Kuumaõhufritüür Deerma KZ120

Täpsustused:
Korpus: Plastik
Võimsus: 1700 W
Mahutavus: 7.5 l
Kauba ID: 9243861

Müüdud

Anname Sulle teada, kui toode on taas saadaval

Sarnased tooted

Toote kirjeldus: Deerma KZ120

Deerma KZ120 1700W õlivaba kuumaõhufritüür
Deerma KZ120 1700 W õlivaba fritüür muudab toiduvalmistamise revolutsiooniliseks, ühendades tõhususe, ohutuse ja mitmekülgsuse. Tänu 1700 W võimsusele, kiirele kuumutamisele kuni 200 °C ja 7,5-liitrisele fritüürile ei lihtsusta see mitte ainult toiduvalmistamist, vaid aitab ka kaasa tervislikumale eluviisile. Intuitiivsed, nutikad menüüd, sõltumatu temperatuuri ja küpsetusaegade kontroll, selge ekraan ja rohke ülekuumenemiskaitse teevad sellest seadmest asendamatu seadme igas köögis.

Kiire soojenemine ja tõhusus


Deerma KZ120 fritüüril on muljetavaldav 1700 W võimsus, mis võimaldab seda kiiresti kuumutada kuni 200°C. See muudab söögi valmistamise kiiremaks ja tõhusamaks, mistõttu on see ideaalne kiireid inimesi ja peresid silmas pidades.

Nutikas menüü


Kaheksa eelseadistatud programmi abil reguleerib praadimasin automaatselt temperatuuri ja küpsetusaega erinevate koostisosade jaoks. See muudab toiduvalmistamise lihtsamaks ja intuitiivsemaks isegi algajale kokale.

Täpne juhtimine


Seade annab teile täieliku kontrolli küpsetamisprotsessi üle, võimaldades teil reguleerida temperatuuri 75-200 °C ja küpsetusaega 1-60 minutit. Need valikud võimaldavad teil täpsustada konkreetsete retseptide seadistusi.

Suur mahutavus


7,5-liitrine fritüür sobib ideaalselt kogu pere toiduvalmistamiseks. See saab hakkama suurte portsjonitega, mis on eriti kasulik pereürituste või pidude puhul.

Turvalisus ja kasutusmugavus


Kuumaõhufritüür on varustatud mitmete ülekuumenemiskaitseseadmetega, mis tagavad ohutu töö. Lihtne ja selge ekraan muudab seadme kasutamise lihtsaks ning mittekleepuv küpsetuskorv muudab puhastamise ja hoolduse lihtsaks. Lisaks sellele võimaldavad 14 sõltumatut nuppu lihtsat navigeerimist ja 11 turbiinirootori laba tagavad ühtlase toiduvalmistamise.

Pakett sisaldab:
fritüür x 1

Kasutusjuhend x 1

Mittenakkuv küpsetusanum x 1

Garantiikaart x 1

Spetsifikatsioonid:

Kaubamärk Deerma
Mudel DEM-KZ120W
Võimsus 1700W
Nominaalne pinge 220-240V
Nimisagedus 50-60Hz
Maht 7,5 liitrit
Temperatuurivahemik 75-200°C
Ajavahemik 1-60 minutit
Mõõdud 310 x 420 x 360 mm

Kuumaõhufritüür

Õhufritüür on sisuliselt tugevdatud sisseehitatud konvektsiooniga ahi. See seade simuleerib fritüürimise tulemusi, kasutades ainult kuuma õhku. Külmutatud kanatiibadest ja kodustest friikartulitest kuni röstitud köögiviljade ja värskelt küpsetatud küpsetisteni saate küpsetada kuumaõhufritüüris. Kuidas õhufritüürid töötavad? Õhufriti ülemises osas on kuumutusmehhanism ja ventilaator. Te asetate toidu fritüüri korvi ja kui see on sisse lülitatud, voolab kuum õhk alla ja ümber toidu. See kiire ringlus muudab toidu krõbedaks.

Üldine tooteinfo: Deerma KZ120

Kauba ID: 9243861
Kategooria: Kuumaõhufritüürid ja fritüürid
Tootja kood: KZ120W
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,1 x 0,1 x 0,1 m, 0,1 kg
Kaubamärk: Deerma
Tüüp: Kuumaõhufritüür
Vaade: Deerma, kuumaõhufritüür kuumaõhufritüürid ja fritüürid
Värv: Must
Korpus: Plastik
Võimsus: 1700 W
Mahutavus: 7.5 l
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Deerma tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Deerma KZ120
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki