Mikser Riposo mikser koos kausiga

Täpsustused:
Tüüp: Mikser
Võimsus: 400 W
Kauba ID: 10214067

Müüdud

Anname Sulle teada, kui toode on taas saadaval

Sarnased tooted

Toote kirjeldus: Riposo mikser koos kausiga

Riposo blender koos kausiga on ideaalne köögikaaslane neile, kes armastavad küpsetada ja retseptidega eksperimenteerida. Tänu mitmekülgsetele lisatarvikutele ja mitmele kiiruse seadistusele sobib see nii algajatele kui ka kogenud kodukokkadele. Võimas mootor tagab sujuva blenderdamise ja segamise, mistõttu sobib see ideaalselt mitmesuguste kulinaarsete ülesannete täitmiseks. Kompaktne disain ja kaasasolev kauss teevad sellest mugava valiku igasse köögiruumi.

  • Mitmekülgsed kiiruse seaded: Viie kiiruse valikuga varustatud blender võimaldab teil leida iga retsepti jaoks sobiva segamiskiiruse, alates õrnast segamisest kuni jõulise segamiseni.
  • Võimas mootor: Tugeva 400-vattise mootoriga saab see vaevata hakkama ka kõige raskemate koostisosadega, andes iga kord ühtlase tulemuse.
  • Põhjalik tarvikute komplekt: Komplektis on tainasegamislisad ja vahustamisvarred, mis pakuvad kõiki vajalikke tööriistu mitmesuguste toiduvalmistamis- ja küpsetamisülesannete jaoks.
  • Sisaldab segamiskaussi: Kaasas olev kauss tagab mugavuse ja tõhususe, mis teeb koostisosade valmistamise ja segamise lihtsaks ilma täiendavate köögitarvete vajaduseta.
  • Kompaktne ja tõhus disain: Seda blenderit on lihtne hoiustada ja kasutada ning see on disainitud nii, et see sobitub sujuvalt igasse köögikomplekti, tegemata järeleandmisi funktsionaalsuse osas.

Üldine tooteinfo: Riposo mikser koos kausiga

Kauba ID: 10214067
Kategooria: Mikserid
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,46 x 0,48 x 0,38 m, 1,987 kg
Kaubamärk: Riposo
Korpus: Andmed puuduvad
Kiirused: 5
Nupp Turbo: Täpsustamata
Komplektis: Kauss, Segamisotsik, Taigna segamislisandid
Tüüp: Mikser
Vaade: Riposo, mikser mikserid
Võimsus: 400 W
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Riposo tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Riposo mikser koos kausiga
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki