Täisautomaatne kohvimasin Jura S8 Piano Black, Manuaalne piimavahustaja

Täpsustused:
Kohvimasina tüüp: Täisautomaatne kohvimasin
Piimavahustaja: Manuaalne piimavahustaja
Kohvijoogi tüüp: Espresso, Cappuccino, Kuum piim, Kuum vesi, Americano
Kauba ID: 8325631
0 € tasuta tarne Omniva pakiautomaati
1 63900
Lisa korvi
6194 / kuus
Sinu linn

Tallinna väljastuspunkt (Mustamäe tee 46, Tallinn)

10. maist

000

Omniva pakiautomaat

13. maist

0 € tasuta tarne sooduskoodiga TARNE424
219

Postkontor

13. maist

199

DPD pakiautomaat

13. maist

249

Smartpost pakiautomaat

13. maist

259

Kuller

13. maist

899

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Omniva pakiautomaat

13. maist

0 € tasuta tarne sooduskoodiga TARNE424
219

Postkontor

13. maist

199

DPD pakiautomaat

13. maist

249

Smartpost pakiautomaat

13. maist

259

Kuller

13. maist

899

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Kaitse Sinu tootele
SOOVITAME

Toote kirjeldus: Jura S8 Piano Black

Jura S8 on kompaktne kohvimasin, millel on Jura Premium segmendi kohvimasinate omadused. Eriti laia värvilise puuteekraani abil saate valida kuni 15 joogitüübi hulgast. Paigaldatud uusimad tehnoloogiad tagavad jookide täiusliku maitse (nagu oleks need teinud professionaalne barista!). Lisaks näeb seade välja väga stiilne ja luksuslik.

  • 15 tüüpi jooke ühe klõpsuga

Kohvimasin valmistab ühe klõpsuga 15 sorti jooki. Valige laia musta kohvivaliku hulgast: ristretto, espresso, must kohv. Valmista ka kohv piimaga: cappuccino, caffè latte, latte macchiato, flat white, espresso macchiato. Valmistage rohelise tee jaoks ka portsjon vahustatud piima, kuuma piima, kuuma vett 

  • Professionaalne aroomiveski
Professionaalne Aroma kohviveski säilitab võrreldes teiste tavaliste veskitega isegi 12,2% rohkem aroomi ja tagab parema jahvatuskvaliteedi kogu tööperioodi vältel. Täiustatud lihvimisgeomeetria tagab optimaalse lihvimiskõvera. See tähendab, et suurem peenosakeste osakaal jahvatatud kohvis tagab kohviubade aroomi võimalikult palju esiletõstmise.
  • Kaasaegne juhtimine
Kohvimasina juhtimine on 4,3-tollise värvilise ekraani puudutamine tõeline nauding. Puudutage vaid joogi sümbolit ja näete ekraanilt, kuidas joogi valmistamise protsess toimub. Kohvimasina menüü on ülimalt lihtne, nii et leiad lihtsalt vajaliku üles. 
  • Professionaalne cappuccino masin piimaga jookide jaoks
Uus kreemja piimavahuga cappuccino valmistaja ei näe mitte ainult stiilne välja ja on valmistatud kvaliteetsetest materjalidest, vaid valmistab suurepäraselt ka ideaalse konsistentsiga piima piimaga jookide jaoks: olgu selleks piimavaht või lihtsalt kuum piim (olenevalt valitud retseptist) .
  • P.E.P tehnoloogia paksu ristretto ja espresso valmistamiseks
Pulsskohvi valmistamise tehnoloogia P.E.P.© tagab, et ristretto ja espresso on ideaalse paksusega - väiksema mahuga jooke valmistades voolab vesi läbi kohvi pikemate intervallidega. Nii pikeneb kohvi tõmbamisaeg ning valmistatud kohv on tugevam ja aromaatsem.
  • Nutikas veesüsteem
Nutikas veesüsteem tunneb paigaldatud veefiltri automaatselt ära, mistõttu pole seda enam vaja täiendavalt programmeerida. Regulaarselt kasutatavad ja vahetatud veefiltrid "Claris Smart" tagavad vee kõrgeima kvaliteedi ja kaitsevad kohvimasina veesüsteemi katlakivi tekke eest.
  • Soliidne disain
Tänu selgetele sümmeetrilistele vormidele ja kvaliteetsetele materjalidele näeb kohvimasin välja äärmiselt soliidne. Viimistlust lisavad hoolikalt läbimõeldud detailid: kvaliteetne ja ainulaadse disainiga metallist käepidemega veepaak, kroomitud tassialus ja käsitsi poleeritud tsingisulamist oamahuti kaas. Kõik see jätab väga meeldiva mulje.

Jura

JURA on 1931. aastal asutatud kohvimasinaid tootev bränd, mis seisab kõrgeima kvaliteedi, ainulaadse disaini, jätkusuutlikkuse ja ammendamatute uuenduslike ideede eest. Tegemist on üle 90 aasta pikkuse, pika ajalooga maailmakuulsa ja ülikõrgelt hinnatud Šveitsi ettevõttega.
JURA eesmärk on arendada tooteid, mis tõstaksid lati kõrgele kohvi kvaliteedi, erinevate joogivalikute, kasutusmugavuse ja originaalse disaini osas. Tooted, mis oleksid aktuaalsed mitte ainult täna ja homme, vaid oleksid jätkusuutlikud ja jääksid samaks mõneks või isegi kümneks aastaks. Just sel põhjusel ei loo JURA kapselkohvimasinaid, mille populaarsus on pigem lühiajaline, vaid alati naturaalse, jahvatatud kohvi masinaid.
Ranged vastupidavustestid on JURA tootearenduse lahutamatu osa. Kohvimasinate kasutusaastaid simuleeritakse JURA laborites kõige raskemates tingimustes. Kvaliteedi tagamise eesmärgil valmistatakse igal aastal umbes JURA müügiesindustes ja kontorites 4 miljonit tassi kohvi mis vajab 30 tonni kohviube, ent keskkonnahoidu silmas pidades taaskäideldakse kohvipaks loodusliku väetisena. 
 

Jura S8 Piano Black Jura

Pildid on illustratiivsed ja mõeldud toote omaduste näitamiseks. Joonisel kujutatud toode ei kajasta konkreetset tootemudelit.

Üldine tooteinfo: Jura S8 Piano Black

Kauba ID: 8325631
Kategooria: Kohvimasinad ja espressomasinad
Tootja kood: 15381
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,3 x 0,45 x 0,35 m, 12 kg
Kaubamärk: Jura
Võimsus: 1450 W
Kõrgus: 34.8 cm
Laius: 28 cm
Sügavus: 44.4 cm
Veemahuti: 1.9 l
Sisseehitatud kohviveski: Jah
Värv: Must
Korpus: Täpsustamata
Kohvitüüp: Jahvatatud kohv, Kohvioad
Muu info: Cappuccino valmistamine
Nutiseade: Ei
Kohvimasina tüüp: Täisautomaatne kohvimasin
Vaade: Jura, täisautomaatne kohvimasin kohvimasinad ja espressomasinad
Piimavahustaja: Manuaalne piimavahustaja
Kohvijoogi tüüp: Espresso, Cappuccino, Kuum piim, Kuum vesi, Americano
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Jura tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Jura S8 Piano Black
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki