Kuumaõhufritüür Leacco AF103

Täpsustused:
Korpus: Roostevaba teras
Võimsus: 1800 W
Mahutavus: 12 l
Kauba ID: 9297976
8830
Lisa korvi
922 / kuus
Sinu linn

Postkontor

8. juulist

199

Omniva pakiautomaat

8. juulist

219

DPD pakiautomaat

8. juulist

249

Smartpost pakiautomaat

8. juulist

259

Kuller

8. juulist

599

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Postkontor

8. juulist

199

Omniva pakiautomaat

8. juulist

219

DPD pakiautomaat

8. juulist

249

Smartpost pakiautomaat

8. juulist

259

Kuller

8. juulist

599

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Kaitse Sinu tootele

Toote kirjeldus: Leacco AF103

Air Fryer LEACCO AF103

Õhufritüüriga Leacco AF103 on toiduvalmistamine tõeline nauding. It uses hot air, so that the prepared dishes are not only tasty, but also healthy. See võimaldab valida 10 režiimi vahel ja selle maht on koguni 12 liitrit. See võimaldab reguleerida küpsetusaega ja temperatuuri vahemikus 30°C-200°C. The built-in display will make it easy for you to operate the device. See on ideaalne tööriist kõigile kokandushuvilistele, nii kogenud kokkadele kui ka algajatele kulinaariahuvilistele.

LEACCO/AF103/1

Healthy and tasty

Air Fryer will not only make your favorite dishes even tastier, but also healthier than ever before. Tänu täiustatud kuuma õhu tsirkulatsioonitehnoloogiale saate nautida maitsvaid roogasid ilma palju rasva kasutamata. Seade jaotab kuumuse toidu ümber ühtlaselt, luues väljastpoolt ideaalselt krõbeda kooriku, säilitades samal ajal sisemuse mahlase ja maitsekana.

LEACCO/AF103/2

Get carried away with your culinary frenzy

AF103 pakub kuni 10 erinevat toiduvalmistamisrežiimi ning kaasas on palju kasulikke tarvikuid, mis aitavad teil valmistada erinevaid roogasid. Küpsetage maitsvaid kooke, grillige mahlast liha, praadige krõbedaid friikartuleid, valmistage tervislikke köögivilju, kuivatage puuvilju ja palju muud. Try all 10 modes of the Air Fryer and discover new culinary possibilities!

LEACCO/AF103/3

Convenient operation - thoughtful design

Söögitegemine pole kunagi olnud nii mõnus ja mugav! Õhufritüür on varustatud suure aknaga, mis võimaldab teil toiduvalmistamise protsessi juhtida ilma kaant avamata. Its capacity is as much as 12 liters, so you can easily prepare a tasty dinner for the whole family. Veelgi suurema mugavuse huvides on seadmel sisseehitatud LED-ekraan, millega saab käsitsi reguleerida temperatuuri ja küpsetusaega, samuti valida saadaolevate režiimide hulgast.

LEACCO/AF103/4

Included

  • õhufritüür

  • tray

  • drip tray

  • instruction manual

Manufacturer

Leacco

Model

AF103

Capacity

12 l

Rated voltage

220-240V

Rated frequency

50/60 Hz

Rated power

1800W

Temperature

30°C-200°C

Weight

5.44 kg

Dimensions

315 x 340 x 370 mm

Kuumaõhufritüür

Õhufritüür on sisuliselt tugevdatud sisseehitatud konvektsiooniga ahi. See seade simuleerib fritüürimise tulemusi, kasutades ainult kuuma õhku. Külmutatud kanatiibadest ja kodustest friikartulitest kuni röstitud köögiviljade ja värskelt küpsetatud küpsetisteni saate küpsetada kuumaõhufritüüris. Kuidas õhufritüürid töötavad? Õhufriti ülemises osas on kuumutusmehhanism ja ventilaator. Te asetate toidu fritüüri korvi ja kui see on sisse lülitatud, voolab kuum õhk alla ja ümber toidu. See kiire ringlus muudab toidu krõbedaks.

Üldine tooteinfo: Leacco AF103

Kauba ID: 9297976
Kategooria: Kuumaõhufritüürid ja fritüürid
Tootja kood: AF103
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,35 x 0,34 x 0,34 m, 2 kg
Kaubamärk: Leacco
Tüüp: Kuumaõhufritüür
Vaade: Leacco, kuumaõhufritüür kuumaõhufritüürid ja fritüürid
Värv: Must
Korpus: Roostevaba teras
Võimsus: 1800 W
Mahutavus: 12 l
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Leacco tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Leacco AF103
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki