Vizio, Hisense, TCL ja paljude teiste väikeste kaubamärkide seast QLED-telereid. QLED-teleritel on heleduse osas suur eelis. Kuna nad kasutavad individuaalset taustvalgustust (selle asemel, et toetuda igale pikslile oma taustvalgustuse loomisel), võivad need LED-taustvalgustid olla uskumatult eredad. Kui lisada sellele kvantpunktide võime maksimeerida taustvalgustust, tekitades eredamaid toone kogu värvispektris ilma küllastust kaotamata, on ekraan piisavalt hele, et olla selgelt nähtav ka kõige eredamas keskkonnas. Lisaks on QLED-tehnoloogiat lihtsam ja odavam toota, kasutades suuremaid suurusi, nii et kui vajate suuremat ekraani madala hinnaga, on see suurepärane valik.

Nii nagu nupudega telfonid on asendanud nutitelefonid, asendab "Smart TV" kiiresti tavapäraseid telereid. Mõned aastad tagasi moodsale turule tulnud nutiteleviisor tähendab interneti integreerimist telerisse ning selle ainsaks nõudeks on hea internetiühendus. Sellel on palju olulisi funktsioone: Interneti-ühendus, kogu saadaoleva sisu vaatamise ja mängude mängimise võimalus, teatud rakenduste kasutamine, telesisu salvestamine ja meedia (fotod, videod) vaatamine. Smart TV tehnoloogia kiire arenguga arenevad tootjad üha enam, et vastata kasutajate vajadustele ja muuta süsteem veelgi lihtsamini hallatavaks. Juba on olemas telereid, kus saab nutitelefoni juhtida käeliigutuste või häälega. Samuti on see võimeline teatud tarkvaraprobleeme iseseisvalt lahendama ja värskendama. Nutiteleri populaarsuse teine ​​põhjus on juhtmevaba interneti kasutamise suurenemine kodus. Sama WiFi-ühendusega telerid saavad tõhusaks voogedastuseks voogesitada videot teistest seadmetest – arvutist, telefonist ja mujalt. Nutiteler kohandub kasutajate vajadustega ja tagab lihtsa ligipääsu nende unistuste sisule.

Loe lähemalt

Üldine tooteinfo: Sharp 70GP6260E

Kauba ID: 9376796
Kategooria: Televiisorid
Tootja kood: 70GP6260E
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 1,62 x 0,16 x 0,95 m, 31 kg
Kaubamärk: Sharp
Mudel: 70GP6260E
Energiamärgis: F
Tarbitav võimsus: - W
Aastane energiatarbimine: 175 kWh
Voolutarve ooterežiimis: - kWh
Tehnoloogia: QLED
Vaade: Sharp, qled televiisorid
Smart TV: Jah
Kumer: Ei
Digituuner: DVB-T / T2 / C / S / S2
Ühendusliidesed: HDMI x 4
WiFi: Jah
Diagonaal: 70" (~178 cm)
Resolutsioon: 3840 x 2160 (4K)
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Sharp tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Sharp 70GP6260E
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki