Philips Viva Collection HD9355/92

Täpsustused:
Korpus: Roostevaba teras
Temperatuuri reguleerimine: Ei
Kauba ID: 6045937
0 € tasuta tarne Omniva pakiautomaati
4789

SJH hind

5499
-12%
Lisa korvi
Sinu linn

Telli täna kuni 19:00


Tallinna väljastuspunkt (Mustamäe tee 46, Tallinn)

HOMME, 27. aprillist

000

Omniva pakiautomaat

Esmaspäeval, 29. aprillist

0 € tasuta tarne sooduskoodiga TARNE424
219

Postkontor

Esmaspäeval, 29. aprillist

199

DPD pakiautomaat

Esmaspäeval, 29. aprillist

249

Kuller

Esmaspäeval, 29. aprillist

599

Smartpost pakiautomaat

Teisipäeval, 30. aprillist

259

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Omniva pakiautomaat

Esmaspäeval, 29. aprillist

0 € tasuta tarne sooduskoodiga TARNE424
219

Postkontor

Teisipäeval, 30. aprillist

199

DPD pakiautomaat

Teisipäeval, 30. aprillist

249

Smartpost pakiautomaat

Teisipäeval, 30. aprillist

259

Kuller

Teisipäeval, 30. aprillist

599

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Kaitse Sinu tootele

Toote kirjeldus: Philips Viva Collection HD9355/92

Philips Viva Collection HD9355/92 elektriline veekeetja on tee- ja kohvisõpradele hädavajalik. Stiilne roostevabast terasest disain lisab elegantsi igasse kööki. 1,7-liitrise mahutavuse ja võimsa 2060 W võimsusega veekeetja keedab kiiresti vett teie lemmik kuumade jookide jaoks. Automaatne väljalülitusfunktsioon tagab ohutuse ja mugavuse. Kui soovite hommikul tassi teed või vajate kuuma vett toiduvalmistamiseks, on Philips elektriline veekeetja teie jaoks ideaalne valik.

  • Elegantne ja vastupidav disain: kõrgekvaliteedilisest roostevabast terasest valmistatud veekeetja ei näe mitte ainult hea välja, vaid pakub ka pikaajalist jõudlust.
  • Kiire keetmine: võimsa 2060 W võimsusega veekeetja keedab vett kiiresti, säästes teile aega ja energiat.
  • Mugavad funktsioonid: automaatne väljalülitusfunktsioon pakub lisaturvalisust ja meelerahu, samas kui suur 1,7-liitrine mahutavus võimaldab teil keeta vett mitme tassi või ülesande jaoks korraga.
  • Lihtne kasutada: ergonoomiline käepide ja hõlpsasti loetav veetaseme indikaator muudavad täitmise ja täiendamise lihtsaks.

Philips

Philips on üks tuntumaid elektroonikabrände maailmas. Pakkudes kõike, alates hambaharjadest ja lõpetades meditsiiniseadmetega, on Philips väga laiahaardeline, ent tuntud kõige paremini telerite ja olmeelektroonika tootjana.
Hollandis asuv ettevõte oli algselt pereettevõte, mis tootis lambipirne. 130 tegutsemisaasta jooksul arenes ettevõte üheks maailma suurimaks elektroonikatootjaks. Esimene Philipsi kaubamärgiga teler võeti kasutusele 1949. aastal. Video- ja helitehnoloogia tootjana tuntud Philips on eelmise sajandi viimastel aastakümnetel tutvustanud palju uusi ja originaalseid tooteid. Nende hulka kuuluvad raadio- ja kassettmängija, automaatvastaja ja paljud muud tänaseks tuntud audioseadmed. Täna jätkab üliedukas ettevõte laienemist ja keskendub meditsiinilistele ning tervisliku eluviisi toodetele. Rakendades oma paljude aastate kogemusi ja võimalusi, on Philips välja töötanud tervislike toiduainete ja imikutoodete sarja Philips Avent.

Philips Viva Collection HD9355/92 Philips

Pildid on illustratiivsed ja mõeldud toote omaduste näitamiseks. Joonisel kujutatud toode ei kajasta konkreetset tootemudelit.

Elektriline veekeetja

Veekeetja on kaasaegne ja praktiline kodumasin, ilma milleta ei kujuta me igapäevaseid kohvi- või teerituaale ettegi. Kõige populaarsemad nende seas on elektrilised veekeetjad, mis erinevalt traditsioonilistest keedavad vett palju kiiremini. Need erinevad suuruse, mahu, disaini poolest. Praktilisuse määrab veekeetja korpus, mis võib olla valmistatud plastikust, roostevabast terasest, klaasist ja keraamikast. Plastikust valmistatud veekeetjaid iseloomustab kergus. Roostevabast terasest seadmed on rasked, kuid äärmiselt vastupidavad ja kauakestvad. Neile, kes otsivad ilusat disaini ja stiilseid köögilahendusi, soovitame pöörata tähelepanu klaasist ja keraamilistest materjalidest veekeetjatele. Kui olete suur teesõber, soovitame valida reguleeritava küttetemperatuuriga veekeetjad. Vee täpne keemistemperatuur võimaldab valmistada erinevat tüüpi teesid ja nautida erakordse aroomiga jooke. Kuna veekeetja seisab tavaliselt suurepäraselt kõigile nähtaval kohal, ei muutu selle seadme disain vähem oluliseks. Vali vastavalt oma kodu interjöörile eksklusiivse disaini ja erinevate värvidega minimalistlik elektriveekeetja, millest saab sinu köögis stiilne aktsent.

Loe lähemalt

Üldine tooteinfo: Philips Viva Collection HD9355/92

Kauba ID: 6045937
Kategooria: Veekeetjad
Tootja kood: HD9355/92
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,195 x 0,255 x 0,225 m, 1,175 kg
Kaubamärk: Philips
Tüüp: Elektriline veekeetja
Vaade: Philips, elektriline veekeetja
Võimsus: 2060 W
Üldmaht: 1.7 l
Värv: Pruun
Nutiseade: Ei
Korpus: Roostevaba teras
Temperatuuri reguleerimine: Ei
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Philips tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (4)

Philips Viva Collection HD9355/92
4.8

(4 ostja hinnangud)

5 tähte
(3)
4 tähte
(1)
3 tähte
(0)
2 tähte
(0)
1 täht
(0)

75%

seda toodet soovitavad ostjatest

Jäta toote kohta arvustus

Info ja reeglid

Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.

Hinda toodet
Roman G.
25.05.2023

Soojendab vett kiiresti.

Egidijus Š.
11.05.2023

Kast avati. Sisepakend on terve.

Aleksandr J.
06.02.2023

Peale vee keetmist metallpind on väga kuum, võib kogemata ennast kõrvetada

Jaunius J.
21.11.2022

Kõik ok, kiire toote valmistamine

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki