Mahlapress Wilfa JU2S-800

Täpsustused:
Võimsus: 800 W
Korpus: andmed puuduvad
Kauba ID: 7296140
14400
Lisa korvi
704 / kuus
Sinu linn

Tallinna väljastuspunkt (Mustamäe tee 46, Tallinn)

8. maist

000

Postkontor

9. maist

199

DPD pakiautomaat

9. maist

249

Smartpost pakiautomaat

9. maist

259

Kuller

9. maist

799

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Postkontor

9. maist

199

DPD pakiautomaat

9. maist

249

Smartpost pakiautomaat

9. maist

259

Kuller

9. maist

799

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Kaitse Sinu tootele

Toote kirjeldus: Wilfa JU2S-800

Mahlapressi abil saate ise valmistada tervislikku ja kodus pressitud mahla just selliseks nagu soovite. Köögiviljadest ja lemmikpuuviljadest saadud mahlad annavad võimaluse alustada päeva energiaküllaste vitamiinidega. Masinal on kaks kiirust, mis tähendab, et sellega saab mahla teha nii pehmetest kui ka kõvadest puu- või köögiviljadest.

Värske mahl iga päev

Mahlapressi sisse on paigaldatud võimas 800 W mootor, mis pressib kiiresti ja tõhusalt kogu mahla nii puu- kui juurviljadest. Filter tagab maksimaalse mahla ekstraheerimise ja viljalihamahuti tagab, et viljaliha mahla sisse ei satuks. Kaitseriba takistab aktiveerimist, kui see on valesti paigaldatud, seega on selle kasutamine ohutu.

Nii puu- kui juurviljade puhul

Kasutage oma lemmikpuu- ja köögivilju ning looge fantastiline maitse. Näiteks pigistage apelsini ja ananassi ning nautige eksootilisi maitseid või võtke porgandit ja peeti ning valmistage tervislik ja maitsev köögiviljamahl. Lisatud anum asetatakse rõhu all mahla väljalaskeavasse ja sobib siis suurepäraselt lauale serveerimiseks.

Suur sisselasketoru

Tänu suurele toitetorule saate mahlapressi lihtsalt lisada puu- ja juurviljatükke. Seejärel suruge söötja õrnalt alla ja keerake kiiruse regulaatorit asendisse üks või kaks, olenevalt kasutatavatest koostisosadest – asend 1 sobib pehmete puuviljade, nagu melon, kurk, apelsin ja tomat jaoks, asend 2 sobib suurepäraselt kõvemate puuviljade ja köögiviljade jaoks nagu porgand, õun, seller ja peet.

Näpunäiteid ja nippe

Mahlapressi puhastamine pärast kasutamist ei võta liiga kaua aega – seda on lihtsam puhastada, kui mahl ja viljaliha on värsked.
Kasutage värskeid puu- ja köögivilju, kuna need sisaldavad rohkem mahla.
Mahlapressimiseks sobivad eriti hästi ananassid, peet, sellerivarred, õunad, kurgid, porgandid, spinat, melonid, tomatid, granaatõunad, apelsinid ja viinamarjad. Te ei pea õhukesi kestasid eemaldama. Koored tuleb eemaldada nt. apelsinidelt, ananassidelt ja kuumtöötlemata peedilt. Samuti eemaldage tsitruse koore all olev valge, kuna sellel on mõru maitse.
Õunamahl pruunistub kiiresti. Protsessi aeglustamiseks lisage paar tilka sidrunimahla.
Mahlapressimiseks ei sobi puuviljad, mis sisaldavad palju tärklist, nagu banaanid, papaiad, avokaadod, viigimarjad ja mangod. Kasutage nende puuviljade töötlemiseks köögikombaini või blenderit.
Pärast mahla pressimist jooge see võimalikult kiiresti ära. Kui mahl on pikka aega hapnikuga kokku puutunud, mõjutab see negatiivselt selle maitset ja toiteväärtust.
Maksimaalse mahlakoguse eraldamiseks suruge sööturit alati aeglaselt alla.

CE-vastavusmärgis

CE-vastavusmärgis on toote tootja kinnitus selle kohta, et toode vastab selle suhtes kohaldatavate Euroopa Komisjoni direktiivide nõuetele.

Üldine tooteinfo: Wilfa JU2S-800

Kauba ID: 7296140
Kategooria: Mahlapressid
Tootja kood: 609912
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,21 x 0,4 x 0,45 m, 7 kg
Kaubamärk: Wilfa
Tüüp: Elektrilised mahlapressid
Vaade: Wilfa, elektrilised mahlapressid mahlapressid
Tagasikäigu funktsioon: Ei
Kiiruste arv: 2
Kannu maht: 0.75 l
Viljaliha konteineri maht: 1.5 l
Värv: Hõbedane
Võimalus pressida tervetest puu- ja aedviljadest: Jah
Kaal: 5 kg
Võimsus: 800 W
Korpus: andmed puuduvad
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Wilfa tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Wilfa JU2S-800
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki